Egyszer már kommenteltem. De most hogy olvasgatok a többi kommentet, látom sokak szerint egy ribanc, kurva csaj...
Ahogy Floraah írta, nem kurva mert már vagy 3 éve egy fiúval van... Ez nektek kurva? Ribanc miért lenne? Csak mert váltott stílust, ezért? Majd megnézem, hogy ti 12évesen hogy öltözködtetek, és 20 évesen hogy fogtok? Ugyanúgy? Szerintem csak irigyek vagytok, hogy ő így is milyen gyönyörű és tehetséges.
Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”
2013. augusztus 12. 16:20
2013. augusztus 12. 16:23
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline |
Ebben igaza van Mileynak, és Hannah csak egy kitalált karakter.Mondjuk régebben én is jobban kedveltem Mileyt, de ilyen az élet az emberek felnőnek, megváltoznak...
2013. augusztus 12. 16:26
"Hannah Montana szerepe egyáltalán nem illik a személyiségére. Azt is hozzátette, hogy a szerep sose befolyásolta őt."
Ezt a gondolatmenetet tovább lehetne vinni, miszerint aki sorozatgyilkost játszik az biztos a magánéletben is egy torzult jellem...
Miley nem más mint egy buta, öntelt, elkényeztetett liba. Ha inteligensebb lenne tudná, hogy egy valamire való színész/nő bármilyen szerepet el tud játszani. De nem! Nála ez csak amolyan durcázás, meg kell mutatni a világnak hogy felnőttem, nem vagyok ártatlan, sem bájos, naiv kislány hanem egy partiimádó, mindenre kapható, vadóc, belevaló csaj vagyok. Ez aztán az érett viselkedés. Bravó!
Ezt a gondolatmenetet tovább lehetne vinni, miszerint aki sorozatgyilkost játszik az biztos a magánéletben is egy torzult jellem...
Miley nem más mint egy buta, öntelt, elkényeztetett liba. Ha inteligensebb lenne tudná, hogy egy valamire való színész/nő bármilyen szerepet el tud játszani. De nem! Nála ez csak amolyan durcázás, meg kell mutatni a világnak hogy felnőttem, nem vagyok ártatlan, sem bájos, naiv kislány hanem egy partiimádó, mindenre kapható, vadóc, belevaló csaj vagyok. Ez aztán az érett viselkedés. Bravó!
2013. augusztus 12. 16:34
Hannah Montana 4ever - túl komoly szót tettek a végére...
2013. augusztus 12. 17:00
hannarobertaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 190436 offline |
barbyyy én is így gondolom..
2013. augusztus 12. 17:30
crazycandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 209009 offline |
Oké, lehet, hogy a Hannah Montana szerep nem illett a személységéhez. DE a HM-en kívül is volt egy Miley Cyrus, aki szerethető volt, akit imádott mindenki, mert egy kedves, tehetséges lány volt. Még mindig tehetséges, de már nem a régi. Megváltozott ÓRIÁSI hátrányára. Egy beképzelt, balhés, fura stílusú lány lett. Igazi példaképből egy senkivé változott rengeteg rajongója szemében. Sőt a kapcsolatában is azóta vannak bajok, amióta így bekattant. Régen nagyon szerettem, most viszont az idegeimre megy. Förtelem mi lett belőle... #Mileychangeback
2013. augusztus 12. 18:19
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Érdekes... Olvastam az életrajzi könyvét, és ha annak lehet hinni, akkor ő azt állította, hogy a Hannah Montana lenne a mindene... Nagyon vágyott rá. Igaz csak 11 éves volt, és most felnőtt női fejjel másképp fogja fel a dolgot... De é a helyében nem dobnám el Hannah Montanát, hiszen ez alapozta meg a karrierjét... És ahelyett hogy azt nyilatkozná, hogy végleg búcsút intett neki... Tisztelné azt hog az emberek a Hannah Montana révén ismerték meg... Mert lehet h a papája is nagy zenész és színész volt, attól ő még a Hannah Montana révén lett híres...
2013. augusztus 12. 19:00
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline |
fuhh Miley ülj le a picsádra! HA NEM LENNE A HANNA MONTANA NEM LENNÉL MOST HÍRES APÁD ÁRNYÉKÁBA LENNÉL -.-
2013. augusztus 12. 20:57
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline |
Nem azt próbálják elérni, hogy ne nőjetek fel, hanem hogy ne bulizzatok minden este, meg ne részegedjetek le napi háromszor, kedves Miley.
Amúgy a Disney Channel-t is utálom, szerintem elég bugyuta sorozatok mennek ott.
Amúgy a Disney Channel-t is utálom, szerintem elég bugyuta sorozatok mennek ott.
2013. augusztus 13. 00:25
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.12. 13:10)
Teljesen igaza van. A Disney egy undorító cég, ami futószalagon gyártja az ugyanolyan nyálas tinisuna sztárokat, és elvárja a színészeiktől, hogy az életben is ugyanolyan undorítóan "tökéletes kislányok" legyenek. Ha valamelyik ezt megtagadja, közellenség lesz.
Csak gondoljunk bele, hány olyan stílusú sztár van, mint Miley, akik buliznak, szexin öltöznek, füveznek, cigiznek, isznak, stb. Rihanna, Britney, Kesha, Nicki Minaj, Lady Gaga, és még lehetne sorolni. Őket mégsem bántja senki, mert tőlük ezt természetesnek veszik, hisz így futottak be.
Miley semmivel nem rosszabb ember náluk, nem nagyobb r*banc, mégis ő lett kikiáltva a világ k*rvájának, csak azért mert fel mert nőni és éli az életét...
Amúgy ő legalább egy őszinte ember és nem próbálja játszani a jókislányt, mint Szalonna Gomez, Taylor Swift, Bella 'mittoménmianeve' stb. ezért sokkal jobb ember, mint ezek a kétszínű p*csák...
Amíg a Disney-nél Hanna Montanaként bohóckodott, utáltam, de a Can't Be Tamed óta szeretem, mert egy belevaló, menő, független, erős nő, aki odabasz ha kell. Ilyen egyigazi nő, nem olyan, mint a gyerekcsatornák élő barbibabái...
Csak gondoljunk bele, hány olyan stílusú sztár van, mint Miley, akik buliznak, szexin öltöznek, füveznek, cigiznek, isznak, stb. Rihanna, Britney, Kesha, Nicki Minaj, Lady Gaga, és még lehetne sorolni. Őket mégsem bántja senki, mert tőlük ezt természetesnek veszik, hisz így futottak be.
Miley semmivel nem rosszabb ember náluk, nem nagyobb r*banc, mégis ő lett kikiáltva a világ k*rvájának, csak azért mert fel mert nőni és éli az életét...
Amúgy ő legalább egy őszinte ember és nem próbálja játszani a jókislányt, mint Szalonna Gomez, Taylor Swift, Bella 'mittoménmianeve' stb. ezért sokkal jobb ember, mint ezek a kétszínű p*csák...
Amíg a Disney-nél Hanna Montanaként bohóckodott, utáltam, de a Can't Be Tamed óta szeretem, mert egy belevaló, menő, független, erős nő, aki odabasz ha kell. Ilyen egyigazi nő, nem olyan, mint a gyerekcsatornák élő barbibabái...
Attól, hogy még kamasz korában próbálták ráeröltetni a "tökéletes példakép" szerepét, még nem kell úgy viselkedni, ahogy viselkedik. Egyébként, a média ugyanúgy fel van háborodva a többi füves kis vadbarmon, akik már halálra unták magukat jódolgukban, csak itt nálunk még mindig Miley körül megy a hype. Ő tipikusan azok közé a celebek közé tartozik, akiknek aránylag minden mondatából képesek cikket írni itt.
Attól egyébként, hogy folyton a testét mutogatja és füvezik, szerintem egyáltalán nem lesz felnőtt - sőt szerintem ő éppen most éli meg a kamaszkorát. Lázad. Rendben. Akkor, amikor ennek eljött az ideje az életében, akkor még gyerek volt, nem merte kinyitni a száját a Disney vezetősége előtt ezért most próbálja bepótolni azt, amit elmulasztott. Viszont, lázadni se kötelező így. Egyébként is, mi ez a "csak éli az életét" szöveg mindenhol?! Sajnos még mindig rengeteg kislány tartja a példaképének, ha már annyira felnőtt, mint amilyennek képzeli magát, igazán gondolhatna rájuk is.
Esküszöm, nekem semmi problémám nem lenne vele, ha nem viselkedne így. Rendben, ha ő az eddiginél is tucatabb zenét akar készíteni, rendben, ha frizurát vált, még azt is elfogadom, hogy általában úgy néz ki, mint akinek nem volt ideje felhúzni egy nadrágot is, de az, ilyen gyerekesen viselkedik...
2013. augusztus 13. 08:34
Jól van Miley változik mert ember, és az emberek változnak, mintha ti nem változtatok volna 5 éves korotok óta, úgy csináltok
Én szeretem Mileyt<3
Én szeretem Mileyt<3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.