Ruhamustra: Teen Choice Awards 2013
2013. augusztus 13. 08:27
Csajszii21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209098 offline |
Bella-nak Selena-nak Nina-nak Ian-nek Demi-nek jól álltak a ruhák..<3 A többiről ne is beszéljünk...
2013. augusztus 13. 09:14
Nagyon gázak ezek a ruhák. Még a "jó"nak nevezett ruhák között is vannak borzalmasak. Selena, Nina, Demi, Shay ruhái tetszettek. Harry, Miley???? UNDORÍTÓ!!!! Harry kb., mint egy 78éves halászpapa. Miley felháborító. Ez a Rebel csaj meg valami...nem tudom mi, nem tudok mit hozzáfűzni. Jah, és Liam az 1Dből, felvette a szekrényét vagy mi? Kb. 50féle ruha van rajta. Na, inkább haggyuk ezeket...
2013. augusztus 13. 09:45
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Harry stílusát egyszerűen imádom,mostanság mindig így öltözködik,szokjatok hozzá
Ian *---------*
Nekem tetszik Cher ruhája
A Miley-é is jó,Hayley-é is elmenne,csak a haját ne vágta volna le így,de reméljük csak paróka :SS
Ian *---------*
Nekem tetszik Cher ruhája
A Miley-é is jó,Hayley-é is elmenne,csak a haját ne vágta volna le így,de reméljük csak paróka :SS
2013. augusztus 13. 10:09
egész este azon sírtam hogy Hayley levágatta a haját:((
2013. augusztus 13. 10:54
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Lucy és Daren kitettek magukért az biztos.
Selena ruhája nálam tarolt.
Nina egyszerűen csodálatos.
Demi káprázatos a maga stílusában.Az a póló.*-*
Lea gyönyörű volt abban a ruhában.
One Direction,hát rájuk nincsen szó!Annyira helyesek és cukik voltak.Harry egy kicsit eltérő ruhában,mint a többiek,de szerintem ő így helyes.<3
Hát a többieknek is szép a ruhájuk,a legszebb kategóriában.
Miley valami jobbra számítottam.
Selena ruhája nálam tarolt.
Nina egyszerűen csodálatos.
Demi káprázatos a maga stílusában.Az a póló.*-*
Lea gyönyörű volt abban a ruhában.
One Direction,hát rájuk nincsen szó!Annyira helyesek és cukik voltak.Harry egy kicsit eltérő ruhában,mint a többiek,de szerintem ő így helyes.<3
Hát a többieknek is szép a ruhájuk,a legszebb kategóriában.
Miley valami jobbra számítottam.
2013. augusztus 13. 10:54
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én sokkal több ruhát soroltam volna a rosszak közé már nem azért Akik szerintem valóban jól néztek ki azok ezek voltak: Lucy Hale,Shay Mitchell,Holland Roden,Nina Dobrev (bár maga a ruha nagyon érdekes),Ian Somerhalder,Demi Lovato,Lea Michele (bár ez sem tetszett annyira),Jenny 'JWoww' Farley (ezen meglepődtem ),Erin Andrews.Ennyi.Még a One Direction tagjai is egész emberien néztek ki (de innen is csak a két jobb oldali tag,a többi nem,esetleg még a középső de a cipője elég rossz )
Rebel Wilson meg...ruhába nem is vártam szegénytől mást,de mi ez a papucs?? Tényleg ennyire nehéz felöltöznie,vagy ilyen poénosnak tartja magát?
Shay Mitchell volt a legnőiesebb szerintem
Rebel Wilson meg...ruhába nem is vártam szegénytől mást,de mi ez a papucs?? Tényleg ennyire nehéz felöltöznie,vagy ilyen poénosnak tartja magát?
Shay Mitchell volt a legnőiesebb szerintem
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 13. 11:04
Lucy Hale, Chloe Moretz és Brittany Snow a legszebbek A csúnyák egytől egyig csúnyák, de szépeknél is van egy-kettő, ami nem épp olyan jó (pl Bella Thorne vagy Selena Gomez). A csúnyák közül szerintem Hailee Steinfeld, Hayley Williams és Rebel Wilson ruhái a legrondábbak
2013. augusztus 13. 11:04
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
1.bella thorne♥
2selena gomez♥
3.demi lovato♥ és a one directionos srácok is jól néztek ki♥
2selena gomez♥
3.demi lovato♥ és a one directionos srácok is jól néztek ki♥
2013. augusztus 13. 11:35
NekemShay, Jwoww, Miley és Naya rucija tetszett a legjobban! Lehet, hogy Miley és Naya ruhája nem ide való (szerintem igen) attól még az a 2 kedvencem!! *-*
2013. augusztus 13. 11:43
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Nekem Nina, Holland és Erin ruhája tetszett.Rebel ruhája borzalmas.
2013. augusztus 13. 12:04
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline |
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.