Pucér fenekét mutogatja Justin Bieber
2013. augusztus 12. 20:26
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline |
Ez a gyerek csont és bőr.
2013. augusztus 12. 20:35
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
én erről a hírről hallottam, de teljesen más sztorit írtak
2013. augusztus 12. 20:39
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Valaki nem akarja végre agyonlőni?! Nagyon megköszönném.
A bilibőrök meg még most is - elnézést a szófordulatért - kinyalják a csupasz s*ggét.Gusztustalan.
A bilibőrök meg még most is - elnézést a szófordulatért - kinyalják a csupasz s*ggét.Gusztustalan.
2013. augusztus 12. 20:49
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline |
OH MY BIEBER *-* ♥ hülye 1d buzi rajongók -.- SZÁNALMASAK VAGYTOK -.- mindenkinek van véleménye ^^, és az enyém ez: ÚÚÚÚÚÚÚRRRRRIISTTEEEEEENNNNNN *O* ♥ JUSTIN OLYAN SZEXI ÉS ARANYOS VAGY *-* WALTER ♥ :* IMÁDLAK JUSTIN *O* ♥
2013. augusztus 12. 20:49
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
http://osztod.hu/az-ertelmes-emberek-reakcioja-justin-bieberre/
Azt hiszem ez mindent elárul. Christina fintora tetszik a leginkább!
Azt hiszem ez mindent elárul. Christina fintora tetszik a leginkább!
2013. augusztus 12. 20:53
hedi2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 200 Csatolások: 2 Azonosító: 191665 offline |
Idézet (nagy_kinga9 @ 2013.08.12. 16:56)
hedi2001: itt a csicska egyedül te vagy örülök, hogy reklámozod az intelligencia szinted.
Látom te is ezt teszed!
2013. augusztus 12. 20:59
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline |
Na most jött el az idő, hogy én is hozzá szóljak.
Olvastam pár ember hozzászólását, és meg vagyok döbbenve.
Kezdjük azzal, hogy ez már egy jó régi kép, ha a tetoválások számát is szemügyre vesszük.
Ha pedig valaki aktívan figyelemmel követi Justin életét, az tudhatja, hogy a Bagoly mintát, jóval hála adás után varrata a kezére.
A másik pedig, hogy én is láttam a Niall-el kapcsolatos cikket. Ne is haragudjatok meg, de nem tudom miért gondoljátok azt, hogy amit Niall csinált az cuki, ez pedig gusztustalan.
Nekem semmi bajom sincs az 1D-vel, félre értés ne essék, de Justin ezt a pucérkodását nem az utcán, vagy esetleg egy tévéműsorban tette, hanem a nagymamája házában, ahol voltaképpen a családtagjain, és a barátain kívül senki sem láthatta meg (mostanáig). Az már más tészta, hogy valamelyik hülye le is fényképezte. És a TMZ, (amiről tudjuk hogy minden ocsmányságot össze hord bárkiről) ebből szenzációt csinál, az egyenesen szánalmas, de őket sem hibáztatom, hiszen ebből élnek meg.
Szerintem ez a kép nem gusztustalan, és ha mostanában valaki látta Justin póló nélkül (ami nem nagy ritkaság) az nagyon jól tudja, hogy az elmúlt időben azért gyúrt a felső testére, és már nem ennyire nyurga mint ezeken a képeken.
De erről ennyit. Ez csupán csak az én véleményem, szóval nem kérek hozzászólásokat. xx
Olvastam pár ember hozzászólását, és meg vagyok döbbenve.
Kezdjük azzal, hogy ez már egy jó régi kép, ha a tetoválások számát is szemügyre vesszük.
Ha pedig valaki aktívan figyelemmel követi Justin életét, az tudhatja, hogy a Bagoly mintát, jóval hála adás után varrata a kezére.
A másik pedig, hogy én is láttam a Niall-el kapcsolatos cikket. Ne is haragudjatok meg, de nem tudom miért gondoljátok azt, hogy amit Niall csinált az cuki, ez pedig gusztustalan.
Nekem semmi bajom sincs az 1D-vel, félre értés ne essék, de Justin ezt a pucérkodását nem az utcán, vagy esetleg egy tévéműsorban tette, hanem a nagymamája házában, ahol voltaképpen a családtagjain, és a barátain kívül senki sem láthatta meg (mostanáig). Az már más tészta, hogy valamelyik hülye le is fényképezte. És a TMZ, (amiről tudjuk hogy minden ocsmányságot össze hord bárkiről) ebből szenzációt csinál, az egyenesen szánalmas, de őket sem hibáztatom, hiszen ebből élnek meg.
Szerintem ez a kép nem gusztustalan, és ha mostanában valaki látta Justin póló nélkül (ami nem nagy ritkaság) az nagyon jól tudja, hogy az elmúlt időben azért gyúrt a felső testére, és már nem ennyire nyurga mint ezeken a képeken.
De erről ennyit. Ez csupán csak az én véleményem, szóval nem kérek hozzászólásokat. xx
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2013. augusztus 12. 21:02
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Az első képen látszik, hogy tanga butyit hord xD
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
2013. augusztus 12. 21:06
Ööööööööööööööööööööööööööööööööö-------------
2013. augusztus 12. 21:14
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
ashleybor tokeletesen egyetertek!!! a sajat hazukban volt, senkinek semmi koze ehhez arrol nem tehet hogy kikerult a kep... a sajat hatukban hadd csinaljon mar azt amit akar. a masik pedig hogy a TMZ egy rakat sz*r.. undorito amit muvelnek
2013. augusztus 12. 21:19
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline |
Idézet (Mrs_Bieber9431 @ 2013.08.12. 20:49)
OH MY BIEBER *-* ♥ hülye 1d b.uzi rajongók -.- SZÁNALMASAK VAGYTOK -.- mindenkinek van véleménye ^^, és az enyém ez: ÚÚÚÚÚÚÚRRIISTTEENN *O* ♥ JUSTIN OLYAN SZEXI ÉS ARANYOS VAGY *-* WALTER ♥ :* IMÁDLAK JUSTIN *O* ♥
xd a Bleiberek vagy kik olyan naívak.. Legalább kikapcsoltad a Caps Lockot? Mindent rózsíszínbe láttok ami Dzsászinka.. Rá kéne jönni, hogy nem nagy szám... Ja amúgy csúnya szavakat mellőzük, mert lehet, hogy Freeze vagy ToTo vagy valaki kitilt téged
2013. augusztus 12. 21:21
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
AshleyBorn egyetertek!Niall vicces de ez nem?Egy mint már írtam ez a kép régi.Niall mitől vicces?At a pucér seggét mutogatja és cukinak talaljatok?Akk ezt mért nem?Jajj bocsi lehet tudni.Bieber utálók vagytok.És csak h jobb legyen az D-t sokkal többen utálják többek köt enis.
2013. augusztus 12. 21:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
többek közt* és 1D*
2013. augusztus 12. 21:23
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline |
Nos , ezt én sem hagyom ki , hogy hozzászóljak.
Először is sok mindenki írta , hogy ez gusztustalan Niall meg nem. Szerintem ez nem így van. Régi kép és szórakozott. Nem önszántából mutogatta a hátsó felét.
(Egyébként csak kijelentem , hogy nekem Niall a kedvenc sztárom )
Következő hozzászólás megint arra lyukadt ki , hogy az 1D rajongók ilyenek , a Belieberek meg ilyenek. Azért mert más bandát /énekest szeretünk még nem kéne egymásnak esnünk , sem csúnya szavakkal jellemezni egymást. Mindenki maradjon annál a bandánál/énekesnél akit szeret , és a többieket meg hagyják békén!
Igen...én se szeretek néhány embert/bandát de nem bántom a rajongóikat.
És a rajongókat is teljesen meg lehet érteni és a kommentjeiket is : de jó segge van! milyen cuki!
Általában ez megy. ÉS EZZEL SEMMI BAJ! Ha ennyire szeretik a sztárt had szeressék! Én is ennyire szeretem Niallt.
És a bandáknak de még a sztároknak sem kéne szerintem rivalizálniuk , sőt össze kéne dolgozniuk!
Ez az én véleményem , mindenkinek lehet saját nem igaz?
Először is sok mindenki írta , hogy ez gusztustalan Niall meg nem. Szerintem ez nem így van. Régi kép és szórakozott. Nem önszántából mutogatta a hátsó felét.
(Egyébként csak kijelentem , hogy nekem Niall a kedvenc sztárom )
Következő hozzászólás megint arra lyukadt ki , hogy az 1D rajongók ilyenek , a Belieberek meg ilyenek. Azért mert más bandát /énekest szeretünk még nem kéne egymásnak esnünk , sem csúnya szavakkal jellemezni egymást. Mindenki maradjon annál a bandánál/énekesnél akit szeret , és a többieket meg hagyják békén!
Igen...én se szeretek néhány embert/bandát de nem bántom a rajongóikat.
És a rajongókat is teljesen meg lehet érteni és a kommentjeiket is : de jó segge van! milyen cuki!
Általában ez megy. ÉS EZZEL SEMMI BAJ! Ha ennyire szeretik a sztárt had szeressék! Én is ennyire szeretem Niallt.
És a bandáknak de még a sztároknak sem kéne szerintem rivalizálniuk , sőt össze kéne dolgozniuk!
Ez az én véleményem , mindenkinek lehet saját nem igaz?
2013. augusztus 12. 21:28
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
Mindenki azt védi, akit szeret. Ez már csak így megy.
2013. augusztus 12. 21:42
Fannii98
Nem tudom mi szörnyűbb; a fejét vagy a hátsóját látni ennek a féregnek. Mindenesetre a kettő nagyon hasonlít, szinte megegyezik egymással.
Mégis nézed nem?
Nem tudom mi szörnyűbb; a fejét vagy a hátsóját látni ennek a féregnek. Mindenesetre a kettő nagyon hasonlít, szinte megegyezik egymással.
Mégis nézed nem?
2013. augusztus 12. 21:56
Idézet (i love Nature @ 2013.08.12. 21:42)
Fannii98
Mégis nézed nem?
Mégis nézed nem?
Minden rosszindulat nélkül, az is szörnyű, hogy a feje aránytalanul nagyobb a testének többi részéhez képest.
2013. augusztus 12. 22:08
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline |
AshleyBorn: áldás rád! erősíted a normális gondolkodású emberek táborát:) aki reálisan nézi a dolgokat, nem pedig puszta utálatból ír olyan dolgokat, amik egyáltalán nem igazak. és a rajongókat leszólni, azért, mert szeretik őt, mindennek a legalja. és, öhm, miért kéne valaki orvoshoz menjen csak azért, mert rajong valakiért? szánalmasság tetőfoka. én is sok sztárt utálok, mégse írom a rajongóira, hogy naívak, meg egyéb csúnya kifejezést, ami még melléje nem is igaz. valaki attól még nem lesz menő, hogy Justint elhordja minden félének. inkább magát minősíti.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.