Niall Horan egy ideglenes tetoválást készíttetett: James Corden arcképe díszeleg az énekes hátsóján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tetoválás díszíti Niall Horan fenekét — fotó
2013. augusztus 12. 19:05
Nem igaz, hogy ma mindenki a pucér s-ggét mutogatja. Marha nagy vagy, Niall.
2013. augusztus 12. 19:07
Miért van ennyi fenékről szóló hír ? Valamiről lemaradtam ?
2013. augusztus 12. 19:07
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Oh my godness. Ejnye, Niall ezt már egyszer eljátszottuk. De egyébként megnyugodtam, hogy csak olyan tetkó, ami lekopik.
#hehasasexyass ♥
#hehasasexyass ♥
2013. augusztus 12. 19:08
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline |
Hát, szerencsére ezt a képet másodszorra látom, így nem került a kóla a számból a monitorra. Valamint, Niall, édes, én bírom a segged, de csak akkor, ha publikum előtt el van takarva Ez így kissé.. meghökkentő. De Hazza fenékrázása se jobb. Bár, az tök szexi
2013. augusztus 12. 19:09
Yohio-hungaryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 204662 offline |
Először is: Nem kedvelem a 1D-t, de szeretem,ha egy híresség poénosabbra veszi a figurát és nem kapja fel a vizet.
Másodszor: Undorító ez az egész. Nem elég, hogy JB ezt műveli, még Niall is? Egyikükét se vagyok oda, és nem nagyon törődöm velük, azonban ha már hallatnak magukról, arról kéne, hogy a hatalmas vagyonukból adakoztak vagy hogy esetleg meglátogattak egy beteg kisgyereket. Nem pedig a fenekükről kéne fotókat mutogatni, amiket esetleg az olyan rajongók is megláthatnak, akik még nem tudják, hogy ez csak "poén".
Másodszor: Undorító ez az egész. Nem elég, hogy JB ezt műveli, még Niall is? Egyikükét se vagyok oda, és nem nagyon törődöm velük, azonban ha már hallatnak magukról, arról kéne, hogy a hatalmas vagyonukból adakoztak vagy hogy esetleg meglátogattak egy beteg kisgyereket. Nem pedig a fenekükről kéne fotókat mutogatni, amiket esetleg az olyan rajongók is megláthatnak, akik még nem tudják, hogy ez csak "poén".
2013. augusztus 12. 19:09
Lesz olyan nap is mikor női fenekeket láthatok, és nem Bieberét és ezé a tökmagét? -.-"
2013. augusztus 12. 19:12
hannarobertaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 190436 offline |
Már nem azért, de ez elég... gusztustalan? OMG d
2013. augusztus 12. 19:12
Ohh Niall..........másoknak nem szabad mutogatnod ( csak nekem) XĐ
Niall ne legyél rossz kisfiú xdd ♥
Niall ne legyél rossz kisfiú xdd ♥
2013. augusztus 12. 19:13
Directioner177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 206731 offline |
jaj istenem Niall nagyon jót érezhetett amikor megcsinálták
szar segged van niall , kicsit erősíts még.. :S
Ivett Hummelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 208241 offline |
Calvin Klein alsó befigyel
2013. augusztus 12. 19:14
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Bitch Please...Team Macis*gg! Ha már a sztárok megtehetik, akkor ő is megteszi...olvadozzatok,fangörlök!
2 felhasználónak tetszik:
bibicsibi,
Fannycska999
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.