Minden, ami az ABBA együttessel kapcsolatos.
Abba
2013. augusztus 14. 13:32
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Filmfan719,
sMokEe.cLouD
2013. augusztus 17. 19:25
Köszönet a topicért.
Az ABBA volt az egyik legcsodálatosabb zenekar. Úgy gondolom, hogy a későbbi slágereiknek jobb volt a hangzásuk. Én,. személy szerint a Mamma Mia! című filmben ismertem meg. Azóta is hálát adok az égnek, hogy végignéztem. Ha nem tettem volna meg, most nem ismerném az a nyolcvanas évekbeli csodát.
Úgy gondolom,hogy ők voltak az a zenekar, akik megérdemelték, hogy annak idején megnyerték az Euro Visio-t. Az volt az utolsó színvonalas levetítése.
Sajnálom, hogy felbomlottak.
Az ABBA volt az egyik legcsodálatosabb zenekar. Úgy gondolom, hogy a későbbi slágereiknek jobb volt a hangzásuk. Én,. személy szerint a Mamma Mia! című filmben ismertem meg. Azóta is hálát adok az égnek, hogy végignéztem. Ha nem tettem volna meg, most nem ismerném az a nyolcvanas évekbeli csodát.
Úgy gondolom,hogy ők voltak az a zenekar, akik megérdemelték, hogy annak idején megnyerték az Euro Visio-t. Az volt az utolsó színvonalas levetítése.
2 felhasználónak tetszik:
Lambika,
Törpemókus
2013. augusztus 18. 23:32
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Fucker @ 2013.08.17. 19:25)
Köszönet a topicért.
Az ABBA leginkább a 70-es években műkődött, 1982-ben oszlottak fel. 1974-ben nyerték meg az Euroviziot, akkor lettek igazán híresek, de előtte is énekeltek. Nekem örök kedvenc marad, az összes studio albumuk megvan tőlük ami 1973-tól 1982-ig jelent meg, meg az ABBA Gold is, ami 1992-ben adták ki
2013. augusztus 18. 23:33
LambikaCseh Banán |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.17. 20:00)
Én is köszönetet mondanék a megnyitásért. Az ABBA maga a zene, még most is nagyon szeretem őket. Szóval,
És mindenkinek szívesen! Hiányoltam már egy ilyen topicot
2013. augusztus 18. 23:36
Idézet (Lambika @ 2013.08.18. 23:33)
És mindenkinek szívesen! Hiányoltam már egy ilyen topicot
Így van! Ne csak a mostani sztárokra helyezzünk hangsúlyt, hisz a régiek az igazik.
2013. augusztus 18. 23:36
Idézet (Lambika @ 2013.08.14. 13:32)
Minden, ami az ABBA együttessel kapcsolatos.
Jó kép róluk.
2013. augusztus 18. 23:39
LambikaCseh Banán |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.18. 23:36)
Így van! Ne csak a mostani sztárokra helyezzünk hangsúlyt, hisz a régiek az igazik.
Ez örökzöld, a mostaniak meg nem azok! Te mióta szereted az ABBA-t?
2013. augusztus 19. 10:18
Idézet (Lambika @ 2013.08.18. 23:39)
Ez örökzöld, a mostaniak meg nem azok! Te mióta szereted az ABBA-t?
Amióta csak az eszemet tudom. Szüleim mutatták meg, úgy kb hat évesen. Nagyon szerettem, és persze most is!
2013. augusztus 19. 13:41
LambikaCseh Banán |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.19. 10:18)
Amióta csak az eszemet tudom. Szüleim mutatták meg, úgy kb hat évesen. Nagyon szerettem, és persze most is!
nekem 2004-ben rám tört egy ABBA mánia, 2006-ig foglalkoztam velük, akkor szinte csak ebből állt a napom, aztán lecsengett, de azóta imádom, tehát már nem a mániám úgy mint régen, de a kedvencem
2013. augusztus 19. 13:46
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Igazi korszakalkotó muzsikát nyomtak, én is nagyon sajnálom hogy feloszlottak. Messze ők az egyik legjobb együttes, akik valaha részt vettek az Eurovízión. Azért jó hallani, hogy városok utcáin, rádióban még játsszák a dalaikat...
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2015. március 28. 15:57
Nem különösebben rajongok értük,azonban néha napján szívesen elhallgatom a zenéiket.Meg kell hagyni,az együttes hatalmas mérföldköve a popzenének és külön fejezetet érdemel a zene történelmében.Mamma Mia és Gimme Gimme Gimme dalaikat a mai napig szívesen hallgatom.Egyébként édesapám által ismerem Őket,aki maga is óriási Abba-fan már vagy 30-40 éve.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!