Taylor Swift letörte a fogát a mikrofonnal
2013. augusztus 14. 20:15
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Idézet (Saphira @ 2013.08.14. 19:41)
Nem lehet kellemes érzés.
Egy gyors kérdés, minek kell utálkozni?? Szánalmasak egyes emberek, ebben mi a vicc??? Vagy csak én nem értem a "vicc" részét?
Már kezdem unni, hogy mindig vannak olyan személyek akik, ha valami rossz történik egy sztárral egyből kinevetik. Gondolok itt a Directionerekre. Igen Taylor Harry-vel járt NAÉS, annak már több mint fél éve, és azóta amikor Taylor-ral történik valami egyből jönnek az utálkozó hozzászólások. Komolyan mondom fogjatok egy ásót és ássátok el magatokat, jó mélyre.
Nekem se a szívem csücske Taylor, de nekem van józan eszem, és ítélőképességem, és azt elismerem, hogy igenis jó énekesnő, és dalszövegíró, és ezt én nem szólom le.
Egy gyors kérdés, minek kell utálkozni?? Szánalmasak egyes emberek, ebben mi a vicc??? Vagy csak én nem értem a "vicc" részét?
Már kezdem unni, hogy mindig vannak olyan személyek akik, ha valami rossz történik egy sztárral egyből kinevetik. Gondolok itt a Directionerekre. Igen Taylor Harry-vel járt NAÉS, annak már több mint fél éve, és azóta amikor Taylor-ral történik valami egyből jönnek az utálkozó hozzászólások. Komolyan mondom fogjatok egy ásót és ássátok el magatokat, jó mélyre.
Nekem se a szívem csücske Taylor, de nekem van józan eszem, és ítélőképességem, és azt elismerem, hogy igenis jó énekesnő, és dalszövegíró, és ezt én nem szólom le.
Lehet, hogy jó dalszövegíró, nem vitatom, de hogy túl van értékelve, az holt biztos! Annyi díjat, amennyit ő nyert, az életbe senki nem kapott, és nem hiába! Taylornak egy szerencséje van, hogy volt vagy van valami jó ismerőse, aki beprotezsálta őt a "nagyvilágba" és bent is tartja.Annyira nem tehetséges, hogy ennyi mindent kiérdemeljen ilyen rövid idő alatt. Más country-énekest, aki tényleg tehetséges lenne, nem ismerik el. Vajon ez miért van?
Én se értem a te 'vicces' részét, ha engem szerettél volna beoltani a Taylor + Harry-s résszel. Valahogy hidegen hagy/hagyott a kapcsolatuk, vagy az, hogy szakítottak.Ődolguk, ezen mit kell fennakadni? Amúgy meg, nem tudom mit kell felhúzni magadat azon, amit írtam. Már az is baj, ha véleményt írunk? Én azt tanácsolom neked, hogy te fogj meg egy ásót, szedd ki a véleményedet, amit rólam és arról gondolsz, ahogyan állok Taylorhoz és ásd jó mélyre az IQ-dal együtt, mert látom nagy az isten állatkertje
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 14. 20:21
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline |
AmyVie egyet értek veled! Nem mondom azt hogy Taylor nem tehetséges DE azt már egy kicsit furcsállom hogy ő csak a volt kapcsolatairól tud írni... Meg szerintem a hangja sem túl megnyerő, mármint úgy értem hogy nem énekel túl jól. És már az is uncsi hogy ha van egy díjátadó ahol szerepel a kedvenc countryénekes blahblah tehát amibe benne van a 'country' szó azt úgy is ő viszi haza. Nade mindegy is...
2013. augusztus 14. 20:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nemcsak Taylor van túlértékelve, hanem a legtöbb huszonéves sztárocska.
Nem lehet komoly a letört foga, ha nem csináltatta meg azóta.
Nekem egy apró darab pattant le az egyik metszőfogamról, egyszer csókolózás közben
Nem lehet komoly a letört foga, ha nem csináltatta meg azóta.
Nekem egy apró darab pattant le az egyik metszőfogamról, egyszer csókolózás közben
2013. augusztus 14. 20:33
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
OMGXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. augusztus 14. 20:37
még mindig jobb mintha a szinpadon esik el és úgy törik le
2013. augusztus 14. 20:42
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
Szerencsétlen xd azért sajnálom egy picit... xd
2013. augusztus 14. 21:15
Ez nem lehetett valami kellemes, jobbulást neki.
2013. augusztus 14. 21:41
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Jobbulást neki Taylor <3
2013. augusztus 14. 21:42
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Szegény,jobbulást Tay!♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.