Justin Bieber megállt a lámpánál. Piros pontot neki. Holnap meg leszedi az öreg néni macskáját a fáról, aztán majd vidáman csiripeli, hogy ő milyen segítőkész. Én értékelem, hogy tesz egy-két jó dolgot, de ez a hihetetlen önreklámozás már fájdalmas.
(Srácokat a fenti képen nem ismerem, de valahogy jobb látványt nyújtanak, mint a csajszika, a lottyad s*ggével.)
Cikizik Biebert: pucérra vetkőztek az Emblem3 tagjai
2013. augusztus 14. 22:03
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.14. 21:58)
Tudod, szteroidokat beszedni és/vagy súlyokat emelgetni könnyebb, mint gondolkozni és tanulni
Henry Fordnak van erre egy tök jó mondása, amit most sehogy sem találtam meg.
2013. augusztus 14. 22:05
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
de szánalmas az emblem3 ._.
Justin, aranyos volt tőled ^.^ olvastam, h magyar foritban 44 ezret adott neki ♥
Justin, aranyos volt tőled ^.^ olvastam, h magyar foritban 44 ezret adott neki ♥
2013. augusztus 14. 22:05
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Jolie_77: A hideg is kiráz tőlük. Gyerekfejű izomgyurkák. Sajnos van egy sejtésem, hogy a nevüket se tudják olvashatóan leírni, nemhogy jammelgetni.
2013. augusztus 14. 22:22
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Mrs. Bieber
Bocsi, de muszáj röhögnöm rajtad! Meg az összes Belieberen! (Jól írtam? Na mindegy.) És csak úgy szólok, ők nem agyatlan idióták. Ők nem köpnek le senkit, nem rugdosnak ártatlanokat... ajj emberek!
Sunwell Igaz!
Bocsi, de muszáj röhögnöm rajtad! Meg az összes Belieberen! (Jól írtam? Na mindegy.) És csak úgy szólok, ők nem agyatlan idióták. Ők nem köpnek le senkit, nem rugdosnak ártatlanokat... ajj emberek!
Sunwell Igaz!
2013. augusztus 14. 22:41
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
a zenekar hát gratulálok nektek hogy így akarjátok magatokra felhívni a figyelmet-.- SZÁNALMASAK VAGYTOK-.- Justint hagyjátok békén Ő JÓ EMBER *0*♥ IMÁDLAK JUSTIN ÉS TE JÓ EMBER VAGY:)♥ ÖRÖKKÉ IMÁDNI FOGLASK ÉS ÖRÖKKÉ BELIEBER LESZEK:)♥ az aki meg cikizi az b*ssza meg-.-
2013. augusztus 14. 22:43
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Ha utálom, minek basszam meg Biebert? De kössz, kihagyom... És legyél Belieber, nem törvénytelen. Csak az a ciki helyzet, hogy másokat védeni, olyan dolgok miatt, hogy már te is hánysz legeslegeslegeslegbelül...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 14. 22:46
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Én nagyon örülök amikor a fanok ezt a Justint tartják a példaképüknek!! De az már böki a csőrömet hogy a botrányos ügyeinél is büszkék rá...
Amúgy én még nem tudtam eldönteni hogy birom e az emblem3-t de szerintem ezzel ők nem cikizni akarták Justint.. najó talán egy kicsit amennyit meg is érdemel ez az egész ügye..
Amúgy én még nem tudtam eldönteni hogy birom e az emblem3-t de szerintem ezzel ők nem cikizni akarták Justint.. najó talán egy kicsit amennyit meg is érdemel ez az egész ügye..
2013. augusztus 14. 23:46
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline |
elég szomorú, hogy ha az ember jót csinál, még azt is rossz néven veszik.
valahogy az én szememben nem viccesek, és nem kezdek nyáladzani a testük láttán. hírnevet szerezni nem így kell.
amúgy a cikk lényege nem az h megállt a piros lámpánál
valahogy az én szememben nem viccesek, és nem kezdek nyáladzani a testük láttán. hírnevet szerezni nem így kell.
amúgy a cikk lényege nem az h megállt a piros lámpánál
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.