Hát szerintem ez nagyon photoshop! A larry shipperek is annyi kamu képet gyártottak már, ami élethűnek tűnik!
Egyet tudok 1000%-osan állítani:
HARRY EDWARD STYLES NEM BUZI!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/41588-harry-styles-megcsokolta-james-cordent/#ixzz2c1gWWYlx
directioner29!!Sajnos nem PS!! Harry,nem buzi ez igaz!!!!!!De sajnos megtette!!!!
Harry Styles megcsókolta James Cordent
2013. augusztus 15. 10:59
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline |
Bírom, amikor idegyűlnek a Dájreksönerek, és elkezdik mondani a magukét, ha meglátnak egy negatív kommentet is az imádott bandájukról. Erre én már nem tudok mit mondani...
2013. augusztus 15. 10:59
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Lehet h meleg lehet h nem.Nem vok 1D rajongó de nem sok közunk vn hozzá.
2013. augusztus 15. 11:01
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
többen is írtatok példákat arra, hogy ilyen-olyan sztárok is csókolóztak már azonos nemű emberekkel - aha, csak abból nem egy fel is vállalta hogy bi-, illetve homoszexuális. én személy szerint úgy vagyok vele, hogy akiben nincsen hajlam, az nem fog megcsókolni egy azonos nemű embert, hiszen undorodna már a gondolatától is. ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ő most biszexuális vagy éppen meleg. lehet, hogy egyszer megtette a show kedvéért, aztán elnyomja magában az egész érzést, és megmarad abban a hitben, hogy ő hetero. nem tudom, miket tett, amiért folyamatosan terjednek róla a nemi identitásával kapcsolatos pletykák, és az igazat megvallva nem is érdekel, mivel teljesen hidegen hagy ez a kissrác. de én személy szerint biztosra veszem, hogy ő bi. és ezt nem rosszból mondom, egyszerűen... megérezzük egymáson, róla pedig süt...
az már más téma, hogy szerintem taszító, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet, akárcsak az, hogy az itteni kommentek nagyrésze arról szól, hogy leszóljátok mindenféle b*zinak, mert "(sajnos) ezt tette"... bele sem merek gondolni, milyen rajongói lehetnek, illetve ha egyszer ténylegesen felvállalja a másságát, mekkora értelmetlen tinihiszti lesz a végeredménye a fanok és az utálók között...
az már más téma, hogy szerintem taszító, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet, akárcsak az, hogy az itteni kommentek nagyrésze arról szól, hogy leszóljátok mindenféle b*zinak, mert "(sajnos) ezt tette"... bele sem merek gondolni, milyen rajongói lehetnek, illetve ha egyszer ténylegesen felvállalja a másságát, mekkora értelmetlen tinihiszti lesz a végeredménye a fanok és az utálók között...
2013. augusztus 15. 11:04
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Ha meg tényleg Directionerek vtok fogadjátok el.
2013. augusztus 15. 11:12
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
De amikor azt mondja valaki az 1d-re, hogy melegek akkor tagadnak...akkor ez a kép mire utal?
2013. augusztus 15. 11:15
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
És ezek után mondjátok,hogy nem buzi Mondjuk kell a reklám,hogy senki ne felejtse el őket xd
2013. augusztus 15. 11:23
Na akkor egy hozzászólás.Ehhez nem tudok mit mondani.Ez nem bizonyít semmit.Miért nem csókolhatja szájon ?Megvan tiltva ?Nem hiszem.Egyszerűen ez megtörtént nem értem miért kell nagyon ügyet csinálni.
2013. augusztus 15. 11:26
csak hogy a megint utálkozó "meleg" és "buzi" kifejezések íróinak felvilágosítást adjak, CSAK film kedvéért csinálták és meg sem csókolta, csak az orrá alá adott puszit
2013. augusztus 15. 11:27
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
ez undoritó és durva :PPPPPPPP , na meg kimondja h ezek nem b*zik ???
2013. augusztus 15. 11:27
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Akkor most a lányokat szereti vagy a fiúkat? Vagy talán mind kettőt? Ez a cikk nagyon megdöbbentett!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.