Harry Styles megcsókolta James Cordent
2013. augusztus 14. 21:46
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát ez egy ....
2013. augusztus 14. 21:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Már nem azért hogy védjem a kis fürtöst mert ha van valaki, aki falra tud mászni tőle, az én vagyok, de szerintem ez csak egy tv műsoros poén, nem jelent semmit vagy utal bármire is. A műsor történetében ez nem először fordul elő. Mikor értjük már meg hogy a jónép szórakoztatására mindent megpróbálnak a csatornák, a meghívott vendégek pedig a náluk híresebbekre másznak rá, smárolják őket le, dumálják őket ki, szidják őket azért az öt perc hírnévért ami sajnálatosan még nálunk is nagy hírnek számít pedig ez szerintem semmi. Ökörködtek és kész lehet nem is a nagyobb hírnévért tették, mindkettő elég híres már így is.
2013. augusztus 14. 21:51
lollypop001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 209100 offline |
Hogy élvezi..XD Ennyit arról, h nem meleg... mondjuk a melegekkel nincs semmi baj
2013. augusztus 14. 21:53
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Nem tudom miért csinálja ezt Harry hisz nagyon sok lány rajong érte és az ilyen ügyek miatt eléggé összezavarja őket! De ahhoz képest hogy a múltkor a biszexuális ügyeit hát... No Comment!
2013. augusztus 14. 21:57
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
A fanok annyira nagyon tagadják, hogy meleg. De ha úgy van, akkor mi van? Ebből ítélve erősen arra lehet következtetni, hogy az. De az miért baj? Én nem vagyok fan, sőt, egyáltalán NEM szeretem őt/őket, de akkor sincs semmi baj a melegekkel. És az is lehet, hogy ophely88-nak van igaza: Ez csak egy tv műsoros poén, nem jelent semmit vagy utal bármire is. A műsor történetében ez nem először fordul elő.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 14. 21:58
ivett102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 197630 offline |
xDDDD b*zik :DDD szakadok :DDD És amúgy meg gondoltam hogy egy csomó ilyen b*zi-s megjegyzés lesz de azt gondoltam volna hogy asok directön vagy mik többen lesznek de látszik nem jah és belinda18 egyetértek
2013. augusztus 14. 22:02
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Miért nem értitek meg h ez csak show volt? Ráadásul a csók sem igazi, vegyétek már észre. Én nem vagyok elfogult, de látok amit látok. Még mindig ezerszer jobb mint Niall seggmutogatása. Így vonzzák oda a nézőket, h nézzék a műsort, erre megy az egész.
Tök szánalmas h minden második hozzászólás b*zizós
Tök szánalmas h minden második hozzászólás b*zizós
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. augusztus 14. 22:02
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline |
eddig is tudtam,hogy Harryke meleg:)
2013. augusztus 14. 22:03
Az ilyen cikkek az átlagosnál is jobban vonzzák az említett "b-s szó" leírására éhes embereket. Istenem, nem fogyott ki még a szókincsetek?
2013. augusztus 14. 22:04
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Hát ez furaa
2013. augusztus 14. 22:04
petrucii23 1000%-ig biztos vagyok, benne én is.:'D
2013. augusztus 14. 22:05
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline |
Harry tagadja, h meleg lenne, de mit gondol ilyenkor?!jóhogy ebből azt szűrik le az emberek, h homi. - amivel egyébként semmi bajom nem lenne és ugyanúgy szeretném mint most, csak nem értem, h miért csinálja..
2013. augusztus 14. 22:08
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline |
Ha egy FÉRFI megcsókol egy másik FÉRFIT akkor az illető homoszexuális. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én ezt szűrtem le belőle.
2013. augusztus 14. 22:08
És már csak erre a cikkre volt szükség nagyon köszönöm . Ez egy műsoros poén volt, kedves haterek.
Haha, milyen nevetségesek vagytok, egyesek. Szinte szánalmas hogy mennyire bizonygatjátok az igazatokat hogy 'én megmondtam hogy b#zik'. Mindez csak a nézettség miatt volt, ne higgyétek hogy ez olyan tisztára direkt volt. Nem azt tagadom hogy Hazza nem meleg, viszont már fáj az, ahogy a haterek szeretnének minket meggyőzni az emberek számára tisztázatlan igazságról.
p.s. nem kérek semmiféle választ a kommentemre, nem szeretnék vitát indítani ebből.
Haha, milyen nevetségesek vagytok, egyesek. Szinte szánalmas hogy mennyire bizonygatjátok az igazatokat hogy 'én megmondtam hogy b#zik'. Mindez csak a nézettség miatt volt, ne higgyétek hogy ez olyan tisztára direkt volt. Nem azt tagadom hogy Hazza nem meleg, viszont már fáj az, ahogy a haterek szeretnének minket meggyőzni az emberek számára tisztázatlan igazságról.
p.s. nem kérek semmiféle választ a kommentemre, nem szeretnék vitát indítani ebből.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.