Számomra nem ez az első eset, hogy ilyesmit látok... Pl. Colin Farrell, Dustin Hoffman, Jason Bateman, John Travolta, Johnny Depp, Charlie Sheen, Ryan Gosling, Ben Affleck is csókolt már meg pasat. Filmbeli férfi-férfival csókokról meg nem is beszélek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ettől valaki nem lesz meleg!
Őszintén? Lehet, hogy meleg. Lehet, hogy nem.
Nem lehet tudni. De végülis az ő dolga.
Milyen érdekes, hogyha nők csókolóznak egymással, azzal nincs semmi gond. (Sandra Bullock, Ellen Page, Madonna, Drew Barrymore, Christina Aqulaire, Britney Spears).
Will Smith nyugodtan szájoncsókolhatja a tinifiát, az aranyos.
Angelina -az angyal- Jolie pedig még a saját fiútestvérét is megcsókolta. Többször is.
Számomra inkább az jön le ebből, hogy igenis heteroszexuális.
Mindenesetre engem nem sokkolt le, nem olyan nagy dolog ez.
Harry Styles megcsókolta James Cordent
2013. augusztus 14. 22:54
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline |
Hat ez jo multkor eg a will csokoldtameg a jadent:Dd smith cslad;D
2013. augusztus 14. 22:54
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
nem értem mostanában mindenhol ezt látom, főként a youtuberek körében h egymást csókolgatják...úgy tűnik h ez vmi új bizarr trend, h a pasik is szájrapuszit osztogatnak egymásnak...bárha belegondolok nem is olyan új keletű
2013. augusztus 14. 22:55
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline |
Igen, mint ahogy leírták már többen is, SOK ismert ember csókolta már meg a saját nemét..aztán pedig élték ugyanúgy tovább az életüket. Ugyanis ez még nem jelenti azt,hogy tényleg meleg lenne! Nem mondom,hogy ez normális, mert szerintem sem az. De véleményem szerint valóban csak a show, illetve a fogadás kedvéért csinálták. Ha pedig nem, hát az sem zavar.
A gondom csak annyi ezzel az egésszel, hogy Harry-t "megviseli" úgymond,hogy annyi rossz akarója ír neki bugyutábbnál bugyutább dolgokat. Akkor most az ilyennel miért kell "oda vonzania" magához az utálkozókat?!:S
A gondom csak annyi ezzel az egésszel, hogy Harry-t "megviseli" úgymond,hogy annyi rossz akarója ír neki bugyutábbnál bugyutább dolgokat. Akkor most az ilyennel miért kell "oda vonzania" magához az utálkozókat?!:S
2013. augusztus 14. 23:03
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Az hogy buzizzátok eléggé erős negativ diszkrimináció ! ami maga a buta ember fegyvere , mert "Hülye vagy ,te hülye!" alapon mindenki jajj de okos! Azért ti jó hogy mondjátok hogy semmi bajotok a melegekkel de azért buzizzátok a HETEROKAT !!
A társadalom bizonyos tagjai megint bebizonyitották hogy az emberi seggfejség a szivárvány minden szinében pompázik!!
A társadalom bizonyos tagjai megint bebizonyitották hogy az emberi seggfejség a szivárvány minden szinében pompázik!!
2013. augusztus 14. 23:45
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
Courtneyy
Amúgy engem nem zavarna, meg szerintem a nem homofób embereket sem, ha felvállalná. Nem lenne tőle kevesebb. De szegény One Direction-rajongók ezrei lennének öngyilkosak
Engem se különösebben, a melegek se nézem le, van egy meleg haverom, de ez a pali csak olajat rakott a tűzre ezzel a lépéssel
2013. augusztus 14. 23:56
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline |
Attól még hogy egy srác megcsókol egy másik srácot nem feltétlenül buzi. Ennyi erővel rengeteg srácra mondhatnánk hogy az a mai világban az öltözködésük miatt és rengeteg srác arcon puszilja a másikat. És amúgy meg, mivan ha valaki buzi? Így született nem tud ellene mit csinálni és ezért nem kell rögtön lefújolni. Ők is ugyan olyan emberek mint mindenki más, és senki se tökéletes. És csak úgy elmondom hogy a meleg srácok sokkal jobb társaság mint aki nem az. És ha megismerkednétek eggyel biztos megváltozna a gondolatotok. Én úgy gondolom egy lánynak az egy remek dolog ha van egy meleg barátja ugyanis velük mindent meg tudsz beszélni és nekik teljesen más a gondolkodásmódjuk az ilyen dolgokban mint egy lány barátnak.
2013. augusztus 15. 00:11
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Olyan kommenteket látok, hogy eldobom az agyam. Már a showbiznisz kedvéért sem lehet megcsókolni a másikat, a nemétől függően? A filmsztárok is számtalanszor tesznek hasonló dolgokat, azért mert a szerepe megkívánja. Az még nem jelenti azt hogy meleg. hol maradt az érett gondolkodás?!
2013. augusztus 15. 00:11
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline |
Jó lenne ha meleg lenne.:3
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 15. 00:19
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Engem nem zavar, ha meleg. Amúgy meg ma már annyira "megszokott", hogy hetero csávók szájonpuszilják egymást... És el se olvasom a kommenteket, mert tuti a fele az, hogy "haha, b*zi", ami szánalmas...
2013. augusztus 15. 00:22
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Miért utálják ennyire a melegeket??? Ők is csak boldokok akarnak lenni és ha nekik ez jelenti a boldogságot akkor ez tulajdonképpen miért is undorító?! Nem hiszem hogy ettől bárki is kevesebb lenne!! És szerintem undorítóak azok az emberek akik itt lefújjozzák. ( persze ezt nem Harry érdekében írtam tudom hogy nem buzi, csak poénból csinálta a műsorban ) Minden ember más egy kicsit, nincs olyan hogy tökéletes ember. Ha Isten tökéletes embereket akart volna teremteni, megtette volna, bár szerintem egyáltalán nem mondható hibának ha valaki a saját neméhez vonzódik. Fura, persze de pl.: nekem is van egy meleg ismerősöm és ők a legboldogabb pár a közelemben lassan 4 éve. Szóval szerintem egyáltalán nem undorító ha valaki homoszexuális.
Harry pedig szimplán vakmerő és ez messze nem volt csók
Harry pedig szimplán vakmerő és ez messze nem volt csók
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.