Klippremier: Chris Brown feat. Nicki Minaj - Love More
2013. augusztus 18. 16:24
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ezek a sztárocskák semmi újat nem tudnak mondani. A klipjeik 90%-ban buliznak, táncolnak, beraknak a klipbe ilyen p*csa mutogató nőket, aztán alákornyikálnak egy olyan dalt, aminek a szövege se nem művészi, de még zeneként se értékelhető.
2013. augusztus 18. 16:26
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Nem egy nagy durranás... De most Nicki legalább jól néz ki, és nem pink parókába meg nem tudom mibe van.
2013. augusztus 18. 17:32
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Mért készít ez a nő mindenkivel duettet? Úgy látszik Nicki nem igazán tud egyedül zenét csinálni...mindig egy híresebb ember hátán akar felkapaszkodni. Pedig ezzel a másik előadókat is lehúzza.
2013. augusztus 18. 17:49
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Klip egész jó,a táncok nagyon tetszenek.A zene nekem egyáltalán nem tetszik és Nicki sem.Nem értem,hogy minek rappel,mikor tök szép hangja van és énekelhetne is.A rap-hangja borzalmas.
2013. augusztus 19. 01:54
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
ANekem tetszik és Nickinek nagyon jól áll a szőke,göndör haj
2013. augusztus 19. 10:48
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline |
Ht en most mart haromszor halggatam es nagyhpn tetszhik:D
2013. augusztus 19. 18:10
PinkBarbie
Mért készít ez a nő mindenkivel duettet? Úgy látszik Nicki nem igazán tud egyedül zenét csinálni...mindig egy híresebb ember hátán akar felkapaszkodni. Pedig ezzel a másik előadókat is lehúzza.
Ezt megcáfolom. Már ne is haragudj, de Chris hol híresebb mint Nicki? Akikkel eddig együtt dolgozott, azok többsége szerintem pont hogy Nicki miatt nézte meg a klippet, és nem a másik, kevésbé híres ember miatt. És ezt minden elfogultság nélkül mondom. Egyébként meg csak hogy pár előadót mondjak, akikkel mostanában együtt dolgozott: Nelly, Pharell, Wale, Miley Cyrus (bár vele még ki sem adták a dalt), French Montana.... Ezek közül szerintem egyik sem híresebb mint ő, szóval aligha tudná lehúzni őket.
Ezt megcáfolom. Már ne is haragudj, de Chris hol híresebb mint Nicki? Akikkel eddig együtt dolgozott, azok többsége szerintem pont hogy Nicki miatt nézte meg a klippet, és nem a másik, kevésbé híres ember miatt. És ezt minden elfogultság nélkül mondom. Egyébként meg csak hogy pár előadót mondjak, akikkel mostanában együtt dolgozott: Nelly, Pharell, Wale, Miley Cyrus (bár vele még ki sem adták a dalt), French Montana.... Ezek közül szerintem egyik sem híresebb mint ő, szóval aligha tudná lehúzni őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.