A celebblogger már több mint egy éve folyamatosan támadja az énekesnőt és kémkedik utána, ezúttal a lakásába is megpróbált belopózni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga kiborult Perez Hilton miatt
2013. augusztus 18. 21:05
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
2013. augusztus 18. 21:09
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
ez máár durva..
2013. augusztus 18. 21:10
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
kicsit messzire ment
2013. augusztus 18. 21:12
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Ez a pasi beteg,ez tény!
2013. augusztus 18. 21:14
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
"szánalmasan viselkedő bloggerre" bocsi, elírtam =)
2013. augusztus 18. 21:16
egy idióta, pszichiátriai eset... ha ezután nem zárják el, nem büntetik meg vagy nem vizsgálják ki, földhöz verem magam xD
2013. augusztus 18. 21:16
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline |
Nagyon sajnálom Gagát,ez a Perez már tényleg messzire ment!!
2013. augusztus 18. 21:17
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ha én sztár lennék,és hozzánk jött volna,jól szétvertem volna.A saját lakásában joga van hozzá,nem?Biztonságiak megtehették volna.Nyomorék.Úgy utálom ezt az embert,ez tényleg beteg.Remélem valami kamera felvette,aztán irány a police.Megtanulná,hogy ő sem tehet meg akármit.
2013. augusztus 18. 21:20
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Egyszer láttam ezt a faszit a V mint Viktória egyik részében...akkor azt hittem, hogy valami színész...
Mekkora egy barom...Gaga jól visszaszólt. Mit képzel ez a disznófejű? (ha jól tudom a pasikat szereti, amit nem csodálok, hisz ilyen ronda férfi nem kell egy nőnek sem!)
Mekkora egy barom...Gaga jól visszaszólt. Mit képzel ez a disznófejű? (ha jól tudom a pasikat szereti, amit nem csodálok, hisz ilyen ronda férfi nem kell egy nőnek sem!)
2013. augusztus 18. 21:20
Eddig megértettem, hogy lesz*rja Gaga. De most, hogy a lakása közelében mászkál, szerintem ez a Perez meghibbant, vagyis, nekem ez már többnek tűnik szimpla Gaga-ellenességnél.De azt mondom, mit foglalkozik egy Grammy-díjas énekesnő egy ehhez hasonló senkivel? Koncentráljon a holnapi klippremierre.
(amúgy, aki kiszivárogtatta a dalt, azt feljelentik, és állítólag börtönbe kerül, akkor ez a zizzent "ember" miért nem?)
(amúgy, aki kiszivárogtatta a dalt, azt feljelentik, és állítólag börtönbe kerül, akkor ez a zizzent "ember" miért nem?)
2013. augusztus 18. 21:25
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Mosolyt csalni Lady Gaga zenéjével az emberek arcára. Érdekes... mondasz még ilyeneket?
2013. augusztus 18. 21:26
Nem vagyok Lady Gaga fan sőt nem is szeretem de szörnyanyának hívni? WTF?!? Ha az féreg dolog amit ez a Perez csinál akkor az nem az hogy ilyen gúnynevet adunk valakinek?
A Perez Hiltont is már kiutálták a celebek világából mert egy nyomorék kis hapsi aki pletykákból él (szószerint) és megpróbál felkapaszkodni mások hátán, egy élősködő...az ilyeneket legjobb lenne lesajnálni vagy nem foglalkozni velük csak sajnos mindig csinálnak olyasmit ami szúrja az emberek szemét.
A Perez Hiltont is már kiutálták a celebek világából mert egy nyomorék kis hapsi aki pletykákból él (szószerint) és megpróbál felkapaszkodni mások hátán, egy élősködő...az ilyeneket legjobb lenne lesajnálni vagy nem foglalkozni velük csak sajnos mindig csinálnak olyasmit ami szúrja az emberek szemét.
2013. augusztus 18. 21:30
Candy_attackMonster |
Supremacy:
A szörnyanya nem gúnynév, Gaga saját magát hívja így. A rajongói little monsters (szörnyecskék), ő pedig Mother Monster (szörnyanya). Úgy mint Katy Perry rajongói Katy Kats, 1D-é Directioners, Kesháé Animals stb stb stb.
A szörnyanya nem gúnynév, Gaga saját magát hívja így. A rajongói little monsters (szörnyecskék), ő pedig Mother Monster (szörnyanya). Úgy mint Katy Perry rajongói Katy Kats, 1D-é Directioners, Kesháé Animals stb stb stb.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.