Melegnek vallja magát A szökés sztárja
2013. augusztus 22. 12:20
Igaza van.
Ha én is bele lennék zúgva, akkor az én szívemet is összetörte volna...
De azért büszke vagyok rá, hogy bevallotta Ettől úgysem ítélném el
Ha én is bele lennék zúgva, akkor az én szívemet is összetörte volna...
De azért büszke vagyok rá, hogy bevallotta Ettől úgysem ítélném el
2013. augusztus 22. 12:36
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Engem nagyon meglepett az, hogy meleg. Szerintem nagyon cuki és ahogy Adam Lambertet, úgy őt sem ítélem el és ugyanúgy szeretem, mint előtte
2013. augusztus 22. 12:53
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
tomko1123 egyetértek és egyépkét milerrel is egyetértek
2013. augusztus 22. 12:57
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline |
tomko1123 de jobb lenne ha te is bevallanád, egy-kettő, minek húzni...
2013. augusztus 22. 13:02
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet
Wentworth Miller bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik – ezzel összetörte több millió nő szívét.
igen, ilyen ez a felszínesség. abból a több millió nőből, aki magáért Wentworth-ért van oda, nem pedig a külsejéért, annak úgysem okoz fájdalmat ez a tény, inkább csak örül, hogy a kedvence boldog lehet - és az lényegtelen számára, hogy kivel is.
engem valamiért személyszerint ő mindig taszított, van benne valami antipatikus számomra, mégis az őszintesége, főleg az Oroszországos megnyilvánulása most egy hatalmas előrelépés volt a szememben.
azt pedig egyszerűen nem értem, miért írogatják itt többen is, hogy nem lepte meg őket, mert látszik rajta. szerintem ez ostobaság, mint ahogy valaki előttem is írta, a könyvet sem a borítójáról ítéled meg. attól, hogy valaki elsőlátásra szerinted nem olyan, mint a "megszokott" alfahímek, az nem jelent semmit. az már csak mellékes tény, hogy általában a homoszexuális vágyakkal rendelkező férfiak különbek, mint a heteroszexuális társaik, akiknek mindene a társaival való versengés és az erőszakosság, csak hogy megmutassák, ők mekkora férfiak...
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. augusztus 22. 13:41
szerintem tiszteletre méltó ha egy férfi felvállalja a másságát, főleg ha az egész világ által ismert..
2013. augusztus 22. 13:46
evi0000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 178166 offline |
Mekkora tiszteletet érdemel hogy felvállalta, na nem én nem azért tisztelek valakit mert felvállalja hogy meleg.Most komolyan ez olyan nagy dolog, manapság már ha az ellenkezőjét vallod akkor néznek ki.
2013. augusztus 22. 13:47
Ő is meleg? Nem is tudtam. De ebben igaza volt, jól döntött!
2013. augusztus 22. 14:00
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Az ő dolga.Bár én elmentem volna a helyében.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.