Ben Affleck Batmanként — 11 ok mellette
2013. augusztus 24. 14:14
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Clooney-tól ne kérjen tanácsot, mert ő volt minden idők legrosszabb Batman-je. Számomra nem Bale, hanem Michael Keaton az igazi Batman és az is marad. A Batman Forever(1992) a legjobb legjobb Batman film, Tim Burton rendezése kíváló.
2013. augusztus 24. 15:54
OMG!
Devilrose: Egyetértek. Michael Keaton volt A Batman! Róla el tudtam hinni, hogy tényleg szuperhős, mert adott valami pluszt a karakterhez. Persze ehhez kellett Tim Burton zseniális rendezése is. Egyébként nem tudom, tudod-e, hogy Burton szándékosan nem forgatott világosban, amikor Keaton Batmanként szerepelt. Ugyanis az rontotta volna a figura eredetiségét.
Bale és Clooney viszont... hát, no comment. A közelébe sem érnek Keatonnak.
Affleck egyébként jó színész, de nem lesz jó Batman. Attól, hogy Daredevilként megállta a helyét, nem biztos, hogy egy ilyen kaliberű, klasszikus hőst is el tud majd játszani.
Devilrose: Egyetértek. Michael Keaton volt A Batman! Róla el tudtam hinni, hogy tényleg szuperhős, mert adott valami pluszt a karakterhez. Persze ehhez kellett Tim Burton zseniális rendezése is. Egyébként nem tudom, tudod-e, hogy Burton szándékosan nem forgatott világosban, amikor Keaton Batmanként szerepelt. Ugyanis az rontotta volna a figura eredetiségét.
Bale és Clooney viszont... hát, no comment. A közelébe sem érnek Keatonnak.
Affleck egyébként jó színész, de nem lesz jó Batman. Attól, hogy Daredevilként megállta a helyét, nem biztos, hogy egy ilyen kaliberű, klasszikus hőst is el tud majd játszani.
2013. augusztus 24. 16:40
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz Batman-ként.
2013. augusztus 24. 17:59
Freddyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 191103 offline |
Christian Bale hatalmas nagy szinész imádom de ben efleket is birom kicsit el van tűnve nem bánom hogy ő fogja játszani ha már más játsza bruce vajnte akk az ő legyen a fél világ meg barom mert az Ben igen is jó szinész!! és bizom benne hogy jól fog menni neky ez a szerep
2013. augusztus 24. 18:01
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Jó színésznek tartom, de valahogy nem tudom elképzelni Batman ként.
2013. augusztus 24. 19:46
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Mi köze van az alakításához annak, hogy a magánéletben odaadó apa? Pozitív hőst tehát csak jó szülő játszon? Akkor ezzel a logikával: Ralph Fiennes utálja a gyerekeket mert jó Voldemort volt?
Bárkit választottak volna lennének elégedetlenkedők, de akik eddig megnézték a Batman filmeket Ben-nel is megfogják. Sőt ez a "hiszti" még jó kis reklámfogás is.
Bárkit választottak volna lennének elégedetlenkedők, de akik eddig megnézték a Batman filmeket Ben-nel is megfogják. Sőt ez a "hiszti" még jó kis reklámfogás is.
2013. augusztus 24. 21:11
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Charlotte Benning:
Végre valaki, aki 2005 előtti időkre is emlékszik. Igen, tudtam, hogy este forgattak. Szerepe volt az utcai csatornák ködjének . Nem utolsó sorban Keaton a gyerekkorából kifolyólag ugyanolyan lelkibeteg, mint Jóker. Nincs éles kontraszt jó és rossz között. Még kislányként láttam először és az 1989-es és az 1992-es résznek is a rabja lettem.
Reija: Van benne valami, Ralph Fiennes SOHA nem akart gyereket. Soha. Pedig volt már házas és számtalan nővel volt szexuális kapcsolata.
Végre valaki, aki 2005 előtti időkre is emlékszik. Igen, tudtam, hogy este forgattak. Szerepe volt az utcai csatornák ködjének . Nem utolsó sorban Keaton a gyerekkorából kifolyólag ugyanolyan lelkibeteg, mint Jóker. Nincs éles kontraszt jó és rossz között. Még kislányként láttam először és az 1989-es és az 1992-es résznek is a rabja lettem.
Reija: Van benne valami, Ralph Fiennes SOHA nem akart gyereket. Soha. Pedig volt már házas és számtalan nővel volt szexuális kapcsolata.
2013. augusztus 24. 21:16
Idézet (devilrose @ 2013.08.24. 21:11)
Charlotte Benning:
Detto pici lányként láttam én is az első két Batman filmet. Meg is voltam ijedve rajtuk rendesen, de imádtam őket (mondjuk egyedül nem mertem megnézni, anyunak ott kellett ülnie mellettem). Anyám meg nem tudta, mit szeretek ilyen - szerinte - szörnyűségeken. Bár nekem azóta is Jack Nicholson a Joker (Heath Ledger, nyugodjék békében, a lába nyomába sem ért), Danny DeVito a Pingvin és Michelle Pfeiffer a Macskanő.
2013. augusztus 25. 06:06
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Daredevil korántsem olyan mint Batman. Ha valaki jó rendező, az még nem jelenti azt, hogy jó színész is. Ha valaki jó család apa, az aranyos és szeretetre méltó, de semmi köze sincs a film iparhoz. Clooney meg ne adogasson tanácsokat, mert mindenki tudja, hogy csak a sárma miatt vannak oda érte a nők, nem pedig a hű de jó színészi munkájáért. Az ha jól beleássa magát a történetbe és edz, az jelent igazán jó pontot a filmbeli alakítására nézve. Ezeket persze nem támadásból mondom Ben felé, csak valójában ennek a fele nem egy jó ok arra, hogy ő belőle jó Batman lesz. Így is úgy is meg fogom nézni, mert imádom magát Batmant és kíváncsi vagyok erre a Batman és Superman dologra. Szóval Ben választása egyáltalán nem tart vissza a filmtől. Sőt, inkább még kíváncsibbá tett, mint ha egy ismeretlen színészt raktak volna be, vagy a Teen Wolf-ból srácot. Az meg hogy pár pihent agyú ilyeneket írogatott a Twitteren (#BetterBatmanThanBenAffleck), annak meg inkább tanácsolok egy jó szabadtéri programot, mint sem, hogy az interneten szítsák a feszültséget holmi hülye és értelmetlen trendekkel. Ha majd látjuk Ben alakítását, akkor utána lehet véleményezni. Én addig csak bizakodom benne, hogy ez a hülye trend inkább csak még jobban elősegíti Ben-t, mint sem hogy hátráltassa.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.