Életben találták a nőt 13 nappal a temetés után
2013. augusztus 24. 21:28
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline |
alakváltó:ooo majd Dean meg Sam levadásszák kellenek biztonsági kamerás felvételek, aztán ha ezüstösen felcsillan a szeme, akkor alakváltó! amúgy tényleg elég érdekes
2013. augusztus 24. 21:47
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Életre fog kelni az Odaát sorozat?:"D
2013. augusztus 24. 21:48
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Lehet, hogy nem ő volt az a képeken...
2013. augusztus 24. 23:42
Szegény gyerek, szép kis családja van. Azért ha már valaki meghal akkor már nem igen változik, így illene felismerni szerintem. De persze ha a holttest roncsolódott akkor aláírom, hogy történhet tévedés, de azért ez akkor is szégyen a család részéről.
De minden jó, ha jó a vége és már csak arra kell rájönni kit is temettek el valójában.
De minden jó, ha jó a vége és már csak arra kell rájönni kit is temettek el valójában.
2013. augusztus 25. 00:16
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Na ez azért eléggé furcsa dolog...
2013. augusztus 25. 01:13
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Félre azonosították, előfordul az ilyesmi, még hozzá nem is ritkán. Holtan az ember bőre sápadt lesz, szó szerint falfehér, de idő elteltével egyéb változások is végbe tudnak menni. Az egyik osztálytársnőm váltig állítja, hogy halálunk után megnyúlik az orrunk.XD Nem tudom, de elképzelhetőnek tartom azt, hogy halál után a test fizikailag kissé megváltozik. Persze, illene felismerni, ám mégis gyakori az, hogy a hozzátartozók tévednek a halott arcát látva. Örülök, hogy a hölgynek nincsen semmi baja. Azt meg kell hagyni, hogy valóban eléggé morbid.
1 felhasználónak tetszik:
buff
2013. augusztus 25. 03:23
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
És amikor már azt hiszed, hogy az élet nem tartogat meglepetéseket, meglátod a halottnak hitt anyukádat egy mentális egészséggel foglalkozó intézményben... Érhető, hogy összetévesztették, ami kissé bizarr, de mint ahogy Beyla összefoglalva leírta előttem, én is azon véleményen vagyok, hogy halál után az ember külseje eléggé megváltozik. De azért egy család tagnak illik megismerni a szerettét, annak ellenére is hogy sokban van a halála miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 25. 09:17
Hát ez nagyon furcsa... De én optimista vagyok, ezért ennyit tudok mondani: 1 kalanddal több
2013. augusztus 25. 09:39
Hát szeintem ez nem durva hanem meglepő.
Örülök hogymégis jólvan a halottnak hitt családtag
Örülök hogymégis jólvan a halottnak hitt családtag
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.