Ismeretlen nők nyalogatják Demi Lovato testét
2013. augusztus 26. 10:05
Ez az ő dolga. Ezért senki sem ítélheti el, hiszen ő is csak emberből van. Minden embernek vannak hibái, követnek el hibákat, mert senki sem tökéletes. Léteznek olyan emberek akik ettől ezerszer rosszabbak, őket kell bírálni nem pedig őt egy ilyen miatt. Ez még nem a világ vége. Nem csinált semmi rosszat, nem ártott ezzel senkinek, ennyi.
2013. augusztus 26. 10:18
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline |
Hát ez nem nagy cucc. Ez a magánélete,nem kell beleszólni,csináljon azt,amit akar. Amíg a rajongóinak nem árt,addig nincs baj szerintem. Amúgy is ez a múltja és már megjavult. Én imádom Demit így is-úgy is,mivel a tehetsége a lényeg nem a magánélete <3
2013. augusztus 26. 10:19
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Mindenkinek vannak hibái és nem a hibál alapján kell megítélnk valamit.. Demibek ez az elsõ és az én szememben örök példakép marad ♥
1 felhasználónak tetszik:
summertündérke
2013. augusztus 26. 10:20
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline |
Ez nem Demi!!!!!!!!!!!!!!!Nem lehet Demi ő nem olyan!!!
2013. augusztus 26. 10:24
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline |
AKKOR IS ÖRÖKKÉ A PÉLDEKÉPEM MARAD, HA IGAZAK A KÉPEK!
Bári másról nincsenek ilyen képek? Mégis 100 és 100ezer ember példaképei. Deminek igenis van egy IGAZ története. Nem tudom, hogy páran milyen alapon kezdték el fikázni a Stay Strongot. Én is tudnék mesélni dolgokat magamról, én sem vagyok tökéletes. Senki sem az. Mindenkinek vanak hibái. Ha valaki emiatt utálja meg Demit, akkor tegye azt. De akkor ne mondja at, hogy valaha szerette is Őt. Mert ez viszont nem igaz. Ezek a képek Demi múltját mutatják be... De azóta megváltozott, hahó! Kenyában töltötte a szülinapját, azzal, hogy gyerekeken és rászoruló családokon segített. És senki ne mondja azt nekem, hogy a Skyscraper vagy a Stay Strong nem mentette meg több millió ember életét. Mert én is beletartozok abba a több millióba. Demi az egyik legjobb a példakép a mai világban. Aki ezt nem ismeri el, az valamit rosszul lát.
Bári másról nincsenek ilyen képek? Mégis 100 és 100ezer ember példaképei. Deminek igenis van egy IGAZ története. Nem tudom, hogy páran milyen alapon kezdték el fikázni a Stay Strongot. Én is tudnék mesélni dolgokat magamról, én sem vagyok tökéletes. Senki sem az. Mindenkinek vanak hibái. Ha valaki emiatt utálja meg Demit, akkor tegye azt. De akkor ne mondja at, hogy valaha szerette is Őt. Mert ez viszont nem igaz. Ezek a képek Demi múltját mutatják be... De azóta megváltozott, hahó! Kenyában töltötte a szülinapját, azzal, hogy gyerekeken és rászoruló családokon segített. És senki ne mondja azt nekem, hogy a Skyscraper vagy a Stay Strong nem mentette meg több millió ember életét. Mert én is beletartozok abba a több millióba. Demi az egyik legjobb a példakép a mai világban. Aki ezt nem ismeri el, az valamit rosszul lát.
2013. augusztus 26. 10:30
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Hát ez azért elég durva, de ettől még nem fogom megutálni.
2013. augusztus 26. 10:38
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Az a baj hogy az ilyen lányoknak mindig csúnya múltjuk van.
Ha valamelyik nem állna be a vetkezők sorozatába azt fel kellene jegyezni!!!
Ha valamelyik nem állna be a vetkezők sorozatába azt fel kellene jegyezni!!!
2013. augusztus 26. 10:40
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Mind hamis!
Ha meg nem! Kit érdekel ??
Az ő élete! Én ígyis úgyis szeretni fogom!
Ha meg nem! Kit érdekel ??
Az ő élete! Én ígyis úgyis szeretni fogom!
2013. augusztus 26. 10:42
És amin nem látszik az arca?! Arra miért mondják rá kapásból hogy Demi?! Azért van egy olyan tetkója?! Csak mert bemész egy tetoválószalonba és elmondod hogy olyan tetoválást szeretnél! Még jó hogy ki van írva a cikken hogy régi múlt! Ez származhatott abból is amikor még a rehabos korán volt..... De amikor másik sztárok meztelenkednek az érdekes mód nem zavar titeket!
2013. augusztus 26. 10:43
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Szerintem ez még ez ő életébe nem nagy dolog én még mindig imádom
2013. augusztus 26. 10:44
senorita.torresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179305 offline |
A képeken nem is Demi van!!!! Nel egyetek már buták! Egyébként is, a felső sor nem is hasonílt Demire, az alattalévő sorban viszont a régi botrányos képeti láthatjuk, melyet még a drogos ideje alatt készítettek. A harmadik sorban szintén nem Demit láthatjuk a képeken. Erről ennyit. Nem kell mindent elhinni. Csak mosolyogni kell ezeken a dolgokon, mivel valaki nagyon keresztbe akar tenni most Lovatonak, mert sikeres, és rengetegen példaképként kezelik, amiatt, amin keresztül ment. De visszatérve, nem ugyanitt a starity-n volt egy ehhez hasonló cikk, hogy egy Demire hasonlító nő készített ilyesfajta képeket, hogy aztán eladhassa, ésm eggazdagodjon? Mert mintha itt olvastam volna pár nappal ezelőtt. Szóval emiatt is szánalmas ilyen cikkeket kitenni. Már elnézést. A tetkók pedig nem elég nagy indokok, mert bárki varrathat ugyanoda, és ugyanolyan tetkókat, mint ahogyan Deminek is van.
1 felhasználónak tetszik:
summertündérke
2013. augusztus 26. 10:48
anita449visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 168600 offline |
Engem nem igazán érdekel ha ő van a képen, akkor sem fogom megvetni. Egyébként szerintem elég régiek, ha a haját és az alakját nézzük, szóval lehet hogy ezek a rosszidőszakában készültek, amikor (valljuk be) sok mindent kipróbált (pl: drog)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.