Ismeretlen nők nyalogatják Demi Lovato testét
2013. augusztus 26. 10:49
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Ha ő az, akkor minek örökíti meg az ilyeneket? Aztán csodálkozik ha kiszivárognak a képek, bár lehet h erre is hajtott, na mindegy.
De ha nem ő van rajta, akkor meg az egésznek nincs semmi értelme
De ha nem ő van rajta, akkor meg az egésznek nincs semmi értelme
2013. augusztus 26. 10:50
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline |
". A tetkók pedig nem elég nagy indokok, mert bárki varrathat ugyanoda, és ugyanolyan tetkókat, mint ahogyan Deminek is van."
senorita.torres ott a pont! Szerintem ezek a képek egyáltalán nem igaziak, vagy ha igen nem Demi van rajtuk. Ennyi.
senorita.torres ott a pont! Szerintem ezek a képek egyáltalán nem igaziak, vagy ha igen nem Demi van rajtuk. Ennyi.
2013. augusztus 26. 10:52
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Minden sztárnak van szégyenfolt a múltjában,csak sajnos nem mindenkié kerül nyilvánosságra.Én speciel nem tudom felismerni Demit a képeken,de elhiszem,hogy ő van rajta.Például a jobb legfelsőn tisztán felismerhető,a bal legfelső alattin pedig a kéz tetkójáról ismerem meg.Én is szeretném azt hinni,hogy ezek régi képek,de nézzétek meg az előbb említett képet,az a madaras tetkó tavaly novemberi.Ami nekem nem tűnik olyan réginek.Ettől függetlenül nemhiszem,hogy megkéne utálni,úgyis ha rákerül a sor,Demi nyilatkozni fog róla;)
2013. augusztus 26. 11:02
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Emberek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Deminek mindig is a tehetségét néztem. Igen, igaz, hogy ez nem egy pozitív dolog a múltjából és lőjetek le érte, de nem tud érdekelni. Demi mindig is a tehetségével fogott meg és nem azzal, hogy mennyire kis tökéletes nebáncsvirág, mint egyesek. Amellett szerintem semmi vészeset nem csinált. Előkerültek a képek, az utálók örüljenek a fejüknek, aki meg így is mellette áll, az tényleg büszke lehet magára.
2013. augusztus 26. 11:05
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Jéééézusom csak nekem tűnik föl hogy tiszta photoshop az összes? -.-'
a tetkókat meg hagyjuk már, pár kattintással rá lehet rakni. én tudom mert én értek a photoshophoz.
ne legyetek már ennyire naivak...
a tetkókat meg hagyjuk már, pár kattintással rá lehet rakni. én tudom mert én értek a photoshophoz.
ne legyetek már ennyire naivak...
2013. augusztus 26. 11:05
Óó , hát napvilágot láttak azok a bizonyos fotók? Nem értem miért vagytok ilyen elfogultak. Demi van a képeken , és kész. Nem kellett volna ilyen képeket csinálnia , ez szerintem undorító. Az meg a másik , hogy itt beszél nekünk a jóságról , az ártatlanságról és tessék. Nincs azzal baj , hogy ilyeneket csinál , de akkor ne adja már az ártatlant könyörgöm -.-
De egyébként , még mindig undorítónak tartom azt , hogy másnak joga van ahhoz , hogy egy emberről , az ő belegyezése nélkül ilyen képek lássanak napvilágot.
Mindenesetre kíváncsi vagyok Demi reagálására. Remélem nem fog megint idiótaságokat hablatyolni.
De egyébként , még mindig undorítónak tartom azt , hogy másnak joga van ahhoz , hogy egy emberről , az ő belegyezése nélkül ilyen képek lássanak napvilágot.
Mindenesetre kíváncsi vagyok Demi reagálására. Remélem nem fog megint idiótaságokat hablatyolni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 26. 11:06
Nem mondom, csalódtam benne, de ettől nem fogom megutálni. Az ő dolga. Senkit nem utáltam még meg ilyesmiért, mert nem szeretek bele a sztárokba. Egy-kettő van, akit nagyon szeretek, de inkább a tehetségüket díjazom, nem a személyiségüket. Csinált ilyeneket, jól van, attól a zenéjét még továbbra is hallgatni fogom.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. augusztus 26. 11:08
lehet, hogy nem kellett volna képeket csinálnia magáról...:/
2013. augusztus 26. 11:16
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Úgy látszik,hogy még a sztároknak is vannak mocskos dolgai/titkai... :S
2013. augusztus 26. 11:18
Lily14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 244 Csatolások: 15 Azonosító: 138855 offline |
szerintem ezek a képek még a régi ilyen fajta képeihez tartozik, ha jól gondolom ezt a részét az életének már lezárta és ma már biztos nem csinál ilyet.
2013. augusztus 26. 11:26
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nem hiszem el hogy ez Demi! Le vagyok sokkolva Remélem hogy nem igaziak a képek!De azok az sem tántorít el mert ő akkor is egy PÉLDAKÉP
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.