Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 27. 01:01
fuckmyhatersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 195081 offline |
bieber hova lett?!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. augusztus 27. 01:13
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Hááát Miley nekem nagyon sok volt.
One Direction nélkül nem lett volna jó az este!!!.
One Direction nélkül nem lett volna jó az este!!!.
2013. augusztus 27. 01:54
Justin Timberlake Anyukám, hát hogy lehet valaki ennyire jó, és értitek, kiállt egy teljesen egyszerű szerelésben, elnyomta pár ismertebb zenéjét és mégis a legjobb partit csinálta egész este alatt, ott rázta rá minden celeb És ahogy megragadta egy nőnek a kezét a közönségből az előadás alatt.. Hát nem tudom, de engem biztos elvitt volna valami spontán szívroham a helyében..
Miley Cyrus taszító volt, a Blurred Linest pedig olyan rettentően énekelte, hogy azt hittem, hogy valami paródia fog kisülni a dologból, és nem bazdmeg, ezt halál komolyan gondolták
Harry Styles fején pedig akkorát röhögtem mikor Taylor Swift megköszönte a dal inspirálójának a díjat.. #büszkefej
Illetve Rihannán is sokat derültem, hogy miképp reagált pár emberke fellépésére
Miley Cyrus taszító volt, a Blurred Linest pedig olyan rettentően énekelte, hogy azt hittem, hogy valami paródia fog kisülni a dologból, és nem bazdmeg, ezt halál komolyan gondolták
Harry Styles fején pedig akkorát röhögtem mikor Taylor Swift megköszönte a dal inspirálójának a díjat.. #büszkefej
Illetve Rihannán is sokat derültem, hogy miképp reagált pár emberke fellépésére
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Beyla
2013. augusztus 27. 04:03
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline |
Az I knew you were trouble elég régen lett írva, már a Speak Now-ra is felszerette volna rakni... Szóval elég régen...
2013. augusztus 27. 07:10
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Soha nem volt bajom Miley-val soha nem érdekelt, hogy öltözik milyen haja stb. De gyereke ez mi a kénköves lósz@r volt? Hát ez már nem botrányos volt ha nem nevetségesen sz@r. Ennyire kétségbeesetten próbálkozni embert még nem láttam. Ennyire retardált nem lehet, komolyan így akarja elérni, hogy felnőttként kezeljék? És ez swagrapper nigga akarok lenni stlílus..wtf?!!!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 27. 07:58
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Rihanna nem éppen a szívem csücske, pláne mostanában, de most minden reakciójával egyetértettem!
Mileyka és Swift szánalomra méltó emberek, azt sem érdemlik meg, hogy egyáltalán még a köztudatban legyenek! Gyerekes, beképzelt kis sztárocskák!
Az egész műsorban számomra Justin Timberlake fellépése volt a legértékelhetőbb
Mileyka és Swift szánalomra méltó emberek, azt sem érdemlik meg, hogy egyáltalán még a köztudatban legyenek! Gyerekes, beképzelt kis sztárocskák!
Az egész műsorban számomra Justin Timberlake fellépése volt a legértékelhetőbb
2013. augusztus 27. 08:05
Engem is meglepett Miley... De engem meg is nevetettet
2013. augusztus 27. 08:12
Ez a Miley! Ezt nem kellett volna! Taylortól pedig nem volt szép, hogy megköszönte a dal inspirálójának a díjat! Hogy nézett rá Harry
2013. augusztus 27. 08:18
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline |
Riri arckifejezése mindent elárul imááádom ezt a nőt nagyon jól le tud reagálni mindent az biztos GAGA egyszerűen fantasztikus volt és egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem Miley miatt volt a szájtátás hanem A LADY miatt
2013. augusztus 27. 08:31
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Miley fellépése valami katasztrófa volt.
2013. augusztus 27. 08:50
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline |
Miley undorító -.-
2013. augusztus 27. 09:18
Miley-tól először sikítófrászt kaptam, aztán odahívtam anyámat, hogy védjen már meg legyen szíves, de ő kirohant a szobából.... Hát igen, különféleképpen reagálunk.........
Taylor pedig talán ezért nem olyan szerencsés a szerelemben.... Fanok, ne haragudjatok, de most komlyan? Megköszönni a dal inspirálójának a díjat....? Tényleg érett, felnőtt nőhöz illő viselkedés... Gratuulálok! pff
Rihannán nagyot röhögtem, mert egyszerűen fantasztikus volt az a beszólás, a Lady-t meg ha lehet, most még jobban tisztelem, mint annakelőtte...... Jah, és One Directin RulZ! <3
Taylor pedig talán ezért nem olyan szerencsés a szerelemben.... Fanok, ne haragudjatok, de most komlyan? Megköszönni a dal inspirálójának a díjat....? Tényleg érett, felnőtt nőhöz illő viselkedés... Gratuulálok! pff
Rihannán nagyot röhögtem, mert egyszerűen fantasztikus volt az a beszólás, a Lady-t meg ha lehet, most még jobban tisztelem, mint annakelőtte...... Jah, és One Directin RulZ! <3
2013. augusztus 27. 10:13
Imádom Miley-t,de ezzel a fellépésével túl ment minden határon .A borzasztó fellépését,Robin flörtölésével spékelte meg amitől hánynom kell. Nehogy már egy pont nála jóval idősebb,házas kómával kezdjen ki,akinek ráadásul a felesége is jelen volt.De ebbe a flörtölésbe persze Robin is belement..szóval mindketten hibásak.
Taylor egyáltalán nem okozott csalódást.Szereti leégetni magát. Kedves tőle,hogy nem másra hagyja . Szégyen,gyalázat amit ez a nő csinál.Ezzel is csak azt bizonyítja már megint ,hogy még mindig nincs túl Harry-n.Ezzel csak magát röhögteti ki,bebizonyítja,hogy 23 évesen is lehetünk,nevetségesek,szánalmasak,gyerekesek.Nem volt neki elég a Grimmy ? Ott is ugyan ezt csinálta.Hogy nem süllyed el szégyenében?Azon a képpel amin Justin Timberlake-el van,nagyot nevettem.Tényleg látszik,ahogy csak Mis Swift élvezi a helyzetet. Nevetséges maga a személyiség.Számomra elképzelhetetlen,hogy Selena egy hullámhosszon van a vörös szájú démonnal. Selena 1000x jobbat érdemel!De hagyjuk is.A lényeg;Egy 19 éves srácnak több esze van,mint egy 23 éves érett nőnek éppen nem nevezhető szánalomra sem méltó embernek.
Taylor egyáltalán nem okozott csalódást.Szereti leégetni magát. Kedves tőle,hogy nem másra hagyja . Szégyen,gyalázat amit ez a nő csinál.Ezzel is csak azt bizonyítja már megint ,hogy még mindig nincs túl Harry-n.Ezzel csak magát röhögteti ki,bebizonyítja,hogy 23 évesen is lehetünk,nevetségesek,szánalmasak,gyerekesek.Nem volt neki elég a Grimmy ? Ott is ugyan ezt csinálta.Hogy nem süllyed el szégyenében?Azon a képpel amin Justin Timberlake-el van,nagyot nevettem.Tényleg látszik,ahogy csak Mis Swift élvezi a helyzetet. Nevetséges maga a személyiség.Számomra elképzelhetetlen,hogy Selena egy hullámhosszon van a vörös szájú démonnal. Selena 1000x jobbat érdemel!De hagyjuk is.A lényeg;Egy 19 éves srácnak több esze van,mint egy 23 éves érett nőnek éppen nem nevezhető szánalomra sem méltó embernek.
2013. augusztus 27. 10:14
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Gaga és Riri <3 imádlak titeket mert kiálltok az One Directionért <3
2013. augusztus 27. 10:39
Ma este 19:35-kor megismétlik az MTV Hungary-n.
Rihanna reakciójaival és véleményével teljesen egyetértek.
Rihanna reakciójaival és véleményével teljesen egyetértek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.