Katy foga: RÁÁÁ
Rihanna: The Best!
Taylor és harry: Pff.... Mit kell felhozni vagy 10000 éve szakítottak
LAdy gaga és 1D: Jó fej volt Gaga (de lehet csak fotót akart)
Miley: K***a
Köbö ez a véleményem!!
Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 27. 20:12
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
2013. augusztus 27. 20:51
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Katy:... te úúúrrr isteeennn ez hülye ötlet volt...am nem tom h Taylor miért b*sztatja még mindig Harr-t ezzel a dologgal...már régen szakitottak...
2013. augusztus 27. 20:54
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline |
mindenki azt kérdezi h Gaga miért parádézik a színpadon parókát váltogatva ... a válasz egyszerű:
a színpadon 4 Lady Gagát láthatott a közönség
1. a fehér kosztümös a Born This Way korszakból
2. kék ruhába majdnem fehér színű rovid parókában a The Fame korszakból
3. kifestett arcú sárga rövid hullámos parokában a The Fame Monster korszakból
4. husszú világos barna hajjal kagyló melltartóban az új ArtPop korszakból (mellesleg Vénusz)
és még érdekesség h Gaga sminkese és jóbarátja Tara Savelo is fennt volt a színpadon. ő festette ki. és Frederic a parókása is fennt volt... ő adta rá a sárga parókát
Májli Szájrúzs .... hova tette ez az eszét ?? szatyoraljára vagymi?? esküszöm nagyon "felnőttes" óriási plüssmackókkal parádézni. :\
nah meg az a duett ... az minden volt csak nem előadás ... max 1 sztriptíz bárban megütötte volna az elfogadható mércét ... de komolyan ... a régi Miley sokkal jobb volt a hosszú barna hajjal. akkor is volt vad dala pl: Can't be Tamed. de ez ... úgy néz ki mint valami drogos/alkoholista kurva ... sovány és csontos. :\
a színpadon 4 Lady Gagát láthatott a közönség
1. a fehér kosztümös a Born This Way korszakból
2. kék ruhába majdnem fehér színű rovid parókában a The Fame korszakból
3. kifestett arcú sárga rövid hullámos parokában a The Fame Monster korszakból
4. husszú világos barna hajjal kagyló melltartóban az új ArtPop korszakból (mellesleg Vénusz)
és még érdekesség h Gaga sminkese és jóbarátja Tara Savelo is fennt volt a színpadon. ő festette ki. és Frederic a parókása is fennt volt... ő adta rá a sárga parókát
Májli Szájrúzs .... hova tette ez az eszét ?? szatyoraljára vagymi?? esküszöm nagyon "felnőttes" óriási plüssmackókkal parádézni. :\
nah meg az a duett ... az minden volt csak nem előadás ... max 1 sztriptíz bárban megütötte volna az elfogadható mércét ... de komolyan ... a régi Miley sokkal jobb volt a hosszú barna hajjal. akkor is volt vad dala pl: Can't be Tamed. de ez ... úgy néz ki mint valami drogos/alkoholista kurva ... sovány és csontos. :\
2013. augusztus 27. 21:09
Gaga és Miley azért felvehetett volna legalább egy rövidnadrágot.. Mileytől szerintem ezt már megszokhatuk.. A 1D jó banda igaza van Rihannának.. Én is utálom Taylort :/.. Katynek a fogsora.. OMG O_O..
2013. augusztus 27. 21:34
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline |
amőgy Miley-t megdobáltam volna virággal ..
persze cserepessel had koppanjon azon a kopasz ovodás fején
persze cserepessel had koppanjon azon a kopasz ovodás fején
2013. augusztus 27. 21:48
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Katy fogai nem éppen szépek.
2013. augusztus 27. 22:29
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Miley Cyrus undorító. Már bocsánat.
Gaga itt viszont gyönyörű, bár az ő öltözéke is elég... "lenge".
Gaga itt viszont gyönyörű, bár az ő öltözéke is elég... "lenge".
2013. augusztus 27. 22:41
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
justin timbarlek nagyon királyvolt megérdemelte a díjat miley eléggé sokolo volt amit csinált én anyuval néztem de frászt kapott ö is
katy fogai nagyon jookk
katy fogai nagyon jookk
2013. augusztus 27. 23:21
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline |
Egész este alatt Justinnak örültem a legjobban, de most Gaga sem volt rossz. Miley ízlésten és undorító volt, még mindig nem értem, hogy mi értelme van a folyamatos nyelv nyújtogatásoknak..
2013. augusztus 27. 23:34
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Szerintem jó volt nagyon..megérte fen maradni hajnali 5-ig...
Nagyon röhögtem mikor megláttam a Smith család fejét Miley "produkciója" közben. Azon is nagyon röhögtem mikor Taylor "táncikált". Úgy rázta magát meg simogatta az arcát...x'D röhejes volt -.- Meg ez a célozgatás is...-.-"
Justin Timberlake fergeteges volt és Lady Gaga és Bruno Mars is jók voltak. Miley-ról ne is beszéljünk...-.-" Az is vicces volt mikor Harry narancsot evett...x'D És jó volt nézni Rita Ora,Ellie Goulding & Ed Sheeran triót is ♥
És amin meg nagyon meglepődtem az Lady Gaga megjelenése mikor a 1D-s srácok beszéltek. Egyszer csak azt látom, hogy a fiúk köszöngetik nekünk a díjat a másik percben meg már Gaga beszél nekik...Nagyon aranyos volt tőle ♥ congrats #OneDirection #JustinTimberlake #Macklemore #BrunoMars ♥
Nagyon röhögtem mikor megláttam a Smith család fejét Miley "produkciója" közben. Azon is nagyon röhögtem mikor Taylor "táncikált". Úgy rázta magát meg simogatta az arcát...x'D röhejes volt -.- Meg ez a célozgatás is...-.-"
Justin Timberlake fergeteges volt és Lady Gaga és Bruno Mars is jók voltak. Miley-ról ne is beszéljünk...-.-" Az is vicces volt mikor Harry narancsot evett...x'D És jó volt nézni Rita Ora,Ellie Goulding & Ed Sheeran triót is ♥
És amin meg nagyon meglepődtem az Lady Gaga megjelenése mikor a 1D-s srácok beszéltek. Egyszer csak azt látom, hogy a fiúk köszöngetik nekünk a díjat a másik percben meg már Gaga beszél nekik...Nagyon aranyos volt tőle ♥ congrats #OneDirection #JustinTimberlake #Macklemore #BrunoMars ♥
2013. augusztus 28. 10:36
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline |
Miley nem norma -.-" Selena nagyon jó volt kár hogy demi nem nyert:'(
2013. augusztus 28. 10:43
LittleMonster0211 igazad van a Miley Cyrus-os résznél!
2013. augusztus 28. 11:30
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Gaga♥ Riri :DDD Mindig is imádtalak,most még jobban! x
2013. augusztus 28. 12:21
Leila Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204185 offline |
Undorító amit Miley művel. Be kellene tiltani.
Már szinte énekelni sem tud :S
http://www.youtube.com/watch?v=Z1WDEfJBZXg
Már szinte énekelni sem tud :S
http://www.youtube.com/watch?v=Z1WDEfJBZXg
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.