Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 26. 19:12
lucasara13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 189946 offline |
Hjajjjj:DD most már bírom Rihannát:) jól megmondta:)<3
2013. augusztus 26. 19:16
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
lucasaraj13 írta:
Hjajj:DD most már bírom Rihannát:) jól megmondta:)<3
Egyetértek
Hjajj:DD most már bírom Rihannát:) jól megmondta:)<3
Egyetértek
2013. augusztus 26. 19:17
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
devilrose:
De Gaga tényleg ezt mondta a 1D-nek, videó is van róla
De Gaga tényleg ezt mondta a 1D-nek, videó is van róla
2013. augusztus 26. 19:17
Most már szörnyen bánom, hogy nem néztem. Miley viselkedése egyszerűen undorító volt. El se hiszem, hogy ez lett belőle... Gaga ruhája is nagyon kihívó lett, de ez már meg se lep. Taylor pont ezért nem szimpatikus: mert bárhol, bármikor képes leoltani az exét. Már több hónapja, hogy szakított Harry-vel, nem tud végre továbblépni? Riri-nek igaza is volt. Adam nagyon jól nézett ki, és végezetül mégegyszer gratulálok Bruno-nak, megérdemelte! ^^
2013. augusztus 26. 19:18
Gratulálok Miley-nak, nem kis teljesítmény elérni, hogy Lady Gaga normálisnak nézzen ki hozzá képest.
2013. augusztus 26. 19:18
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline |
Miley úgy nézett ki mint egy izléstelen k**va,Taylor szánalmas,hogy nem tudja békén hagyni az expasiját.Gagától meg nagyon aranyonyos volt és devilrose tényleg ezt mondta mert készült egy videó amiben hallatszik
2013. augusztus 26. 19:21
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ez az egész rendezvény kész vicc. Amúgy árulja már nekem el valaki,hogy Rihanna arckifejezéseiből,hogy lehet ilyen full megállapításokat tenni? Mert nekem speciel semmit nem mond.
Oh..;
Oh..;
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2013. augusztus 26. 19:22
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Egyik azt mondja, h ez a p*csa, a másik azt, h az.. egyezünk ki.. a sztárvilágban mindenki p*csa. Kész, gond megoldva. Rihanna olyan amilyen, nem védem, nehogy félreértse valaki. Na de Rihanna a b*dös életbe nem játszotta magát sem emberek előtt, sem másutt. Nem tette magát szánalmassá azzal, hogy állandóan felhozza az exeket, hogy ő milyen kis ártatlan, akit otthagytak. Látszik, hogy még mindig nincs túl Haroldon. Nagyon szánalmas, ami lezárult, egyszerűen állandóan felhozza és játsza az eszét. Ez normális? Ez aranyos?
Hangja mindigis irritált, az az éles, nem is tudom milyen hang. Rihannának életében talán 3-4 pasija volt. Mrs. Country Pónifej közeledik az 50.-hez. Ha nem lett volna millió kapcsolata, amiből dalt ír, mert kb mind abból van, akkor ennek a lónak nem lenne karrierje. Rihanna is botrányos, mindent csinál, elvette az eszét a hírnév, de azért lássuk be, hatalmas a különbség kettőjük között. Rihanna se nagyon ítélkezhet, na de igaza van. Komolyan már sajnálom Harry-t, hogy míg ő lezárta ezt magában és tojik az egészre, addig ez a szánalmas lány felhozza díjátadóktól kezdve egészen a klipek forgatásáig mindenhol. Neki is kellemes lehet, hogy próbálja megszégyeníteni.. csakhogy ezzel magát nevetteti ki. EZ VAN
Hangja mindigis irritált, az az éles, nem is tudom milyen hang. Rihannának életében talán 3-4 pasija volt. Mrs. Country Pónifej közeledik az 50.-hez. Ha nem lett volna millió kapcsolata, amiből dalt ír, mert kb mind abból van, akkor ennek a lónak nem lenne karrierje. Rihanna is botrányos, mindent csinál, elvette az eszét a hírnév, de azért lássuk be, hatalmas a különbség kettőjük között. Rihanna se nagyon ítélkezhet, na de igaza van. Komolyan már sajnálom Harry-t, hogy míg ő lezárta ezt magában és tojik az egészre, addig ez a szánalmas lány felhozza díjátadóktól kezdve egészen a klipek forgatásáig mindenhol. Neki is kellemes lehet, hogy próbálja megszégyeníteni.. csakhogy ezzel magát nevetteti ki. EZ VAN
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 26. 19:26
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
fantasztikus show volt!!!
2013. augusztus 26. 19:28
CSutkafejű majom rihanna, úgy pöffeszkedett ott mint ha valaki elismerné zenészként, vagy felnézne rá valaki is azon a díjátadón. De sajnos nem így van mert igazából egy tehetségtelen senki, akit felkarolt egy remek producergárda.
Már megszoktam hogy Gaga szeret bókolni másoknak, szóval nem csodálkoztam, hogy megvédte a bugrisokat. Gaga fellépése volt a legjobb, mint mindig amikor előad, remek volt újra látni, meg azt is, hogy jó formában van mind testileg mind lelkileg. Azon se csodálkozom, hogy megy itt a leszólás, rihanna még télikabátban is nagyobb k*rvának tűnik mint Gaga meztelenül 1 szál kagylócsöcsben... de tayloron nem tesznek túl együttvéve se
Katy perry meg hozta a szokásos semmit.
Már megszoktam hogy Gaga szeret bókolni másoknak, szóval nem csodálkoztam, hogy megvédte a bugrisokat. Gaga fellépése volt a legjobb, mint mindig amikor előad, remek volt újra látni, meg azt is, hogy jó formában van mind testileg mind lelkileg. Azon se csodálkozom, hogy megy itt a leszólás, rihanna még télikabátban is nagyobb k*rvának tűnik mint Gaga meztelenül 1 szál kagylócsöcsben... de tayloron nem tesznek túl együttvéve se
Katy perry meg hozta a szokásos semmit.
2013. augusztus 26. 19:34
Pusszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203003 offline |
én általában minden sztárt elfogadok és szeretem őket, egy kivétel van az Taylor Swift. Nem vagyok Directioner, de ez elég gáz ahogy viselkedik és megjegyzéseket tesz. Az meg ráadás, hogy nem tud másról énekelni csak a szerelmi csalódásairól! Nem tudom nem észre venni, hogy ezekben a kapcsolatokban Ő a közös pont és egy kicsit változhatna.
Rihanna téged pedig imádlak
Rihanna téged pedig imádlak
2013. augusztus 26. 19:35
"Adam Lambert összebarátkozott Jareddel" szerintem inkább ránozdult oO xDD
2013. augusztus 26. 19:39
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nekem tetszett a show!!!
2013. augusztus 26. 19:40
HBO8:
Mint írtam, nekem ez a véleményem nem fogok változtatni rajta. Köszönöm, hogy te is megosztottad, de így sem változatok rajta. Még most is úgy gondolom, hogy felesleges veszekedni, mert a másik véleménye úgysem fog változni. Valamint igaz nekem sem tetszene, ha valaki lefikázná akit kedvelek, de különösebben nem venném figyelembe, kivéve ha a családomról lenne szó. de egy sztár miatt nem fogok vitába kezdeni senkivel. : )
Mint írtam, nekem ez a véleményem nem fogok változtatni rajta. Köszönöm, hogy te is megosztottad, de így sem változatok rajta. Még most is úgy gondolom, hogy felesleges veszekedni, mert a másik véleménye úgysem fog változni. Valamint igaz nekem sem tetszene, ha valaki lefikázná akit kedvelek, de különösebben nem venném figyelembe, kivéve ha a családomról lenne szó. de egy sztár miatt nem fogok vitába kezdeni senkivel. : )
2013. augusztus 26. 19:40
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
ez a Miley lány nagyon ronda és feslett lett
Egyet értek!
Egyet értek!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.