Starity

Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson

19 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 26. 20:39 #161
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Miley szánalmas...-.- jó cikk lett! smileeee.gif
2013. augusztus 26. 20:39 #162
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Na Taylor is olyan mint egy ovis. Nem értem miért kell ezt csinálni... nem vagyok 1D fan meg minden de ha egyszer nem ment köztük a dolog akkor így jártak, tovább kell lépni nem kell dedós módjára megjegyzéseket tenni.
A másik fele Rihanna véleménye kit érdekel?! rohog.gif Miley haja olyan volt mint egy ovisé, a ruháját meg biztos az öltözőbe hagyta. rohog.gif
Lady Gaga meg esküszöm kezd megszépülni ohmy.gif
2013. augusztus 26. 20:40 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.08.26. 20:28)
Àltalàban jó meglátásaid vannak és kétségkívül nem a szél lebegteti a szàd. Mindez akkor igaz amikor nem Gagáról írsz. Tök mindegy mit csinál leszólod. én is így vagyok katy.vel vagy sokszor rihannaval kapcsolatban. Csak az a különbség , hogy én nem kamu dumával jövök, hogy flop. az applause.t szándékosan adták ki első kislemezként, nem szánták világslágernek, mégis milyen jól teljesít mindenhol. Ez egy dance/electronic record... a billboardon első helyen áll a kategóriában, az iTunes-on 2. a dal... perry 17. jelenleg, több napja csúszik a francba.  A kiadója Gagának azt mondta más taktikát választ. Es kèsőbbre hagyják az erős dalokat.Ami az énektudását illeti, egyszer linkeltél egy videot nekünk 
(akaratodon kívül bizonyítottad be, hogy nem volt akkor igazad), hogy Gaga igenis tud..( a félplaybacket látod, tuti madonnától tanulta) a fellépés elején bebizonyította Gaga hogy hogyan tolja igazàbòl. nem mondom soha hogy szeretni kell, vagy elismerni, azt se mondom,hogy nem kell leszolni ha nem csíped, az a jó ha mindenki megmondja azt ami szerinte a frankó DE nem hazugsàgokkal kell előhozakodni.

Persze, persze Hagyjuk már ezt az erős dalt! Csak kifogás. A Judas óta meredek. Énektudás? laugh.gif Félpléjbekelő fahangú és copycatzer. Nincs kontraszt a hangjában. Ordítani bárki tud. Az a videó egy olcsó fanmade. Ha már Caca ordít egyet a fahangjával, az egy Little Monsternek már 7 oktávnak számít. Nincs benne mit tisztelni.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 26. 20:45 #164
- törölt felhasználó -    
Miley teljesen más lett.. Gagától nem vártam mást... És Rihannának teljesen igaza van!!!
2013. augusztus 26. 20:50 #165
LittleMonster0211
LittleMonster0211
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 187081
én csak videót láttam. Gag egyzserűen elképesztő volt újból felidézte a korábbi korszakait a parókákkal és jelmezekkel smileeee.gif
a koreográfusát viszont csapnám agyon szívlapáttal ... ilyen tánc közben h a viharba lehetne énekelni?? o.O egyébként nagyon jól szólt kár h megbicsaklott a hangja sokszor ... túl sok volt az ugrálás ...

de összességében nagyon jó visszatérő előadás volt szokásosan elképesztő és csodálats biggrin.gif smileeee.gif <3
2013. augusztus 26. 20:51 #166
RatedP
RatedP
Hozzászólás: 1322
Csatolások: 30
Azonosító: 203231
Gaga nagyon jól énekelt..mint mindig!smileeee.gif
2013. augusztus 26. 20:55 #167
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
@yourshawty

Hangja mindigis irritált, az az éles,
nem is tudom milyen hang.

Nem hittem volna, hogy rajtam kívül van még ember ezen a földön, akinek nem csak, hogy az a véleménye ebben a dologban, mint nekem, de még úgyis fogalmazza meg! smileeee.gif

A Mrs. Country Pónifejen meg egy jót nevettem, habár inkább Miss wink.gif
2013. augusztus 26. 20:57 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.08.26. 20:40)
Persze, persze Hagyjuk már ezt az erős dalt! Csak kifogás. A Judas óta meredek. Énektudás? laugh.gif  Félpléjbekelő fahangú és copycatzer. Nincs kontraszt a hangjában. Ordítani bárki tud. Az a videó egy olcsó fanmade. Ha már Caca ordít egyet a fahangjával, az egy Little Monsternek már 7 oktávnak számít. Nincs benne mit tisztelni.

Ne ott tessen nézegelődni, hanem kworb.net-en. Ott le van írva minden adat, ahol Gaga dala #3 össesítésben. Lehet, hogy Perry első az USA-ban, hiszen ott minden szart megvesznek, de Angliában 60. Franciaországban 60. és számos Európai/ Ázsiai országban szintén top 20,30-ban sincs. Vannak kivételes országok, ahol a nagy átlagnak szar ízlése van,igaz, szerencsére nálunk perry az iTunes listán nem is szerepel:D De ha nem számít az iTunes akkor a Billboard? Ennyi erővel az sem.(pedig ott #1) Igen arra a videóra aztmondtad, amikor belinkelték, hogy kamu. Aztán linkeltél, egy honlapot büszkén, mondván ez hiteles és minő meglepő, ugyanazon videó szerepelt ott is, mint amit te lekamuztál. Nem akartam felhozni, de most már mind1. Nem mondom, hogy a legsikeresebb száma, de jól teljesít(viszonylag). Judas óta? Az Edge of Glory és a Yoü and I jobban teljesítettek mint a Judas:D, na a Marry The Night már nem. Majd kiderül minden a 2. kislemeznél, de leginkább az albumnál.
2013. augusztus 26. 21:04 #169
Judit2013
Judit2013
visszatérő vendég

Státusz#KeepFightingMichael #ForzaJules
Hozzászólás: 394
Azonosító: 198582
Talán most először értek egyet Rihanna-val. biggrin.gif
Miley pedig büszke lehet magára! sleep.gif
2013. augusztus 26. 21:13 #170
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A Cyrus-lány viselkedése már egyáltalán nem tud meglepni, viszont azt meg nem tudom érteni, hogy mit keres emelett az undorító, viasszataszítő nő mellett Liam. Komolyan, hova tette az eszét? Egy ilyen feltűnési-viszketegséges, csak a bulvármagazinok által képes megélni szajhát miért nem dob a fenébe?
2013. augusztus 26. 21:16 #171
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy nem volt sok kis Bieber illetve Bieberekhez hasonló idegesítő lények.
One Direction: Valószínű, hogy én is kipfujogtam volna őket.
Taylor: Nem vagyok egydé fan de már engem is idegesít amit csinál.
Justin Timberlake: Örülök neki és Brunonak is.
Rihanna: Végülis igaza volt biggrin.gif
Katy: Furcsa a fogad! biggrin.gif
Miley: Mileyt vagy szeretni vagy utállni lehet. Én az utóbiba tartozom. Régen szerettemm, de aztán megváltozott, láttam ezt-azt amit nem akartam. Szerintem váltsok stílust mert ez nagyon rossz/rosszul áll neki és ő lenne sok kisgyerek példaképe!
Amúy biztos jó volt, egyszer meg kell néznem az egészet! biggrin.gif Gratula a nyerteseknek/győzteseknek! biggrin.gif
by: törpe
2013. augusztus 26. 21:18 #172
- törölt felhasználó -    
http://xiaolongimnida.wordpress.com/2013/08/26/amiert-itt-van-vege-az-amerikai-szorakoztatoiparnak/ leírja a véleményem
2013. augusztus 26. 21:19 #173
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Az estről a véleményem:

Én szeretem Miley-t, de én már a dal klipjénél is megborultam, mert abban is csak a lábát tárogatta szét, meg simogatta jelképesen a nunáját, és azt sem tartottam szexinek, hanem inkább egy prosti reklámfilmjének. De ez az élő fellépés még annál is rosszabb lett. Semmi szexi, vagy nőies nem volt a mozgásában, jól mondta Norah, hogy mi minden megfordulhatott volna akár abban a terpesztésben. Annak a lánynak vannak szülei. Nem szégyenlős előttük? Van egy vőlegénye. Annak a véleménye sem számít? Mert ha Liamnek tetszett a fellépése, akkor vagy megeszem a kalapomat, vagy a srác egy hülye. Komolyan Miley szájához igazán nem egy mikrofon kéne már, hanem valami más ennyi nyelvnyújtogatás után. Amúgy baromi jó teste van, ezt aztán igazán jó szögekből is volt alkalmam megtekinteni, csak a hajával volt bajom meg a rúzsával, de azzal már vagy egy féléve.

Az 1D kifújolásáról annyit, hogy igazán felnőttes, komoly, érett és bölcs észre vall az ilyesmi. Nem a fiúkat, vagy a díjukat, illetve nyerési érdemüket minősíti, hanem a közönséget. Gratulálok.

Taylor egy kislány eszéről és stílusáról tett tanúbizonyságot az este, neki sem tudok egyebet mondani, csak hogy gratulálok. Ja, és hogy move on, b!tch.

Rihanna érthetően unta magát, örülök is, hogy nem játszotta el az ellenkezőjét, legalább egy őszinte arc legyen a tömegben:)

Gagától rendes volt, hogy kiállt a fiúk mellett. Nekem az tetszett, amikor felállt, hogy akkor lelép, ha a bagázs egyik része ekkora trágya.
2013. augusztus 26. 21:33 #174
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.26. 18:14)
_ToTo_:
Csak azért, mert kagylómelltartóban volt? Mond neked valamit az hogy római mitológia, vagy Vénusz? Mellesleg Gaga nem drogozik és már megint csak jártatod a szádat, mikor semmit sem tudsz. Igazából a legnagyobb kritikusok el voltak ájulva a fellépésétől, ő volt az est legjobbja plusz a 21. század legkiemelkedőbb felfedezetje. Swift-tel egy napon sem lehet említeni, veled meg nem érdemes foglalkozni.

Nem erről az egy fellépésről van szó, hanem általánosságban. Egy utcalányon több a ruha, mint rajta. A "lefizetett" kritikusokról beszélsz akik kinyalják a seggét egy interjúért meg fotósorozatért? Olvass el egy olyan weboldalt, ahol több száz lemezről irnak kritikákat minden héten a megjelenő újdonságokról. Nem az alapján véleményeznek, hogy Ki énekel, hanem arról amit hallanak a lemezen.

Est legjobbja? rofl.gif Olyan szar volt az egész, hogy kiiérdemelte akkor szarhegy csúcsán a helyet. Nem is lehet Swiftel egy napon elmíteni, ő leül a gitárral és eljátsza bármelyik dalát, de gaga? Jó ha nem felejti el a szöveget két vetkőzés között ...
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, antonia12
2013. augusztus 26. 21:35 #175
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3909
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
mint ahogy ebben a tumblr-postban le is írták, Taylor azt mondta Selenának, hogy "sorry for my arm", de akár azt is lehet olvasni a szájáról, hogy "shut the f*ck up". check your sources. rolleyes.gif
2013. augusztus 26. 21:38 #176
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (holembo @ 2013.08.26. 20:57)
Ne ott tessen nézegelődni, hanem kworb.net-en. Ott le van írva minden adat, ahol Gaga dala #3 össesítésben. Lehet, hogy Perry első az USA-ban, hiszen ott minden szart megvesznek, de Angliában 60. Franciaországban 60. és számos Európai/ Ázsiai országban szintén top 20,30-ban sincs. Vannak kivételes országok, ahol a nagy átlagnak szar ízlése van,igaz, szerencsére nálunk perry az iTunes listán nem is szerepel:D De ha nem számít az iTunes akkor a Billboard? Ennyi erővel az sem.(pedig ott #1) Igen arra a videóra aztmondtad, amikor belinkelték, hogy kamu. Aztán linkeltél, egy honlapot büszkén, mondván ez hiteles és minő meglepő, ugyanazon videó szerepelt ott is, mint amit te lekamuztál. Nem akartam felhozni, de most már mind1. Nem mondom, hogy a legsikeresebb száma, de jól teljesít(viszonylag). Judas óta? Az Edge of Glory és a Yoü and I jobban teljesítettek mint a Judas:D, na a Marry The Night már nem. Majd kiderül minden a 2. kislemeznél, de leginkább az albumnál.

Az, hogy így vagy úgy teljesít valami, nem jelent semmit. Egy jó reklámmal el lehet adni egy szar filmet, egy jó klippel meg egy szar zenét. Ugyanez fordítva is ígaz. Hiába dobálóztok számokkal, helyezésekkel, amig ilyen befolyásholható birka a nép, hogy képtelen továbblátni azon a 30 indokolatlanul agyonsztárolt előadón, ami a csapból is folyik. A billboard is úgy legagyisodott, hogy oda sem érdemes figyelni rá. Megvásárolják a kritikusokat, reklámebereket, terjesztőket, feltornázzák a nézettséget, olvasottságot, vásárlási számokat - a sok birka meg beveszi, hogy az a jó, mert sokan megnézték pl a youtubeon.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, CandUs, Beyla
2013. augusztus 26. 21:48 #177
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
Jesus Christ! Mi ez? Bordélyház?
Ahogy elnézem, elég sok hölgyemény elfelejtett felöltözni o.O Videókat meg egyebeket ezúttal nem néztem és nem is áll szándékomban, szóval a showról nemigen tudok véleményt alkotni, de láttam a díjazottakat, és annyira nem szörnyű most a lista:)
2013. augusztus 26. 22:04 #178
- törölt felhasználó -    
Jó lehetett azoknak akik ott voltak smileeee.gif.
2013. augusztus 26. 22:13 #179
Cinti19
Cinti19
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 200366
Régebben szerettem Miley-t de ez már borzalmas! Nem így ismertem meg sokkal jobb volt régebben az a Miley tetszett de ez már botrányos! Még a viselkedése is! Ha a helyében lennék meg se mertem volna ez csinálni főleg hogyha ezt a szüleim is látják!!! Ráadásul így hogy van egy vőlegénye is hát.........

Taylor-t meg soha nem szerettem és nem is fogom!

Rihannának teljesen igaza van!
2013. augusztus 26. 22:25 #180
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Ahogy az MTV, ez a show sem a zenéről szól már - csak a magamutogatásról és a botrányról.
19 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok