Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is
2013. augusztus 27. 21:05
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline |
Mielőtt megnéztem, úgy voltam vele, hogy csak nem lehet olyan rossz. Tévedtem. Egyszerűen undorító, ahogy rázta magát, csodálom, hogy Robin színpadra mert vele állni. Elhiszem, hogy végleg és 100%-an ki akar törni a Hannah Montana skatujából, de át esett a ló túloldalára. A képeken meg egyszerűen nem tudok még csak mosolyogni se...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 21:06
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 607 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline |
Fúj, ez nagyon undorító :/// És nem hiszem, hogy más kényszerítette rá, mert van saját akarata, és elég pénzte is...
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 21:19
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Úgy tűnik a csaj nem nagyon ismeri a mértéket a szexi és a röhejesen közönséges között
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 21:20
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline |
hát ez tagadhatatlanul szánalmas és undorító...blleeee!!!
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 21:34
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
erőt vettem magamon, és megnéztem a felvételt, ha már érthetetlen módon minden erről szól. nos, ennek a nőnek csúfolt valaminek nem ártana a tükör előtt gyakorolnia a "fellépéseit", hogy végre rájöhessen, milyen irritáló és szánalmas, ahogy mozog, valamint nyújtogatja a nyelvét, na meg, hogy milyen csúnya az arca ettől a folytonos grimaszolástól. látszik rajta, hogy milyen rohadt nagyra tartja magát, de mostmár még annyira sem tudom megérteni, ennek mi is az oka. és akkor ő a tinik példaképe, meg a hűűűdetehetséges énekes? csodálatos, sokat elárul róla, hogy vetkőzés és seggrázás nélkül nem képes kiállni a színpadra. lehet, hogy sokaknak fáj, de komolyan, nem több egy feltűnésiviszketekségtől szenvedő, tehetségtelen ribizlinél...
ezekre a képekre meg nem tudok mit mondani, nem értem, hogy ezt hogyan találhatja bárki is viccesnek. lehet, hogy nincs humorérzékem, de szerintem ez az egész ügy szánalmas.
ezekre a képekre meg nem tudok mit mondani, nem értem, hogy ezt hogyan találhatja bárki is viccesnek. lehet, hogy nincs humorérzékem, de szerintem ez az egész ügy szánalmas.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 21:45
Ma pont akkor kapcsoltam az VMA-ra amikor Miley kisasszon a szímpadra állt. Nekem kb. 1 perc elég is volt belőle, és amúgy én sem értem , hogy-hogy bírt Robin egy dszínpadon állni vele. Ez nem felnőttes viselkedés. Szánalmasan viselkedik. Robie Ray Cyrus, őszinte részvétem amiért ez lett a gyerekből. Amúgy a képek jók, viccesek a legjobb a Sikoly és Az utolsó vacsora. Én amúgy nem gondoltam volna,hogy Miley is egyszer túllépi a határt. Mondjuk meluyik Disney sztár nem.
Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 23:07
er.á04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 185274 offline |
Felháborítóan viselkedik ez a nő... Aki pedig a képeken (főleg az utolsón) röhögni tud az ugyanolyan szánalmas, mint Miley... :/
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 08:45
Ez minden, csak nem mókás. Oké, a koncerteken meg egyéb helyeken ezt csinálja, az sem teljesen oké - bármennyire is kedvelem őt -, de az, hogy híres festményeket próbálnak nevetségessé tenni ezzel! És még Miley-ra mondják, hogy gáz, és szánalmas. Akik ezeket megszerkesztették, még jobban azok! Milliókat érő képekről van szó, erre itt röhögnek rajta, mert Miley ott rázza a s*ggét. Ez már a szánalom tetőfoka. És nem, nem Miley-t tartom szánalmasnak, hanem a kép készítőit! Mennyi intelligencia szorulhatott ezekbe? A kutyám értelmesebb...
2013. augusztus 28. 11:03
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline |
Szerintem Mileyra már csak a közönséges jelző illik a tehtségeset már fél úton valahol elhagyta..
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.