Starity

Selena Gomez büszke Demi Lovatóra

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 27. 21:08 #81
Szandi2002
Szandi2002
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez♥,Demi Lovato♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 398
Csatolások: 56
Azonosító: 162484
Nagyon jó hisz régebben legjobb barátnők voltak ♥ jobb lenne ha megint Demivel lenne nem Taylor-al!!♥
2013. augusztus 27. 21:10 #82
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (sipy97 @ 2013.08.27. 19:15)
ajánlom mindenki figyelmébe. okosodj, mielőtt szitkozódsz. béke. http://online-filmek.cc/film/5059-demi-lovato-maradj-eros

Az a helyzet, hogy megnéztem a filmet, mert, ahogyan alapból az ember pofázmányába van nyomva, valóban olyan, mintha a vietnámi háborút járta volna meg. blink.gif Na mondom, akkor rákeresek erre a kis dokumentumfilmre, ami megjegyzem, kemény negyvenegy perces. Az első tíz perc után ott voltam, hogy nem tévedtem - igazi hányinger a csaj. Demike elmehet a jó büdös francba az iszonyatos nagy problémáival! Elmondta, hogy világ életében szinte a fényűzés vette körül, volt mindig is családja, akik mellette álltak és akkor van p*fája a filmben őket szidni. Ne haragudjatok, de ez a legteteje a dolognak. Tulajdonképpen semmi más baja nem volt, csak annyi, hogy anya nem vágta nyakon, amikor elkezdett válogatni kiskorában. Ennyi. Túl válogatós volt, aztán ő állítólag hét évesen depressziós lett. Nézek, hogy WTF? blink.gif Persze, hét évesen Barbie-zás közben az jutott az eszébe, hogy baróra depressziós - ja én meg a Pápa vagyok. blink.gif Jó kis sajnáltatós szövegeket nyomott le, s a film nézése közben többször felbődült belőlem a röhögés, amelyet ötvözött a hányinger. Másnak sokkal nagyobb problémája van, mint az, hogy nem tud megenni egy tál ételt, sőt neki ehhez rehabilitációs központ kellett. Pff... az a helyzet, hogy ez a csaj nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a "probléma", mint szó. Szerintem sokunk a s*ggét verné a földhöz örömében, ha csak annyi problémával kell szembenéznie, mint demikének - nem tudok enni. Áldja meg a jó büdös Istent is, hogy nincsen más egészségügyi problémája! Más gyógyíthatatlan emésztőrendszeri rákban küzd, fekélyes gyomorral vagy béllel, vagy, mint jó magam, emésztőrendszeri autoimmunbetegséggel. Ez a csaj is csak azért jutott el oda ahova, mert - ahogyan Norah barátnénk írta - jó dolgában nem tudott mit csinálni, oszt' neki állt hánytatni magát, mert ő állítólagosan olyan kövér. Persze az agyonistenített dokumentumfilmetekben elhangzottak olyan betegségek is, mint a depresszió és a bipolzavar. Persze, ha valaki hánytatja magát, akkor az rögtön bipolzavaros meg depressziós. blink.gif A legnagyobb slussz amin röhögtem, amikor elkezdte nyomni a hegyibeszédet arról, hogy a bűntudatot, meg a rossz érzést meg minden kutyafülét a magán általi vagdosással vezette le - sírtam a röhögéstől. Szerintem a továbbiakban hanyagolni kéne ezt a sztéjsztrongos f*szságot, mert magunk között szólva nekem is tele van a padlásom ezzel, és megjegyzem egyáltalán nem nagy durranás a kisfilm. Krokodilkönnyek megspékelve megtanult szövegekkel, amiket drámaian előadott, ennyi. Az meg már csak tény, hogy a rajongóitól hízik a mája - szimplán az arckifejezése elárulta azt, hogy "Én vagyok az Istenkirály!", amikor hallotta a rajongóit sikítozni. Undorító ez a csaj és mérhetetlenül buta, de inkább ostoba. Na, ennyit lóvátó kisfilmjéről - nagy büdös nulla. Ha csak ez tartja őt életben, akkor hamarosan a valagát is kitörölheti vele.

Na, a cikkhez szólva, szalonka hozta a formáját. Megint ott nyalizik ahol tud, csak azért, hogy középpontba kerülhessen. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a szánalmasabb. happy.gif Egyik kutya, másik eb.
6 felhasználónak tetszik: Beach Baby, MadHatter, Eszti0305, baisée, Elody, Barbez
2013. augusztus 27. 21:17 #83
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Teljesen biztos vagyok benne,hogy Selena eme nyilatkozatában bőven benne van Demi keze is.Valószínűleg megsúgta szalonna barátosnéjének,hogy darálja már el ezt a mondatot,hogy mindketten egy kis hírnévhez jussanak.Gomez kisasszonynak is természetesen csak 1-2 évvel az eset után jutott eszébe mindezt elmondani,tökre valószerű.rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beach Baby, Beyla, baisée, Elody
2013. augusztus 27. 21:19 #84
- törölt felhasználó -    
Azt kell hogy mondjam, most az egyszer egyet értek Selenával smileeee.gif
2013. augusztus 27. 21:21 #85
CsakFanniii
CsakFanniii

StátuszEverything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Hozzászólás: 631
Csatolások: 0
Azonosító: 203128
Demi és Selena is egy példakép smileeee.gif
2013. augusztus 27. 21:41 #86
selena gomez 1
selena gomez 1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 130627
demi egy igazi gyémánt amit nem lehet elpusztítani <3
2013. augusztus 27. 21:47 #87
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Én sajnáltam Demit, de már unom ezt a témát. Nem tudnék büszke lenni egy drogosra. Ő kezdte el, ő próbálta ki és másképp is tehetett volna. Sok ismert ember le tudott szokni és mégse verik nagy dobra.
2013. augusztus 27. 21:48 #88
cintia2000
cintia2000

Státusz
Hozzászólás: 538
Csatolások: 55
Azonosító: 191157
én is nagyon büszke vagyok Demire smileeee.gif nagyon erős nő
2013. augusztus 27. 22:00 #89
Anett124536
Anett124536
visszatérő vendég

StátuszNever give up.. Stay strong.! :D
Hozzászólás: 352
Csatolások: 38
Azonosító: 187816
Imádom őket együtt happy.gif
2013. augusztus 27. 22:03 #90
stellaaa
stellaaa
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 304
Azonosító: 200039
Demi tényleg nagyon tiszteletre méltó!smileeee.gif
2013. augusztus 27. 22:14 #91
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1466
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
I love you demi lovato és kár hogy sellnek most taylor az
lbö-je mert szerintem emivel jobbak voltak
2013. augusztus 27. 22:17 #92
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1466
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
Beyla
azt hiszem nemnagyon sikerült értelmezned a filmet
2013. augusztus 27. 22:18 #93
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1548
Azonosító: 187732
Demi tényleg nagyon erős csajszi, meg kell hagyni, de azért ne essünk túlzásokba, vannak, voltak és lesznek nála rosszabb helyzetben levők, akik szintén kilábalnak majd a depresszióból.
2013. augusztus 27. 22:24 #94
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Selenának nagyon igaza van és elhiszem, hogy büszke és felnéz rá. Én is ezt teszem csak a baj az, hogy sajnos nem ismerem élőben, de támogatom az ötletet, hogy megpróbál mindenkinek segíteni aki ebben a problémában küzd.
2013. augusztus 27. 22:27 #95
CassidieJhones
CassidieJhones
új tag

Státusz"When nohing goes right...go left."
Hozzászólás: 12
Azonosító: 177624
"Az a helyzet, hogy megnéztem a filmet, mert, ahogyan alapból az ember pofázmányába van nyomva, valóban olyan, mintha a vietnámi háborút járta volna meg. blink.gif Na mondom, akkor rákeresek erre a kis dokumentumfilmre, ami megjegyzem, kemény negyvenegy perces. Az első tíz perc után ott voltam, hogy nem tévedtem - igazi hányinger a csaj. Demike elmehet a jó büdös francba az iszonyatos nagy problémáival! Elmondta, hogy világ életében szinte a fényűzés vette körül, volt mindig is családja, akik mellette álltak és akkor van p*fája a filmben őket szidni. Ne haragudjatok, de ez a legteteje a dolognak. Tulajdonképpen semmi más baja nem volt, csak annyi, hogy anya nem vágta nyakon, amikor elkezdett válogatni kiskorában. Ennyi. Túl válogatós volt, aztán ő állítólag hét évesen depressziós lett. Nézek, hogy WTF? blink.gif Persze, hét évesen Barbie-zás közben az jutott az eszébe, hogy baróra depressziós - ja én meg a Pápa vagyok. blink.gif Jó kis sajnáltatós szövegeket nyomott le, s a film nézése közben többször felbődült belőlem a röhögés, amelyet ötvözött a hányinger. Másnak sokkal nagyobb problémája van, mint az, hogy nem tud megenni egy tál ételt, sőt neki ehhez rehabilitációs központ kellett. Pff... az a helyzet, hogy ez a csaj nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a "probléma", mint szó. Szerintem sokunk a s*ggét verné a földhöz örömében, ha csak annyi problémával kell szembenéznie, mint demikének - nem tudok enni. Áldja meg a jó büdös Istent is, hogy nincsen más egészségügyi problémája! Más gyógyíthatatlan emésztőrendszeri rákban küzd, fekélyes gyomorral vagy béllel, vagy, mint jó magam, emésztőrendszeri autoimmunbetegséggel. Ez a csaj is csak azért jutott el oda ahova, mert - ahogyan Norah barátnénk írta - jó dolgában nem tudott mit csinálni, oszt' neki állt hánytatni magát, mert ő állítólagosan olyan kövér. Persze az agyonistenített dokumentumfilmetekben elhangzottak olyan betegségek is, mint a depresszió és a bipolzavar. Persze, ha valaki hánytatja magát, akkor az rögtön bipolzavaros meg depressziós. blink.gif A legnagyobb slussz amin röhögtem, amikor elkezdte nyomni a hegyibeszédet arról, hogy a bűntudatot, meg a rossz érzést meg minden kutyafülét a magán általi vagdosással vezette le - sírtam a röhögéstől. Szerintem a továbbiakban hanyagolni kéne ezt a sztéjsztrongos f*szságot, mert magunk között szólva nekem is tele van a padlásom ezzel, és megjegyzem egyáltalán nem nagy durranás a kisfilm. Krokodilkönnyek megspékelve megtanult szövegekkel, amiket drámaian előadott, ennyi. Az meg már csak tény, hogy a rajongóitól hízik a mája - szimplán az arckifejezése elárulta azt, hogy "Én vagyok az Istenkirály!", amikor hallotta a rajongóit sikítozni. Undorító ez a csaj és mérhetetlenül buta, de inkább ostoba. Na, ennyit lóvátó kisfilmjéről - nagy büdös nulla. Ha csak ez tartja őt életben, akkor hamarosan a valagát is kitörölheti vele.

Na, a cikkhez szólva, szalonka hozta a formáját. Megint ott nyalizik ahol tud, csak azért, hogy középpontba kerülhessen. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a szánalmasabb. happy.gif Egyik kutya, másik eb."

Na először is. Az étkezési zavar nem annyi, hogy "nem tudok megenni egy tál ételt", tudom miről beszélek, voltam. És igen, ezzel legtöbbször együtt jár a depresszió is, mivel többnyire egyik jön a másikból. Vagy a depresszió miatt lesz étkezési zavaros, vagy a kevés tápanyag miatt depressziós, mivel az étkezési zavar LELKI EREDETŰ. És képzeld nagyon is súlyos betegség, nem egy ember halt már bele. Ráadásul nem egyik napról úgy gondolja, hogy ő kövér, ez egy sokkal összetettebb dolog, de aki nem élte át az nehezen érti meg. Ez szabályokról szól. Ha kicsúszik a kezed közül az irányítás, mi mást tudnál biztosan kontrollálni, ha nem az evést? Csak ezt eszem, csak akkor, stb. és ha nem teheted meg, akkor pánikrohamot kapsz és mérhetetlen bűntudatod lesz, de ezt NEM TUDOD IRÁNYÍTANI! A vagdosással ugyanez a helyzet. Csak csinálod, nem tudod megállni, bár ezt nem ismerem első kézből. Az meg ahogy kifejezed magad, ilyen alpári stílusban, megmutatja milyen paraszt ember lehetsz, de én nem süllyedek le a szintedre és kezdelek el szidni.
2013. augusztus 27. 22:42 #96
zsócii98
zsócii98
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 203428
Beyla... Nagyon nevetek a kommenteden.biggrin.gif:D Egyetértek veled.
2013. augusztus 27. 22:54 #97
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (CassidieJhones @ 2013.08.27. 22:27)
Na először is. Az étkezési zavar nem annyi, hogy "nem tudok megenni egy tál ételt", tudom miről beszélek, voltam. És igen, ezzel legtöbbször együtt jár a depresszió is, mivel többnyire egyik jön a másikból. Vagy a depresszió miatt lesz étkezési zavaros, vagy a kevés tápanyag miatt depressziós, mivel az étkezési zavar LELKI EREDETŰ. És képzeld nagyon is súlyos betegség, nem egy ember halt már bele. Ráadásul nem egyik napról úgy gondolja, hogy ő kövér, ez egy sokkal összetettebb dolog, de aki nem élte át az nehezen érti meg. Ez szabályokról szól. Ha kicsúszik a kezed közül az irányítás, mi mást tudnál biztosan kontrollálni, ha nem az evést? Csak ezt eszem, csak akkor, stb. és ha nem teheted meg, akkor pánikrohamot kapsz és mérhetetlen bűntudatod lesz, de ezt NEM TUDOD IRÁNYÍTANI! A vagdosással ugyanez a helyzet. Csak csinálod, nem tudod megállni, bár ezt nem ismerem első kézből. Az meg ahogy kifejezed magad, ilyen alpári stílusban, megmutatja milyen pa.raszt ember lehetsz, de én nem süllyedek le a szintedre és kezdelek el szidni.

Én úgy gondolom, hogy az ilyen étkezési zavarral küzdő lányok annyira ráérnek, hogy nem tudnak már mit csinálni. Egyik ismerősömmel pont ezen diskuráltunk, és teljesen igaza van: ha kimenne egy teljes napra a földet kapálni, akkor olyan éhes lenne, hogy két kézzel nyúlt volna a zsíros szalonnáért a jó kis kenyérért. Eszébe nem jutna hánytatni magát, mert örül annak, hogy a cukra nem a béka valaga alatt van. Mondjuk, ha nem volt magával megelégedve, akkor önmaga hánytatása és sajnálása helyett miért nem tért át diétás étrendre, s kezdett el sportolni? unsure.gif Húgom is kövérnek érezte magát, és így leadott több mint tíz kilót, mindezek ellenére nem lett anorexiás vagy bulémiás. Neki nincs arra ideje, hogy magát sajnálja, mert van fontosabb dolga is, minthogy a combját méregesse centivel. Az egész élet szabályokból áll, hiszen mindent mértékkel kell tenni, hogy ne essél át a ló túlsó oldalára. Demi egyszerűen buta és ostoba, erre nem tudok mit mondani tényleg. Ott volt az anyja, a nevelő apja és a testvérei és képes volt azt mondani, hogy nem volt akkoriban senkije sem. Na, kapja be a lófütyit! Intelligens értelmes humanoid élőlény nem hánytatja magát, ha fogyni akar. Igaz, sosem fogom megérteni, mert a súlyom ellenére szeretek enni, és soha a büdös életben nem éreztem még azt egy jó kis zaba után, hogy bűntudatom van. Nyolc óra meló után úgy örültem egy szelet sajtos pizzának, mint majom a farkának. Az a helyzet, hogy ez az egész egy primitív pszichikai "megbetegedés" már ha lehet ezt egyáltalán megbetegedésnek nevezni. Ha tényleg valódi problémái lettek volna, valódi bajokkal, akkor nem lett volna ideje egész nap a szobájában savanyodni és a tükörben sajnálni magát, hogy milyen randa. Az egész úgy van beállítva, mintha valami daganatos megbetegedés lenne az egész úgy magunk között szólva. Ne félj, ha kaptál volna te is egy-két nyaklevest, amikor nem etted meg a megfőzött ebédet, s az életed nagy részét nem géppel, tévével és okostelefonnal töltötted volna, hanem mondjuk a kertet kapálva, akkor sem időd, sem energiád nem jutott volna arra, hogy ilyen baromságokkal foglalkozz. A kifejezéséről meg annyit, hogy ilyen vagyok, ennyi. Inkább vagyok kissé éles nyelvű és realista, mint olyan, aki nem lát át a szitán. Huszonkét év alatt én is éltem meg ezt azt, s megjegyzem demike baja kutyaf*sza ahhoz képest, amik igazi problémák.
4 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Elody, MadHatter, Barbez
2013. augusztus 27. 23:08 #98
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Idézet (Beyla @ 2013.08.27. 22:54)
Én úgy gondolom, hogy az ilyen étkezési zavarral küzdő lányok annyira ráérnek, hogy nem tudnak már mit csinálni. Egyik ismerősömmel pont ezen diskuráltunk, és teljesen igaza van: ha kimenne egy teljes napra a földet kapálni, akkor olyan éhes lenne, hogy két kézzel nyúlt volna a zsíros szalonnáért a jó kis kenyérért. Eszébe nem jutna hánytatni magát, mert örül annak, hogy a cukra nem a béka valaga alatt van. Mondjuk, ha nem volt magával megelégedve, akkor önmaga hánytatása és sajnálása helyett miért nem tért át diétás étrendre, s kezdett el sportolni? unsure.gif Húgom is kövérnek érezte magát, és így leadott több mint tíz kilót, mindezek ellenére nem lett anorexiás vagy bulémiás. Neki nincs arra ideje, hogy magát sajnálja, mert van fontosabb dolga is, minthogy a combját méregesse centivel. Az egész élet szabályokból áll, hiszen mindent mértékkel kell tenni, hogy ne essél át a ló túlsó oldalára. Demi egyszerűen buta és ostoba, erre nem tudok mit mondani tényleg. Ott volt az anyja, a nevelő apja és a testvérei és képes volt azt mondani, hogy nem volt akkoriban senkije sem. Na, kapja be a lófütyit! Intelligens értelmes humanoid élőlény nem hánytatja magát, ha fogyni akar. Igaz, sosem fogom megérteni, mert a súlyom ellenére szeretek enni, és soha a büdös életben nem éreztem még azt egy jó kis zaba után, hogy bűntudatom van. Nyolc óra meló után úgy örültem egy szelet sajtos pizzának, mint majom a farkának. Az a helyzet, hogy ez az egész egy primitív pszichikai "megbetegedés" már ha lehet ezt egyáltalán megbetegedésnek nevezni. Ha tényleg valódi problémái lettek volna, valódi bajokkal, akkor nem lett volna ideje egész nap a szobájában savanyodni és a tükörben sajnálni magát, hogy milyen randa. Az egész úgy van beállítva, mintha valami daganatos megbetegedés lenne az egész úgy magunk között szólva. Ne félj, ha kaptál volna te is egy-két nyaklevest, amikor nem etted meg a megfőzött ebédet, s az életed nagy részét nem géppel, tévével és okostelefonnal töltötted volna, hanem mondjuk a kertet kapálva, akkor sem időd, sem energiád nem jutott volna arra, hogy ilyen baromságokkal foglalkozz. A kifejezéséről meg annyit, hogy ilyen vagyok, ennyi. Inkább vagyok kissé éles nyelvű és realista, mint olyan, aki nem lát át a szitán. Huszonkét év alatt én is éltem meg ezt azt, s megjegyzem demike baja kutyaf*sza ahhoz képest, amik igazi problémák.

meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Beyla
2013. augusztus 27. 23:20 #99
- törölt felhasználó -    
Egyet nem értek... Nektek hogy van kedvetek és időtök ekkora kommentet írni csakis egy poszthoz? laugh.gif :$ >_<
2013. augusztus 27. 23:27 #100
vafu
vafu

Státusz...
Hozzászólás: 551
Csatolások: 64
Azonosító: 203470
Hát nemtudok nagyon semmit se írni rá Selenának igaza van és ez egy jó cikk lett
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok