Milyen zenét hallgatsz most? XVII.
2013. szeptember 29. 17:47
2013. szeptember 29. 17:47
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Wintersun-Beyond The Dark Sun
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 29. 17:50
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.08.28. 10:28)
Folytatás innen.
Petter - Stockholm i mitt hjärta
Petter - Stockholm i mitt hjärta
Avicii - Wake me up
2013. szeptember 29. 17:51
Idézet (Beyla @ 2013.09.29. 17:48)
Within Temptation ft. Tarja - Paradise (What about us?)
Jó látni, hogy ennyi mindenkinek tetszik, amit ezek az állatok összehoztak. Ők biztos azt gondolták, hogy ugyan már, ez csak egy duett, jó móka... Mi pedig szívrohamot kaptunk itt amikor megláttuk
Slash & Myles Kennedy - Nothing Left To Fear (megint)
2013. szeptember 29. 17:57
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.29. 17:51)
Látom rendesen ráfüggtél.
Guns N' Roses Patience
2013. szeptember 29. 17:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jó látni, hogy ennyi mindenkinek tetszik, amit ezek az állatok összehoztak. Ők biztos azt gondolták, hogy ugyan már, ez csak egy duett, jó móka... Mi pedig szívrohamot kaptunk itt amikor megláttuk
Őszinte leszek hozzád, én még csak ma mertem meghallgatni. Féltem attól, hogy mégis csak elcseszték. Mert hát Tarja és Sharon, az utóbbiért egy időben iszonyatosan rajongtam. Régebben sokat hallgattam a WT-t, hiszen volt egy baróra depis korszakom és akkor az ő zenéjük segített át a küszöbön. Nem is tudom, hogy hányszor hallgattam meg csak egy nap a The silent force lemezüket. Aztán mostanában kicsit hanyagoltam a gótikus metált, ám most, hogy ennyi WT és Nightwish fan van itt, ismételten egyre többet hallgatom mind a két formációt. Igazából először el sem akartam hinni, hogy Tarja és Sharon duettet csináltak - néztem is, hogy WTF, ez komoly? Meghallgattam ma a klippel együtt a kreálmányukat és elnézést a kifejezésért, de kib*szott jó lett. Sosem hittem volna, hogy a két konkurens csaj összeáll és csinálnak valami olyat, ami maradandó. Iszonyat zsírkirály ez a dal, én meg újabban kezdek WT lázban égni.
2013. szeptember 29. 18:02
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline |
Avicii feat. Nicky Romero - I Could Be The One
barbyyy
2013. szeptember 29. 18:04
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Te is Saulie zsenialitását hallgatod? Én a mai nap folyamán kb. minden tizedik percben elindítottam. Egyszer kellett meghallgatnom, és azonnal hozzáláncolódtam ehhez a dalhoz. Imádom. Szerintem hátborzongató egy dal, fogalmam sincs miért. Tiszta libabőr vagyok. Kicsit olyan hatása van mint az Esrangednek, mégsem ugyanaz. Myles hangjára annyira nem találok szavakat, amennyire Slash gitárjátékára sem. Hihetetlen.
Slash & Myles Kennedy - Nothing Left to Fear
2013. szeptember 29. 18:05
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.09.29. 17:59)
Őszinte leszek hozzád, én még csak ma mertem meghallgatni. Féltem attól, hogy mégis csak elcseszték. Mert hát Tarja és Sharon, az utóbbiért egy időben iszonyatosan rajongtam. Régebben sokat hallgattam a WT-t, hiszen volt egy baróra depis korszakom és akkor az ő zenéjük segített át a küszöbön. Nem is tudom, hogy hányszor hallgattam meg csak egy nap a The silent force lemezüket. Aztán mostanában kicsit hanyagoltam a gótikus metált, ám most, hogy ennyi WT és Nightwish fan van itt, ismételten egyre többet hallgatom mind a két formációt. Igazából először el sem akartam hinni, hogy Tarja és Sharon duettet csináltak - néztem is, hogy WTF, ez komoly? Meghallgattam ma a klippel együtt a kreálmányukat és elnézést a kifejezésért, de kib*szott jó lett. Sosem hittem volna, hogy a két konkurens csaj összeáll és csinálnak valami olyat, ami maradandó. Iszonyat zsírkirály ez a dal, én meg újabban kezdek WT lázban égni.
Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nem félt hogy valami fo*t hoznak össze? Soha nem úgy gondoltam rájuk, mint két konkurens énekesnő. Sőt, kiderült hogy még barátok is lettek, ami talán azért jó, mert lehetőség van még több Sharja dalra. A WT láz pedig nagyon durva,van időszak amikor egésznap muszáj Sharon hangját hallgatnod, ha nem akarsz zakkant lenni.. Amióta ismerem a WT-t (6-7 éve) azóta szerettem volna egy Tarja-Sharon duettet,és ez most valóra is vált. Szerintem a 2099-es történelem könyvben helyet kap...
2013. szeptember 29. 18:06
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline |
Tom Boxer feat. Morena & J Warner - Deep In Love
Mrs.Jack Frost
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.