Idézet (Beyla @ 2013.09.29. 17:59)
Őszinte leszek hozzád, én még csak ma mertem meghallgatni. Féltem attól, hogy mégis csak elcseszték. Mert hát Tarja és Sharon, az utóbbiért egy időben iszonyatosan rajongtam. Régebben sokat hallgattam a WT-t, hiszen volt egy baróra depis korszakom és akkor az ő zenéjük segített át a küszöbön. Nem is tudom, hogy hányszor hallgattam meg csak egy nap a The silent force lemezüket. Aztán mostanában kicsit hanyagoltam a gótikus metált, ám most, hogy ennyi WT és Nightwish fan van itt, ismételten egyre többet hallgatom mind a két formációt. Igazából először el sem akartam hinni, hogy Tarja és Sharon duettet csináltak - néztem is, hogy WTF, ez komoly? Meghallgattam ma a klippel együtt a kreálmányukat és elnézést a kifejezésért, de kib*szott jó lett. Sosem hittem volna, hogy a két konkurens csaj összeáll és csinálnak valami olyat, ami maradandó. Iszonyat zsírkirály ez a dal, én meg újabban kezdek WT lázban égni.
Bennem egy cseppnyi kétség sem volt a bejelentés óta, hogy tökéletes lesz. Igaz, hogy körülbelül két percig szenvedtem információhiányban, mert aztán meg is találtam a "trailert" a dalhoz, de a képzeletemben sosem élt úgy a kép, hogy ezt el tudnák b@szarintani. Mindkettőjüket nagyon imádom, és éppen az a jó bennük, hogy baromira különbözik a hangjuk (a stílusuk már nem annyira, sem zenében, sem pedig csak úgy). Mindig is úgy gondoltam, hogy együtt furcsán hangzana a két nő, de találnának egy bizonyos pontot, ahol mindkettőjük éneke tökéletes lenne, külön-külön és együtt is. És hát ez a pont a Paradise volt... Within Tarjation rulz. Igazából amihez ők hozzáérnek, az arany lesz. Sosem gondoltam úgy rájuk, mint akik rosszat tudnának csinálni, mert számomra ha két ekkora név találkozik, az csak jó lehet... Nem minden esetben, az övékében viszont maximálisan biztos voltam. Nekünk ez egy perödájsz, akármit is énekelnek ezek ketten