Mi van veled, Miley Cyrus?
2013. augusztus 31. 13:18
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline |
Köszönöm, hogy vannak még értelmes emberek, akik nem csak ribancozzák Miley-t:))) Elég lesz már egyébként is a témából.. irritáló már. Nekem tetszett a fellépése, legalább nem áll be a sorba a többi egyforma fellépéshez.. IGENIS JÓ VOLT !
2013. augusztus 31. 13:30
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Hát Levin igazad van!
2013. augusztus 31. 17:16
Idézet (Hannuusshh @ 2013.08.31. 12:57)
Nem azért, de már nagyon elegem van, hogy folyton ez a téma, Miley már 3 éve ezt csinálja, szálljatok le róla.. az oldal sem bír már normális cikkeket írni róla, akkor inkább hagyják őt békén.
És Levin félig igazad van, ez már tényleg nagyon lejárt lemez.
Leszarom a gyűlölködik véleményét,én sem szeretem mindegyik sztárt, de egyáltalán nem hangoztattam, hogy utálok valakit, mert akkor meg én lennék a hülye, és azt mondogatnák, hogy ne mondjak rá ilyet mert én sem vagyok tökéletes.
És Levin félig igazad van, ez már tényleg nagyon lejárt lemez.
Leszarom a gyűlölködik véleményét,én sem szeretem mindegyik sztárt, de egyáltalán nem hangoztattam, hogy utálok valakit, mert akkor meg én lennék a hülye, és azt mondogatnák, hogy ne mondjak rá ilyet mert én sem vagyok tökéletes.
Tudod szerintem Miley nem huzodd ki egyetlen bajból sem hogy meg kéne védened pont neked...Értem hogy szereted de nem huzott még ki egyetlen bajból sem,akkor meg minek ez ?..
2013. augusztus 31. 18:23
Érdekes a legtöbben vissza akarjátok kapni a régi Miley-t aki egy Disney-sztárocska volt de már nem az meg akarja mutatni hogy ő már felnőtt.Nem értem miért kell mindenkinek kritizálnia.Egyet értek Justinnal és Una Healy-vel is.Akármennyire botrányos Miley nem szólhatunk bele az életébe azt csinál amit akar.Én mindezek ellenére is szeretem Miley-t,szeretni is fogom. És a hülyeségeit is bírom,szeretem Miley-t.<3
2013. augusztus 31. 18:36
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline |
its.only.Smile: Érdekes a legtöbben vissza akarjátok kapni a régi Miley-t aki egy Disney-sztárocska volt de már nem az meg akarja mutatni hogy ő már felnőtt.
--------
Szerinted ez normális, hogy ÍGY akarja megmutatni hogy már felnőtt? -.-"
--------
Szerinted ez normális, hogy ÍGY akarja megmutatni hogy már felnőtt? -.-"
2013. augusztus 31. 18:37
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline |
Szerintem nagyon gáz hogy így néz ki és a haja egyszerűen borzalmas
2013. augusztus 31. 18:47
emmi14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 208804 offline |
csak keresi önmagát igen voltak/vannak/lesznek félrebotlásai, de könyörgöm kinek nem? engem csak az zavar,hogy mindenki csak a külsőre és a viselkedésre van ráállva és észre sem veszi hogy miley milyen tehetséges :/
2013. augusztus 31. 19:08
Justin Timberlakenek és Una Healynek igaza van, teljes mértékben! Liam szégyellhetné magát, vagy ha már ez a véleménye tartogassa csak magának, vagy inkább szakítson Mileyval, már elnézést, de milyen barát az, aki nem áll ki a barátnője mellett?
2013. augusztus 31. 20:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ehhez csak annyit fűznék, hogy itt van egy nőnek nevezett valami, amit/akit még a saját vőlegénye is szégyell. Már nem azért, de kitekintve a rajongói ködből, nem májluskával van a baj véletlenül? Liam miért szégyellje magát? Egyszerűen csodálkozom ezeket a hozzászólásokat olvasván. Miért egy olyan ember szégyellje magát, aki megbocsátotta eddig májluska minden hibáját, tolerálta a k*rvás viselkedését, elnézte a félrelépéseit? Úgy látszik sokatok inverz világban él, hiszen a normális erkölcsi magatartásokat elnézvén, akinek szégyellnie kéne magát az egyedül májluska és nem egy hűséges, béketűrő férfi. Megjegyzem tíz férfiból kilenc lazán kirakná a szűrödet, ha felvennél ilyen olcsó, primitív viselkedési morált. Nem csoda a kapcsolatuk lassan fuccsba ment, mert ilyen barátnőt én sem akarnék, pláne ilyen menyasszonyt. A menyasszony fogalom azt jelenti, hogy a kezedet valaki megkérte, úgymond nőül akar téged venni, s a gyerekei anyjának szeretne. Nekem ne akarjátok bemesélni, hogy májluska annyira felnőtt, mert így köbö a 14-15 éves kis p*csák viselkednek, akik azt hiszik, hogy milyen menő alkoholizálni meg füvezni. Kezdem azt hinni, hogy Liammel az egész párkapcsolat amolyan marketing volt, és szimplán egy papír aláírásával váltak szerelmespárrá. Ha Liam elviseli ezt a csökött agyú lázadozó csitrit, akkor nagyon szeretheti, pedig találhatna ezerszer különbet is.
2013. augusztus 31. 20:50
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline |
Igazából Miley ezt csak azért teheti meg, mert mindig körbeveszi magát olyan emberekkel+médiával, akik vigyáznak rá. Megnézném, h a 8. kerben éjjel így rázná-e, vagy Harlemben. Jól megerőszakolnák. Szóval ez nem lázadás, hanem közönséges viselkedés.
2013. augusztus 31. 21:58
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline |
1: közönséges és kész.unalmas hogy állandoan a nyelvét nyujtogatja és a seggét dörzsöli oda kb mindenhezés mindenkihez mintha viszkedne a p##### már elnézést de tényleg...
2:ez a twerk dolog...egy ujabb dolog amivel a fiatal lányok hülyét csinálhatnak magukból a bulikban stb egyéb helyeken és a fiuk szemében még inkább gátlástalannak tűnnek..
3:erőltetett...mindenhol az jön le hogy már habzik a szája hogy bizonyitson..de mit?
2:ez a twerk dolog...egy ujabb dolog amivel a fiatal lányok hülyét csinálhatnak magukból a bulikban stb egyéb helyeken és a fiuk szemében még inkább gátlástalannak tűnnek..
3:erőltetett...mindenhol az jön le hogy már habzik a szája hogy bizonyitson..de mit?
1 felhasználónak tetszik:
momoka491
2013. szeptember 01. 10:04
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline |
Megértem Liam-t! Justint már kevésbéxdd
2013. szeptember 01. 10:34
Idézet (Beyla @ 2013.08.31. 20:02)
Ehhez csak annyit fűznék, hogy itt van egy nőnek nevezett valami, amit/akit még a saját vőlegénye is szégyell. Már nem azért, de kitekintve a rajongói ködből, nem májluskával van a baj véletlenül? Liam miért szégyellje magát? Egyszerűen csodálkozom ezeket a hozzászólásokat olvasván. Miért egy olyan ember szégyellje magát, aki megbocsátotta eddig májluska minden hibáját, tolerálta a k*rvás viselkedését, elnézte a félrelépéseit? Úgy látszik sokatok inverz világban él, hiszen a normális erkölcsi magatartásokat elnézvén, akinek szégyellnie kéne magát az egyedül májluska és nem egy hűséges, béketűrő férfi. Megjegyzem tíz férfiból kilenc lazán kirakná a szűrödet, ha felvennél ilyen olcsó, primitív viselkedési morált. Nem csoda a kapcsolatuk lassan fuccsba ment, mert ilyen barátnőt én sem akarnék, pláne ilyen menyasszonyt. A menyasszony fogalom azt jelenti, hogy a kezedet valaki megkérte, úgymond nőül akar téged venni, s a gyerekei anyjának szeretne. Nekem ne akarjátok bemesélni, hogy májluska annyira felnőtt, mert így köbö a 14-15 éves kis p*csák viselkednek, akik azt hiszik, hogy milyen menő alkoholizálni meg füvezni. Kezdem azt hinni, hogy Liammel az egész párkapcsolat amolyan marketing volt, és szimplán egy papír aláírásával váltak szerelmespárrá. Ha Liam elviseli ezt a csökött agyú lázadozó csitrit, akkor nagyon szeretheti, pedig találhatna ezerszer különbet is.
Teljesen igazad van Beyla.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 01. 11:45
Elárulom, hogy már együtt sincsenek.. amit persze nem is csodálok. Nem vagyok nagy Liam rajongó, de sajnálom, hogy elpazarolt jó pár évet az életéből egy ilyen nőszemélyre. Jobbat érdemel.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.