Mi van veled, Miley Cyrus?
2013. szeptember 04. 16:54
Régebben kedveltem,de most már ki fejezetem utálom őt!!
2013. szeptember 04. 17:13
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline |
SAjnos anyira meggazdagodott a hannah Montanából hogy azt se tudja mit csináljon azzal a rohadt sok pénzével sajnos és teljesen megbolondult pedig kislányként ő volt a példaképem nekem meg a hugomnak
2013. szeptember 05. 20:25
Dzsenifer12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 210135 offline |
Az apja ink. szégyelhetné Mileyt
2013. szeptember 10. 12:41
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline |
Mit fog még csinálni amitől feláll a nemlétező szőr a hátamon?
2013. szeptember 14. 19:40
Ha ezt csinálja ennyi évesen mit fog jövőre és azután csinálni?
2013. szeptember 14. 20:36
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
miért büszke rá az apja?????
2013. szeptember 15. 16:02
halmaijulcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 209177 offline |
Az apja azért büszke a lányáram mert meztelenül rázza magát?! az évezred apukája mondhatom!!!!!!
2013. szeptember 20. 06:43
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline |
Jesszusom, nem hiszem, hogy ennyi ember van, aki nem lát a függöny mögé.. Miért büszke rá az apja? Talán mert a lánya egy híresség, akit szinte mindenki ismer, majdnem az egész világ ismeri, mert annyi mindent sikerült elérnie az életben.. És igen, ilyen botrányokra is szükség van a showbizniszhez, mert ha nincs, akkor a büdös életben nem fognak rá felfigyelni. A Wrecking Ball és a We Can't Stop is megdöntötte a VEVO rekordot, emlékezzetek csak. Vannak akik a hajáért döbbentek meg. Tudjátok, hogy miért vágatta le? Mert SEGÍTETT és BETEG GYERMEKEN. És ezért lek*rvázzátok, ler*bancozzátok. Csodálkoztok, hogy ilyeneket csinál, de bezzeg azon nem, hogy milyen híres. Azért ilyen híres, mert ezeekt csinálja!! Nem mellesleg tényleg gyönyörű, erős hangja van, és tudja, hogyan kell vele bánni. A klippeket a dalszöveghez csinálja (lásd. We Can't Stop), és nem hiszem, hogy a bulizás olyan nagy ügy lenne. Mellesleg hány sztárról készült már meztelenkedős kép, vagy klip? Még Ellie-ről is készültek olyan fotósorozatok, még sem k*rvázták le rögtön, sőt, sehol sem hallom azt, hogy "Ellie Goulding egy k*rva"! Szóval mielőtt kritizálnátok Mileyt, meg jönnének a 'Fúúúj mi ez már?!' kommentek, érdemes átgondolni, hogy P!nknek is volt hajdanán egy ilyen stílusa, Ellie-nek még máig is megvan a bőrcuccok-kivágott felsők stílusa, még sem k*rvázták le őket, és még most sem. Nem vagyok Smiler, félre ne értsetek, de a legtöbb embert meg tudom érteni.
2013. szeptember 20. 13:38
Nik.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211972 offline |
Büszke rá az apja. Hát igen. Minden esetre én azért nem lennék ilyen büszke. Miley mostanában egy kicsit túllépte a határokat. Régen nagyon szerettem. Most viszont?! Egyszerűen nem bírom a stílusát. Nem éppen a kedvencem..mostanság.
2013. október 13. 11:33
Felesleges Mileynak magára erőltetnie ezt a megcsinált szerepet.Annyira mű,hogy az már fáj.Ez nem Miley.És nem felnőtt,hanem gyerek.Csak néhányan kiállnak mellette,azok,akik nem azt tartják "divatszövegnek",hogy Miley ilyen+olyan,hanem azt,hogy ő már felnőtt,és önmagát adja.Oké,de k*rvák az útszélen is vannak.
Egyébként lehet találgatni,nem tudhatja senki,mit érez legbelül,mi alapján gondolkodik.Felszínesen nem lehet megállapítani,ebbe mélyen bele kell magunkat ásni.
Egyébként lehet találgatni,nem tudhatja senki,mit érez legbelül,mi alapján gondolkodik.Felszínesen nem lehet megállapítani,ebbe mélyen bele kell magunkat ásni.
2015. február 11. 22:12
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Én az apja helyébe nem nagyon lennék rá büszke :/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.