Mi van veled, Miley Cyrus?
2013. augusztus 30. 15:29
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Kiábrándító Miley viselkedése!
2013. augusztus 30. 15:30
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Most ilyen Miley így kell elfogadni,aki meg nem fogadja el,az meg így járt....
2013. augusztus 30. 15:34
Szerintem mondjuk azt, hogy 'felnőtt', pont nem így kéne megmutatni. Sőt, pár éve normálisan fel volt öltözve, normálisan gondolkodott, és már akkor is voltak dolgai, de messze nem ilyen volt. Nem tudom, mit szívott, szó szerint. Csak azért írom ezt le, mert én szeretem Miley-t, és én sem értem azt, hogy aki nem bírja őt, mit foglalkozik ennyire vele. Igen, nehéz mellette elmenni, felfogtuk.
2013. augusztus 30. 15:35
Ms. Dianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 204508 offline |
szerintem is már túlzásba vitte Miley ezt az egészet de Justin Timberlake-nek teljese mértékben igazat adok! aki nem szereti az ne is foglalkozzon vele , aki meg szerette eddig az igy is fogja szeretni.
2013. augusztus 30. 15:40
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline |
Igen,Miley tényleg felnőtt.És Justin Timberlake-nek is igaza van.De nekem nagyon hiányzik a régi Miley.Nekem nem kell,hogy újra Hannah Montana legyen,csak hogy egy kicsit változzon meg.Ne legyen ilyen vad! Legyen olyan,mint 2010-ben.Mert ott még sokkal jobb volt,mert láttam rajta azt a szexiséget,a nőt.De mostmár csak egy vad r*bancot látok.Pedig Miley nem r*banc! Csak úgy viselkedik! Mindegy,én imádom még mindig,csak kicsit aggódok érte...
2013. augusztus 30. 15:43
szandi2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 193665 offline |
Liam helyében én is szégyelném. Nem tudom miért van még vele??
2013. augusztus 30. 15:46
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
szegény liam pedig miley volt a példaképem
Nibiruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210145 offline |
@vasreka8: óje.
"családja dagadt a büszkeségtől" lmao. vót mire aranyapáim.
tudjátok mi ebben a legrosszabb? Hogy nők milliói harcoltak/harcolnak azért, hogy ne szexuális eszközökként tekintsenek ránk, erre jön egykét ilyen kis porbafingó és önként guminővé amortizálják magukat. gratulálok. ötven éve nemhogy nem szavazhattak volna, de kb. annyit szóltak volna hozzájuk hogy 'kussaneved' meghogy ' gerincre' (ok, ez így kicsit erős, de értitek). sőt, még ma is rengeteg országban is van ez. Pl. az arcába ötenek egy vödör savat, mert képes volt elszökni, amiért verték, mint egy kutyát. bocs hogy nem valami összeszedett a mondandóm, de amit érzek, azt elég nehéz szavakba önteni.
"családja dagadt a büszkeségtől" lmao. vót mire aranyapáim.
tudjátok mi ebben a legrosszabb? Hogy nők milliói harcoltak/harcolnak azért, hogy ne szexuális eszközökként tekintsenek ránk, erre jön egykét ilyen kis porbafingó és önként guminővé amortizálják magukat. gratulálok. ötven éve nemhogy nem szavazhattak volna, de kb. annyit szóltak volna hozzájuk hogy 'kussaneved' meghogy ' gerincre' (ok, ez így kicsit erős, de értitek). sőt, még ma is rengeteg országban is van ez. Pl. az arcába ötenek egy vödör savat, mert képes volt elszökni, amiért verték, mint egy kutyát. bocs hogy nem valami összeszedett a mondandóm, de amit érzek, azt elég nehéz szavakba önteni.
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline |
Ez van..........
2013. augusztus 30. 15:51
AmazingGirl_Forever8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 210859 offline |
nem csodálom ha az anyja aggódik!ha én ilyet kicsálnák már fél év szobafogságot kapnák
2013. augusztus 30. 15:51
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
Ez nem felnövés kérem szépen, hanem elr*bancosodás. Egy felnőtt nő ilyet nem művel egy világ szeme láttára. Egy nő a kisugárzásával hódít, és nem azzal hogy így viselkedik egy díjátadón. A menedzserének elment az esze. Liam helyében meg már rég ott hagytam volna... Az édesanyját meg nem hiszem, hoyg annyira aggódik mert a "fergeteges előadása" után állva tapsolt a drága, ügyes kislányának. Noah-nak is milyen jó példa a nővére...
2013. augusztus 30. 15:53
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Nem csodálom, h Liam miért érez így.. Még ha ki is állnak mellette, akkor sem komplett. Ez nem felnövés, ez inkább aberráció
2013. augusztus 30. 15:54
Régen óriási Miley fan voltam de ez elmúlt hogy mért nem tudom. Miley zenéje még most is nagyon jó, szeretem. De ez a fellépés kiverte a biztosítékot! Szörnyű volt. Bocsi a fanoktól. Én kedvelem Miley-t, de ez egyáltalán nem felnőttes viselkedés. Miley vadabb oldala egyáltalán nem tetszik.
2013. augusztus 30. 16:02
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline |
Nem csodálkozom, ha Miley szülei sokszor válófélben vannak. Apuci büszke, anyuci aggódik, ez persze, hogy feszültséget szül közöttük. Nem csodálkozom Liamen, biztos nem jó helyzet. Már próbálok értelmes magyarázatot találni, hogy lehet, Miley annyira ki akar törni a Disney-s Montana szerepből, hogy ennyire elszállt igazi énjétől?! Már más nem jut eszembe. De ezen mindenképp változtatnia kéne, mert ezzel a viselkedéssel semmi jót nem fog elérni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.