Starity

Mi van veled, Miley Cyrus?

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 30. 17:16 #121
- törölt felhasználó -    
Persze, mindenki felnő egyszer, ezzel nyugodtan lehet dobálózni, védekezni, meg azzal hogy mindenki követ el hibákat, de emberek, most ez komoly? Ez számít felnőtt viselkedésnek? Ez egy gyerekes, a nőket lealacsonyító, erkölcstelen, olcsó stílus. Nem vagyok egy merev ember, de amit ez a nőnek csúfolt valami csinálsz egyszerre röhejes és szánalmas mód arra, hogy felhívja magára a figyelmet - semmi több. A hatalmas nyelvét meg igazán a szájában tarthatná, ha már úgy vonaglik a színpadon, mint egy ribizli. A családja helyében már rég a föld alá süllyedtem volna szégyenemben, hogy ennyire nem sikerült ránevelni a gyereket a normális és kulturált viselkedésre. Liam meg egy jobb nőt érdemel, aki tényleg szereti és tiszteli, mert teljes ellentét kettő. Meg egyébként nem is tudom hogy érzi magát, mikor látja, hogy a gyűrűs menyasszonya milyen ruhákat visel, miket mond, de legfőképpen, hogy hogyan viselkedik a színpadon.
3 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Jolie_77, Beyla
2013. augusztus 30. 17:25 #122
adriennadri
adriennadri
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 132243
Asszem ennél a bejehyzésnél van a leghosszabb hozzászólások hada biggrin.gif
2013. augusztus 30. 17:27 #123
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Majd én meg mondom mi van vele.
Így akarja levetni a Disneycsillag szerepet, és reménykedik benne hogy ez sikerülni fog neki.
Szerintem a zenei stílusa sokkalta jobb lett mint eddig szóval ennek a változásnak örülök.
2013. augusztus 30. 17:28 #124
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Aki kiáll Miley mellett az h×lye, nincs mit szépíteni ><
Am dejó, hogy mostmár csak hétvégén leszek fent..kevesebbet látom pardon.gif
2013. augusztus 30. 17:32 #125
- törölt felhasználó -    
Így akarja elfeledni a Disney sztár létét.
2013. augusztus 30. 17:32 #126
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem valami normális ...Mi lett belőle ,de komolyan? Eddig tehetséges szép,és nem mutogatta magát,de most mind a 3 eltűnt.Miley nem a rége,szerintem már nem is kéne szinpadra lépnie,se sehova...Kész bortány ez a csaj/mert még nem lehet felnőttnek mondani őt.Egy normális FELNŐTT nem igy viselkedik..De Miley tiszta bortány,nem nőtt még fel..
2013. augusztus 30. 17:35 #127
JohnnyDeppFanForever
JohnnyDeppFanForever
visszatérő vendég

StátuszNot all treasure is silver and gold.
Hozzászólás: 118
Azonosító: 207548
Miley megváltozott az évek során, de hát ez ellen nem lehet tenni semmit. Mindenkinek megvan a maga stílusa és viselkedése. Senki sem egyforma. Ha Miley ilyen szeretne lenni akkor legyen. Nekem ez a véleményem. smileeee.gif
2013. augusztus 30. 17:38 #128
- törölt felhasználó -    
Szeretem Mileyt,ezért most akárki védi,nem izgat.A Hannah Montana idején nagyon jó zenéket csinált.De ez már sok.A viselkedése egy lázadó tini és egy gyerek keveréke,és nem azzal van bajom,hogy "kiéli" magát,mert inkább most bulizzon meg ilyenek mint később,de ne kavarjon maga körül botrányokat,közben meg kiemelten hangoztatja,hogy ő már FELNŐTT.Gratulálok.Annyira el van telve magával,hogy már tanácsokat sem kaphat.Pedig én tényleg őszintén szeretem Mileyt,bár sosem voltam megszállott rajongó.Remélem,kigyógyul ebből.Csak az a baj,hogy maga nem veszi észre,másokat meg nem hallgat meg,hogy ezt már nem kéne,mert nem ez a menőség.Nem várom,hogy benne maradjon montána szerepében,bár be kell vallanom,én szerettem a karakterét,egy vagány,aranyos,szép,mégis visszafogott lánykát.Csak az a baj,hogy süt róla,hogy ez nem teljesen Miley.Ki akart törni a szerepéből,ezt díjazom,de csak a másik véglet létezik,hogy a botrányaival felhívja magára a figyelmet.Mert a Hannah Montana körüli zenéi fényévekkel jobbak voltak,mint a mostani zenének nevezett őrölt kreálmányai.Sokat romlott a tehetsége is.Pedig azért még van benne,de ő nem használja,hanem elpazarolja béna zenékre,filmekre,szerepekre meg ilyesmikre,amik néha jók,de lássuk be,nem nagy durranások.Ha nem keltene ekkora feltűnést a h×lyeségeivel,már rég nem lenne ilyen felkapott.Jó, én képes vagyok amúgy beleérezni a helyzetébe,és én is szeretném egy kicsit "kiélni" a fiatalságomat,de nem így.A sok sztár meg kiáll mellette.Én is kiállok valamilyen részben,és legtöbbször jó emberek állnak ki mellette,de ezzel még jobban agykárosodottá teszik májlikát.Ebből már elég volt.Annyira fel meri vállalni magát,és annyira megmutatja magát a világnak,hogy a saját személyiségét már nem meri felfedni.Bár Hannah közel állt Miley-hoz,csakis egy bajom volt vele:kissé MŰ hatása volt.Aztán jött ez.Szép tőle,hogy fel mer vállalni egy őrült életmódot,azzal a jelszóval hogy "aztcsinálokamitakarok".Igen ám,de bármennyire is fedi,süt róla,hogy ez a személy nem Miley.Hiába hogy felvállalja minden mozdulatát,ez nem ő,szóval erről megint ennyit.Májlika amúgy jó ember,csak valahol Hannah és a mostani énje között kéne megtalálnia magát.
2013. augusztus 30. 17:42 #129
Orsi29
Orsi29
visszatérő vendég

StátuszAz élet előttem áll és nem látok tőle semmit.
Hozzászólás: 260
Azonosító: 192355
Nem csodálom, hogy Liam szégyelli őt, van is miért. Régebben én drukkoltam nekik, hogy együtt maradjanak, mert szép pár is voltak, de most már Liamnek azt hiszem, rég el kellett volna hagynia Mileyt, mindkettőjük stílusa (és viselkedése!) 2 külön világ.
Azon se csodálkozom, hogy Miley anyja aggódik a lánya miatt és kétségbeesve várja a kövi húzását...viszont ő az ANYJA és neki kéne beszélnie elsősorban a lányával, hogy azért állítsa már le magát egy kicsit, mert oké, hogy felnőtt, de ez nem ad okot arra, hogy így viselkedjen...
"Apja büszke rá"->hát őszintén megmondom, ez egy kicsit megnevettetett... Még hogy BÜSZKE? ...és mégis mire?? Talán nem szégyenkeznie kéne inkább a amiatt, amit a lánya művel? Mert oké, hogy szereti, ezzel semmi gond nincs, de, hogy büszke rá, hát elég furcsa kijelentés ebben a helyzetben. Inkább gondolkodjon el, hol rontotta el a lánya nevelését, bár mivel én azt mondom, Miley-n már nem lehet segíteni, annyira megőrült ( biggrin.gif ), a Cyrus szülők inkább ügyeljenek arra, hogy Noah ne legyen ilyen. Mert én nem ismerem azt a kislányt, így nem is ítélkezhetek fölötte, de néha elég beképzeltnek/nagyképűnek tűnik.
Miley-ra visszatérve, nem tudom, mi segíthetne rajta. Mert jó, felnőtt, mindenki mindig ezzel a szöveggel jön, de könyörgöm! Egy felnőtt ember így viselkedik? Ráadásul egy nő? Mert ha igen, bocsánat.. -.-" Miley ezzel a viselkedésével nem egy felnőtt ember benyomását kelti, hanem nem is tudom...ez amit csinál, minden, csak épp nem felnőttes. Azzal se magyarázhatja a dolgot, hogy ő most fiatal és szórakozik, mert annak is van azért határa, amit ő már bőven túllépett. Csak ennyit akartam (bocs ha hosszú lett xD).
2013. augusztus 30. 17:42 #130
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Azonosító: 151350
sajnálom hogy így megváltozott sad.gif
2013. augusztus 30. 17:43 #131
Queen1517
Queen1517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 161328
Alice and Sassy, igazad van. Azt meg elhiszem, hogy Liam szégyenkezik miatta...
2013. augusztus 30. 17:43 #132
Orsi29
Orsi29
visszatérő vendég

StátuszAz élet előttem áll és nem látok tőle semmit.
Hozzászólás: 260
Azonosító: 192355
Ja, meg: "családja dagadt a büszkeségtől" na, napi vicc meg volt:DDD komolyan, mégis mire voltak büszkék,könyörgöm?-.-"" Mikor néztem azt a fellépést, még én éreztem magam rosszul..
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. augusztus 30. 17:44 #133
BarbiiKeszii
BarbiiKeszii
Hozzászólás: 507
Azonosító: 173424
Én Liam helyében nem csinálnék mást....Nagyon szégyelném azt a fellépést. Oké felnőtt, megértjük, de attól nem kell ilyeneket csinálni..... Hány Disney sztárt ismerünk, aki már felnőtt ember és nem ilyenekkel lépett ki a Disney szerepe árnyékából....
2013. augusztus 30. 17:45 #134
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Liam, én is szégyellném magam Miley miatt rohog.gif
2013. augusztus 30. 17:46 #135
- törölt felhasználó -    
szerintem ezzel nincs semmi baj h csinál néhány hülyeséget!
2013. augusztus 30. 17:54 #136
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Liammel teljes mértékben egyetértek. Még akkor jöttek össze, mikor visszafogott lány volt. Szerintem itt lassacskán vége lesz a kapcsolatnak...
2013. augusztus 30. 17:55 #137
- törölt felhasználó -    
Idézet
"Továbbra sem csillapodik a botrány Miley körül."

Ó majd fog. Egyszer csak hirtelen senki nem lesz rá kíváncsi, és hoppon marad a kisasszony. Akkor aztán majd játszhatja az útszélit annak akinek gondolja. rolleyes.gif
Aki pedig kiáll mellette, és támogatja...jó ég..Ilyen szempontból Unát sem nagyon értem. Ő sosem volt olyan közönséges mint Miley, pedig jó pár év van köztük ami azt illeti..
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 30. 18:00 #138
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Na ez egy jo cikk lett.
Eloszor is, szerintem jo volt a fellepese. Ez az uj stilusa. Es amugyis rajongoknak csinalta, es sztem lese szarta a tobbieket. Oke sok volt a pucsitas meg a nyelvnyujtogatas de na...

Meg jo hogy apuja ki all mellette ! Anyujat meg megertem azert hogy felti.

Liam elmehet a francba ha szegyenli ot smileeee.gif bar lehet ez csak a sajto irta igy..

Unanak es Justinnal igaza van. Ok fogjak fel jol smileeee.gif hagyni kell ot. Had elje az eletet
2013. augusztus 30. 18:04 #139
coledylanbarbi
coledylanbarbi
Hozzászólás: 1008
Csatolások: 442
Azonosító: 112059
Szerintem Miley csak szimplán undorító és feltűnési viszketegségben szenved, bárki bármit mond. Amúgy meg megnéztem magamnak azt a we can stop klippet..úgy erőltetett ahogy van...
2013. augusztus 30. 18:05 #140
- törölt felhasználó -    
Én nagyon sajnálom azt, hogy ilyen sokan elítélik Miley-t. Most nem jövök azzal, hogy felnőtt vagy hogy mindenki követ el hibákat, mert ez nem hiba. Ez egyszerűen egy olyan dolog, ami megosztja az embereket. Lehet őt szeretni és ugyanúgy utálni is, mindenkinek szíve joga eldönteni. De azt egyikőtök sem mondhatja, hogy nincs helyén a szíve. Mindig segít ott, ahol tud, ezt nem tagadhatjátok. Ez a viselkedés vagy stílus csak egy egyszerű botlás és idővel ő is belátja majd, hogy kár volt ekkorát változni. Én például a Can't be tamed-es korszaka óta ismerem és szeretem őt illetve azóta hallgatom a zenéjét. Abban a korszakában tényleg érezni lehetett, hogy ő már nem az a kislány, akit anno a Disney felkarolt és híressé tett. Véleményem szerint ott kellett volna megállni és azon az úton továbbmenni. De ő mást akart. Ezt pedig el kell fogadni, hiszen kik vagytok ti, hogy ítélkezzetek felette vagy beleszóljatok az életébe. El tudja magától dönteni, hogy mit akar és azt hogyan viszi véghez. Szerintem max. egy év és elfelejti ezt a stílust és visszakapjuk azt a Miley-t, akit sokan és sokkal jobban szerettek. És ehhez nem kell Hannah Montana-nak lennie, hiszen nem várhatjátok el tőle, hogy huszonévesen ilyen vagy ehhez hasonló bugyuta sorozatban szerepeljen. Továbbá örülök annak, hogy egyre több híresség szólal fel Miley mellett és nem mindenki csak elítéli őt. Az meg, hogy a vőlegény, aki állítólag szereti, nem áll ki mellette, szerintem eléggé fájhat neki, Liam is elgondolkodhatna egy kicsit és szégyellhetné magát, mert ha tényleg szereti ezt a lányt, akkor támogatja és segíti, ahol tudja.
2 felhasználónak tetszik: xMilesss, Hayley.5
15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok