Mi van veled, Miley Cyrus?
2013. augusztus 30. 18:13
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
örülök hogy sokan kiállnak Miley mellett és az apjan nagyon jól tetszi ha büszke rá mert Miley csodálatos<3! mostanába Miley-nak vannak kisebb botrányai de nem olyan mint a többi sztár hogy nincs semmi körülötte és Miley-ról igen is vannak és ennek nagyon örülök! én nagyoni mádom őt a hülyeségeivel együtt!*-------*
2013. augusztus 30. 18:26
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline |
Igazából nem értem , miért kell elítélni őt ilyenekért. Nekem sem tetszik az új stílusa ez a "vad , még fiatal vagyok had élvezzem ki az életet" viselkedés , de egyrészt igaza van. Igaza van , hogy fiatal és már nem a tini éveiben jár...már nem lehet Hannah Montana , aki pinki ruhákban járkál szőke parókával. De azért mindennek meg van a határa. Szerintem nem kéne annyi botrányt összehoznia , nem akarom , hogy úgy járjon , mint Justin Bieber , akit sokan azért utáltak meg , mert leköpte rajongóit.(félreértés ne essék , nem utálom Justin Biebert) És az , hogy a vőlegénye szégyelli őt , az meg már bunkóság. Tudtommal a házasságkötésnél megígérte , hogy jóban-rosszban mellette áll...hát ez nem látszik. Lehet , hogy félti a karrierjét ,de inkább nem mutatkozik kedvesével , nehogy ez elrontsa az ő színészi munkásságát...pff. A cikkben az van írva , hogy "szeretne törődni vele..." ...akkor törődjön is vele és segítse túllépni ezen a korszakon.
Szóval ezzel csak azt akartam leírni , hogy igazat is adok Mileynak , meg nem is. Majd meglátjuk , mi lesz ebből.
Szóval ezzel csak azt akartam leírni , hogy igazat is adok Mileynak , meg nem is. Majd meglátjuk , mi lesz ebből.
2013. augusztus 30. 18:38
MissAriana és Demi66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 210066 offline |
Hát..pedig régen sokkal jobb és aranyosabb volt Miley...Szerintem a hosszú haj is jobb volt! :/
2013. augusztus 30. 18:44
Régebben nagyon szerettem, sokszor ki is álltam érte, de csak amit idén lerendezett elég volt ahhoz, hogy már letagadjam őt, hogy valamikor is szerettem sajnálom
2013. augusztus 30. 18:51
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Én még mindig szeretem!
2013. augusztus 30. 18:52
Idézet (Muffin00 @ 2013.08.30. 18:13)
örülök hogy sokan kiállnak Miley mellett és az apjan nagyon jól tetszi ha büszke rá mert Miley csodálatos<3! mostanába Miley-nak vannak kisebb botrányai de nem olyan mint a többi sztár hogy nincs semmi körülötte és Miley-ról igen is vannak és ennek nagyon örülök! én nagyoni mádom őt a hülyeségeivel együtt!*--*
"KISSEBB BOTRÁNYAI" ez komoly? Ez neked kissebb botrányok amit ez a nő csinál?! Álomvilág kislány ,tudom... Miley-tól égnek a cikkek,és minden ég..Ezt úgy értem hogy Miley-tól már TÚL SOK BOTRÁNY-T LÁTTHATTUNK..Értem hogy te véded,mert ő a te nagy kedvenced,de ezek nem "KIS BOTRÁNYOK" ezek már komolyat..Jézusom ennyire védeni Miley-t...
2013. augusztus 30. 18:55
Jaj Justinkám, a feltűnést lehet ízlésesen is kelteni Mint pl. úgy ahogy te csináltad..
2013. augusztus 30. 18:57
Én teljesen egyet értek Justin Timberlake-el. Miley csak próbálja megmutatni hogy ő már nem olyan mint régen volt nem Hannah Montana azt akarja megmutatni az embereknek, hogy ő már felnőtt.Nem kell ezért mindenkinek negatívan hozzá állni.Ő tudja mit tesz és mit nem, hisz az ő élete.Akár ilyen akár olyan én mindig is szeretni fogom Miley-t.♥
2013. augusztus 30. 18:59
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.08.30. 18:05)
Én nagyon sajnálom azt, hogy ilyen sokan elítélik Miley-t. Most nem jövök azzal, hogy felnőtt vagy hogy mindenki követ el hibákat, mert ez nem hiba. Ez egyszerűen egy olyan dolog, ami megosztja az embereket. Lehet őt szeretni és ugyanúgy utálni is, mindenkinek szíve joga eldönteni. De azt egyikőtök sem mondhatja, hogy nincs helyén a szíve. Mindig segít ott, ahol tud, ezt nem tagadhatjátok. Ez a viselkedés vagy stílus csak egy egyszerű botlás és idővel ő is belátja majd, hogy kár volt ekkorát változni. Én például a Can't be tamed-es korszaka óta ismerem és szeretem őt illetve azóta hallgatom a zenéjét. Abban a korszakában tényleg érezni lehetett, hogy ő már nem az a kislány, akit anno a Disney felkarolt és híressé tett. Véleményem szerint ott kellett volna megállni és azon az úton továbbmenni. De ő mást akart. Ezt pedig el kell fogadni, hiszen kik vagytok ti, hogy ítélkezzetek felette vagy beleszóljatok az életébe. El tudja magától dönteni, hogy mit akar és azt hogyan viszi véghez. Szerintem max. egy év és elfelejti ezt a stílust és visszakapjuk azt a Miley-t, akit sokan és sokkal jobban szerettek. És ehhez nem kell Hannah Montana-nak lennie, hiszen nem várhatjátok el tőle, hogy huszonévesen ilyen vagy ehhez hasonló bugyuta sorozatban szerepeljen. Továbbá örülök annak, hogy egyre több híresség szólal fel Miley mellett és nem mindenki csak elítéli őt. Az meg, hogy a vőlegény, aki állítólag szereti, nem áll ki mellette, szerintem eléggé fájhat neki, Liam is elgondolkodhatna egy kicsit és szégyellhetné magát, mert ha tényleg szereti ezt a lányt, akkor támogatja és segíti, ahol tudja.
Szívemből szóltál... Minden egyes mondatoddal egyet kell értenem.
2013. augusztus 30. 19:02
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
momoka491 teljesen igazad van! Mileyből már nagyon elegem van! Nem mondom hogy egymás után de már majdnem jött 5 cikk Mileyról h h rázta meghogy ő már jézust is zavarba hozza.. áh, miley most már nagyon leállhatna.. pl ittvan Demi, ő is már NEM kislány de még is vissza tudja magát húzni!! Meg már komolyan most ezt a fejet nézzétek :
2013. augusztus 30. 19:03
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
its.only.Smile ,ez nem felnőttség hanem pont az ellentettje. Ha jól akarok fogalmazni azt mondom hogy ahhoz hogy megmutassa ki is valójában nem kell k*rváskodnia csak éppenséggel ezt se a rajongók se ő nem fogja fel.
1 felhasználónak tetszik:
momoka491
2013. augusztus 30. 19:03
corbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 210644 offline |
Szegény Liam, hogyan érezhette magát amikor a menyasszonya egy másik pasihoz dörgölőzött? Szégyen hogy ezeket azért csinálta, hogy bekerüljön a legbotrányosabb vma produkciók közé, amiről akár több évig is pletykálnak.
2013. augusztus 30. 19:05
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline |
„Miley most egy másik úton halad, és akár tetszik, akár nem, ő már egy felnőtt nő, és nem egy tini Disney-sztárocska. Én személy szerint nem értem, hogy egyesek miért nem akarják, hogy felnőjön. Az ő élete, egy szabad ember, aki azt csinál magával, amit csak akar” Teljes mértékben egyetértek Unával!
2013. augusztus 30. 19:07
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
megértem ha Liam szégyenkezik miatta...
2013. augusztus 30. 19:07
Idézet (Selenator_32 @ 2013.08.30. 19:02)
momoka491 teljesen igazad van! Mileyből már nagyon elegem van! Nem mondom hogy egymás után de már majdnem jött 5 cikk Mileyról h h rázta meghogy ő már jézust is zavarba hozza.. áh, miley most már nagyon leállhatna.. pl ittvan Demi, ő is már NEM kislány de még is vissza tudja magát húzni!! Meg már komolyan most ezt a fejet nézzétek :
Őszinte legyek? Miley inkább legyen ilyen, mint olyan álszent kis fruska, mint Demi mindigsztéjsztrong Lovato. Nem unjátok még, hogy folyton vele vagy Selena Miss Tökély Gomezzel példálóztok? Ők sem akkora szentek, mint amilyennek előadják magukat, de sokan beveszik, ők meg jól megtömik a kis zsebüket az önsajnáltatással és az ártatlan, feddhetetlen imázsukkal.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.