Zayn Malik szerint jó döntés volt az eljegyzés
2013. augusztus 31. 18:34
Perrie és Zayn messze a leggyönyörűbb pár, akiket valaha láttam. Nem, nem csak azért írom ezt, mert szeretem mindkét félt, hanem mert tényleg, olyan jó rájuk nézni, kis helyesek együtt. Legyenek nagyon-nagyon boldogok, és hát igen, ahogy Blaze is írta; vigyázzanak egymásra!
1 felhasználónak tetszik:
ItsBlaze
2013. augusztus 31. 18:34
Csak jöjjön az a 3. album XD
Niallnak pedig igaza van, és Harrynek is abban hogy senki ne késsen vagy köpködjön. Bár Harry-t nem bírom.
Zayn-nek és Perrienek pedig sok boldogságot!
Niallnak pedig igaza van, és Harrynek is abban hogy senki ne késsen vagy köpködjön. Bár Harry-t nem bírom.
Zayn-nek és Perrienek pedig sok boldogságot!
2013. augusztus 31. 18:37
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Örülök neki, hogy Zayn boldog, bár az eljegyzésnek kevésbé... tudom, hogy ezen nem lehet már változtatni, de nagyon remélem, hogy Zayn tényleg tudja, hogy most mekkora lépést tett meg Perrie-vel!
Aztán Harrynek és Niallnek is teljesen igaza van; én is utálom, ha valaki nem tud rendesen, emberhez méltóan nevetni, meg ugye a köpködésről nem is beszélve... még egy fiútól is ronda:'O
Aztán Harrynek és Niallnek is teljesen igaza van; én is utálom, ha valaki nem tud rendesen, emberhez méltóan nevetni, meg ugye a köpködésről nem is beszélve... még egy fiútól is ronda:'O
2013. augusztus 31. 18:41
Az a nő aki kicsit is ad magára nem köpköd! Én ezt a feladatot meghagyom a lámàknak ésa focistáknak ;D
2013. augusztus 31. 18:41
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline |
Igaza van harrynek!!
2013. augusztus 31. 18:43
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én örülök annak, hogy Zayn és Perrie boldogak, valamint az eljegyzésnek is. Ez hatalmas lépés egy kapcsolatban, de az ő szerelmük erős, és őszinte. Nagyon aranyosak együtt, imádják egymást ez tisztán látszik! Viszont szerintem még ráérnek az esküvővel, hiszen fiatalok mind a ketten.
Harry pedig jól megmondta.
Harry pedig jól megmondta.
2013. augusztus 31. 18:45
Hát, akkor Niall is utálhat engem, mert nekem nincsen valami jó nevetésem.
2013. augusztus 31. 18:50
Teljesen egyett értek Harry-vel,tényleg undi ha egy lány ezeket csinálja!!
2013. augusztus 31. 19:01
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Harry mégis milyen környéken járkál, ahol a nők csak úgy kiköpködnek a kocsi ablakán? XD
Brenda Asnicar FAN:
"Ohh istenem a kedvenc sztárpárom Zayn és Perrie, és ha meglátok egy képet vagy egy cikket róluk arra gondolok: énis ilyen akarok lenni 20 évesen!!"
Ne akarj 20 évesen férjhez menni, hatalmas baromság. Még ők is gyerekek ehhez. Persze, 100-ból 1 párnak összejön,de a többi mind válik. Remélem, Zayn-éknek összejön, de őszintén szólva kételkedem benne...
Brenda Asnicar FAN:
"Ohh istenem a kedvenc sztárpárom Zayn és Perrie, és ha meglátok egy képet vagy egy cikket róluk arra gondolok: énis ilyen akarok lenni 20 évesen!!"
Ne akarj 20 évesen férjhez menni, hatalmas baromság. Még ők is gyerekek ehhez. Persze, 100-ból 1 párnak összejön,de a többi mind válik. Remélem, Zayn-éknek összejön, de őszintén szólva kételkedem benne...
2013. augusztus 31. 19:02
már megint one direction.. annyira nem érdekel, mit nem szeretnek a lányokban.. mintha ők tökéletesek lennének..
2013. augusztus 31. 19:05
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ha Zayn boldog akkor én is! <33
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.