A TVLine információi szerint három új szereplővel is bővülni fog a második évad és sok újdonságot is megtudunk majd Vincent múltjáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Három új szereplővel tér vissza a Beauty and the Beast
2013. augusztus 31. 19:50
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Én az első évad közepén járok jelenleg és örülök, hogy mire befejezem már nem kell sokat várnom és jön is a folytatás. Nincs is idegesítőbb mint sorozat folytatásra várni Ez jó kis sori egyébként, szeretem
2013. augusztus 31. 20:11
Még nem láttam az első évadot, de nagyon meg szeretném már nézni, valószínüleg belekezdek
2013. augusztus 31. 20:14
én már nagyon várom az októbert, hogy láthassam. nagyon tetszett az első, csak a vége még jobban felizgatott. türelmetlen vagyok már - bár ezzel nem vok egyedül.
2013. augusztus 31. 20:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hú, a sorozatnak még a felénél sem járok, de már imádom, és nagyon örülök annak, hogy lesz második évad is, pláne új szereplőkkel. Egyelőre még csak hét epizódot tudtam megnézni a szűkös szabadidőmben, ám már a függője lettem. Fantasztikus színészek alakítanak benne, kellemes kis krimi sorozat megspékelve némi romantikával. Abszolút awsome!
2013. augusztus 31. 20:45
Én azt olvastam,hogy a másik szörnyeteg (hirtelen nem jut eszembe a neve) is visszatér és erősebb lesz.
Nagyon kíváncsi vagyok a következő évadra ezt a sorozatot tényleg megéri folytatni nem úgy mint pl a TVD-t,remélem idővel népszerűbb lesz.
Nagyon kíváncsi vagyok a következő évadra ezt a sorozatot tényleg megéri folytatni nem úgy mint pl a TVD-t,remélem idővel népszerűbb lesz.
2013. augusztus 31. 20:56
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Már nagyon várom! <33
2013. augusztus 31. 21:06
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Nagyon várós
Amilyen 'látványosdebugyuta' sorozatnak tűnt az elején, számomra annyira lett élvezhető az első évad végére. Hihetetlenül örülök a folytatásnak.
Amilyen 'látványosdebugyuta' sorozatnak tűnt az elején, számomra annyira lett élvezhető az első évad végére. Hihetetlenül örülök a folytatásnak.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.