Starity

Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 01. 17:49 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.09.01. 17:15)
Kkm,na most egy kis beszólás következik tőlem.Hogy gondolhatja a 'N Sync,hogy ők jobbak.Jó tudom,hogy benne van/volt Justin Timberlek meg hogy abban az időben ők voltak a legjobbak,de az az idő elmúlt annak 'N Sync nevű bandának.Az 'd meg sokkal jobb,és szerintem ha ez a 'N Sync újra együtt akarnak lenni mint egy banda,de van egy mondandóm,hogy ők nem lesznek olyansikeresek mint azelőtt,és nekem ez volt a véleményem,és Justin Timberlék,csak annyit mondok ne pofázz.1D TO THE BEST AND BETTER!!!

Nálad minden rendben? Az oké, hogy kedveled az 1D-t, felőlem nyugodtan, de hatalmas elfogultság árad a kommentedből. Közel sem az One Direction az a banda, ami meghatározta már most sok, későbbi előadó hangzásvilágát, és nem tettek le még annyit az asztalra, hogy a világ legjobbjainak lehetne kikiáltani őket. Nincs bennük semmi olyan, ami miatt ezt lehetne mondani rájuk. Hidd el, hogy nekem is van olyan "bandám", ami számomra a legjobb, minden zenét hallgató ember kedvel valakit a legjobban, ezáltal mindenkinek más és más a világ legtehetségesebbje, legjobbja, satöbbije. Egyébként szerintem Timberlake semmi bántót nem mondott, de nem is pofázott, szimplán csak viccelődött, és ha elolvastad volna a cikket figyelmesen, az is ott van, hogy kijelentette, kedveli őket. Szóval felháborodásra semmi okotok nincsen.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii, liáÁSD, Beach Baby, MadHatter
2013. szeptember 01. 17:50 #62
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
ő egyedül is sokkal jobb mint az one direction smileeee.gif
mindig vannak bálványozott együttesek, csak az a kérdés meddig... az 1d ideje is le fog járni
2013. szeptember 01. 17:52 #63
- törölt felhasználó -    
persze, hogy ezt mondja a saját bandájáról. smileeee.gif x
2013. szeptember 01. 17:52 #64
- törölt felhasználó -    
Persze, hogy jobb volt. Alap. biggrin.gif Amúgy ebbe semmi bántás nincs, nem is értem, hogy miért háborogtok. Amúgy a cikkbe le is írja, hogy kedveli a srácokat úgyhogy most megint mi a baj? biggrin.gif

ColorBird
Persze,mert a tagja volt...
Én mindkettőt szeretem,de nem lepődöm meg,hogy ezt mondta.

Sajnálom nem értek egyet. Ha pl. a mai énekesek felét megkérdezed/megkérdeznéd biztos azt mondanák, hogy az xy jobb banda mert benne voltam. De nem hiszem, hogy Justin szerint ezért jobb banda. Szerintem pl. azért jobbak mert szimpatikusabbak, és hallgathatóbb zenét játszanak/játszottak mint az egydé. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy kerülhetett egy cikkbe az 'N Sync meg a 1D.

Ágika21
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O

Még mindig jobb hangja van Justinnak, mint az 5 felkapott paprikajancsinak. Ő/Ők legalább tudnak/tudtak énekelni, ellentéten az egydével.

Timcsy008:
Szeretem a One Direction-t, de nekem eddig sosem voltak olyan harmonikusak együtt, mint mondjuk az 'N Sync.

Egyetértek, bár nem szeretem az 1D-t. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. szeptember 01. 17:53 #65
Pussz
Pussz
új tag

StátuszI love...
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 203003
nem szeretem egyiket sem, de egy kis szerénység lehetne benne ahogy általában mindenkiben van, hiszen nem a rosszabb bandájuk van/volt, de nem is a legjobb. Szóval egy kis szerénység kell mindenkinek még Timberlake-nek is angel2.gif
2013. szeptember 01. 17:55 #66
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
Hozzászólás: 468
Azonosító: 119698
Nem az a kérdés h régen mi volt menőbb és most mi menőbb, hanem h melyik a jobb. Az * N Sync jobb. Nem volt minden daluk tök ugyanolyan viszont az 1D-nél nem tudok különbséget tenni a dalok között. Az N* Sync-nél gyönyörű a vokál élőben is az 1D olyan... Hát nem igazán jó. (és most finom voltam)
Mindent egybe vetve amúgy mind2 gagyi és nyálas xD Az N* Sync-et mégis kedvelem az 1Dtől meg kiráz a hideg. JT meg egy külön kategória. Nem hiszem h akármelyik 1D-s srác akár a lába nyomát is megcsókolhatná és ez a jövőben se lesz másként...
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla, MadHatter
2013. szeptember 01. 17:57 #67
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1026
Azonosító: 208604
Timberlekanek bandája a nyerő wink.gif
2013. szeptember 01. 17:58 #68
wiki97
wiki97
új tag

StátuszÖnmagad legjobb barátja vagy. Légy hát kedves magadhoz.
Hozzászólás: 21
Azonosító: 186821
Természetes, hogy a saját bandáját jobbnak tartja. smileeee.gif
Mindenkinek más az ízlése és szerintem nem kell egyből nekiugrani senkinek, mert valami nem tetszik neki másnak meg igen. Ez van. Nem vagyunk egyformák. wink.gif
És nem kell egyik bandát sem lehurrogni. Nem véletlenül tart/ott ott ahol. smileeee.gif
2013. szeptember 01. 17:59 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ágika21 @ 2013.09.01. 17:31)
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O

Igen, ezt ő mondja ilyen hanggal. wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=NXtEnURrlBY

Amúgy én nem vagyok elfogult, mert sosem szerettem az 'N Sync-et, az 1D-nek meg össz-vissz egy dalát tartom hallgathatónak, de azt kell mondjam van benne valami. Abban az időben a hang számított, a tehetség, nem pedig a cuki pofi. Sajnos ez manapság nem így van. Számtalan példa van a cuki pofi-nulla hang típusú énekesekre, dehát ha a mai generáció többségének ez kell, egészségükre.
2013. szeptember 01. 17:59 #70
- törölt felhasználó -    
Én 1D párti vagyok, de I Love JT, szoval nálam egyenlőek!
2013. szeptember 01. 17:59 #71
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Egyértelnű.Régebben még a felkapott boybandek is adtak a zene minőségére,amit manapság gyakran elfelejtenek.
Directionerek,nyugi van,nem kell kikaparni a szemét szegény Timberlakenak,mert szembesített minket a valósággal.XD
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. szeptember 01. 18:01 #72
- törölt felhasználó -    
Imádom, szeretem a One Direction-t, de a tény az tény: az 'N Sync jobb. Timberlake pedig csak viccelődött, nem kell rögtön támadni.wink.gif rolleyes.gif
2013. szeptember 01. 18:02 #73
BubuMaci6277
BubuMaci6277
új tag

StátuszProvehito In Altum
Hozzászólás: 74
Azonosító: 182131
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 17:35)

(...) Úgyhogy én nem a nyáladzó tinik közé tartoztam, csupán csak 2005-ben szerelmes lettem a Never Gone Backstreet Boys korongba, de már előtte is szívesen hallgattam őket. Szóval racionálisan nézve a dolgot, akire sosem volt rajongói köd leereszkedve, a BSB és az 'N Sync tényleg szórakoztatott igazi hangokkal, szép dalszövegekkel és gyönyörű dalokkal az egydével ellentétben. Egy 'N Sync dalt nem is érdemes összehasonlítani ezeknek a nyálgépeknek a zenei kreálmányukkal, annyira ég és föld az egész a minőséget tekintve.

Hát én a röpke 25 évem alatt a poptól a hip-hop/r'n'b-n át egészean a punk rock/klasszikus rockig bezárólag mindenféle zenét hallgattam már, de azért ha meghallok egy N SYNC dalt, biztos végig kell hallgatnom, ha tv-ben megy, tutira leülök és könnyes szemekkel nézem végig őket... Hihetetlenül jók voltak. Gyönyörűen passzoló hangok érzelmes, tartalommal teli dalok, amikre szívesen gondol vissza az ember :')

http://www.youtube.com/watch?v=ocYID5ZvBjs
2013. szeptember 01. 18:04 #74
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Justin Timberlake magasan veri az összest egyedül is. A tinilánykák olvadoznak az 1d-től, de csak a cukifiúkat látják!! Justin bármelyik dala hallgathatóbb és több stílusú mind zeneileg mind külsőleg mint az agyonsztárolt 1d.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 01. 18:05 #75
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Justinnal. Az N-Sync-nek egyetlen dala többet ér még mindig mint ennek az összeválogatott 0 direkciónak az eddigi összes marhasága. Ez az egész 1D csak arra jó, hogy a sasfészek sérójű, düffedt szemű Herrike szólókarrierjét megalapozza. Minden daluk egyforma, nincs a hangok között semmi harmónia. Justin ráadásul ki tudott lépni a boyband skatulyából és komolyabb réteget megcélozni a zenéjével, erre a 1D tagok nem lenének képesek, mert annyira jellegtelenek. Külön külön be sem jutottak volna az X-Factorba se.
2013. szeptember 01. 18:07 #76
glitter kitty 18
glitter kitty 18
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 210876
Abban az időben ők voltak a jók, most az 1D ! Teljesen természetes hogy magukat tartja jobbnak de szerintem az 1D jobb.=)
2013. szeptember 01. 18:08 #77
- törölt felhasználó -    
Én ezért egyáltalán nem utáltam meg Justin-t !Mindenkinek van joga kijelenteni a véleményét másokról,a kérdés az,hogy él is-e a lehetőséggel.Justin élt és kész.El lehet fogadde nem kötelező!. Nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlésen,hiszen akkor milyen lenne a világ?Semmi egyénisége nem lenne az embernek.Kinyilvánította a véleményét,legalább most már ezzel is tisztában vagyunk.

Aki meg az 1D-t baszogatja nézzen elsőnek magában,és utána merjen kritizálni,elítélni,mást a szádra venni!Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod? blink.gif Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!

Lásd:Rühellem Taylor Swif-et mégis,sztem jó hangja van és van 3 igen klafa száma,ami még telon is meg van.

Szóval...ha nekem is sikerült,neked is sikerülhet.

U.i.:One Directioner pardon.gif
2013. szeptember 01. 18:10 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.09.01. 18:05)
Egyetértek Justinnal. Az N-Sync-nek egyetlen dala többet ér még mindig mint ennek az összeválogatott 0 direkciónak az eddigi összes marhasága. Ez az egész 1D csak arra jó, hogy a sasfészek sérójű, düffedt szemű Herrike szólókarrierjét megalapozza.  Minden daluk egyforma, nincs a hangok között semmi harmónia.  Justin ráadásul ki tudott lépni a boyband skatulyából és komolyabb réteget megcélozni a zenéjével, erre a 1D tagok nem lenének képesek, mert annyira jellegtelenek. Külön külön be sem jutottak volna az X-Factorba se.

Justin még egy egész jó színészi karriert is össze tudott hozni. Nem akarom leszólni az 1D-s fiúkat, de szerintem csak addig lesznek ennyire menők, amíg nem jön egy következő "nagy szenzáció".
2013. szeptember 01. 18:11 #79
- törölt felhasználó -    
Még szép, hogy jobb tongue.gif
2013. szeptember 01. 18:12 #80
Rebarb.
Rebarb.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 350
Csatolások: 17
Azonosító: 206869