Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.09.01. 17:15)
Kkm,na most egy kis beszólás következik tőlem.Hogy gondolhatja a 'N Sync,hogy ők jobbak.Jó tudom,hogy benne van/volt Justin Timberlek meg hogy abban az időben ők voltak a legjobbak,de az az idő elmúlt annak 'N Sync nevű bandának.Az 'd meg sokkal jobb,és szerintem ha ez a 'N Sync újra együtt akarnak lenni mint egy banda,de van egy mondandóm,hogy ők nem lesznek olyansikeresek mint azelőtt,és nekem ez volt a véleményem,és Justin Timberlék,csak annyit mondok ne pofázz.1D TO THE BEST AND BETTER!!!
Nálad minden rendben? Az oké, hogy kedveled az 1D-t, felőlem nyugodtan, de hatalmas elfogultság árad a kommentedből. Közel sem az One Direction az a banda, ami meghatározta már most sok, későbbi előadó hangzásvilágát, és nem tettek le még annyit az asztalra, hogy a világ legjobbjainak lehetne kikiáltani őket. Nincs bennük semmi olyan, ami miatt ezt lehetne mondani rájuk. Hidd el, hogy nekem is van olyan "bandám", ami számomra a legjobb, minden zenét hallgató ember kedvel valakit a legjobban, ezáltal mindenkinek más és más a világ legtehetségesebbje, legjobbja, satöbbije. Egyébként szerintem Timberlake semmi bántót nem mondott, de nem is pofázott, szimplán csak viccelődött, és ha elolvastad volna a cikket figyelmesen, az is ott van, hogy kijelentette, kedveli őket. Szóval felháborodásra semmi okotok nincsen.