Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”
2013. szeptember 01. 18:12
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
Kinek a pap,kinek a papné.... Nekem egyikkel sincs bajom..
Először is, örülök, h meg tudtalak nevetni, másodszor gratulálok az értelmes reagálásodhoz a hozzászólásomra.
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.09.01. 17:21)
ízlések és pofonok. valakinek ez valakinek az.
2013. szeptember 01. 18:15
Idézet (Henna100 @ 2013.09.01. 18:08)
Én ezért egyáltalán nem utáltam meg Justin-t !Mindenkinek van joga kijelenteni a véleményét másokról,a kérdés az,hogy él is-e a lehetőséggel.Justin élt és kész.El lehet fogadde nem kötelező!. Nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlésen,hiszen akkor milyen lenne a világ?Semmi egyénisége nem lenne az embernek.Kinyilvánította a véleményét,legalább most már ezzel is tisztában vagyunk.
Aki meg az 1D-t baszogatja nézzen elsőnek magában,és utána merjen kritizálni,elítélni,mást a szádra venni!Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod? Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!
Lásd:Rühellem Taylor Swif-et mégis,sztem jó hangja van és van 3 igen klafa száma,ami még telon is meg van.
Szóval...ha nekem is sikerült,neked is sikerülhet.
U.i.:One Directioner
Aki meg az 1D-t baszogatja nézzen elsőnek magában,és utána merjen kritizálni,elítélni,mást a szádra venni!Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod? Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!
Lásd:Rühellem Taylor Swif-et mégis,sztem jó hangja van és van 3 igen klafa száma,ami még telon is meg van.
Szóval...ha nekem is sikerült,neked is sikerülhet.
U.i.:One Directioner
Justin már 10-szer annyit elért, mint az 1D, úgyhogy ő azt mond rájuk, amit akar. Ezzel a "ki mennyit ért el" szöveggel meg az a baj, hogy mégis hogyan teszel összehasonlítási alapot. Például egy Nobel-díjas fizikust, vagy egy közgazdászt hogyan hasonlítasz össze egy 5 tagú fiúbandával? Egyszerűen értelme sincs összevetni őket.
2013. szeptember 01. 18:15
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline |
Igazából én kicsi voltam még amikor még ők folytak a csapból. Akkor se szerettem őket ma sem bírok egy számot se végig hallgatni. Az 1D-t se csípem és őket is nagy ívben kerülöm.
2013. szeptember 01. 18:18
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Ágika21 @ 2013.09.01. 17:31)
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O
Hátöööö... szerintem jogosan mondhat egy 15 éve a pályán lévő sikeres énekes, aki olyan 15 perces előadást nyújtott egy rangos zenei eseményen, amit nem csak a közönség, de a pályatársak is végigbulizták. És azért amikor az N SYNC teljes egészében a színpadra lépett a teljes aréna állva tapsolt és tombolt, mert ők igenis valakik.
És most nem azért a húsz fillérért, de minden pénzt megérnek azok a jelenetek, amikor Will Smitht és a gyerekeit mutatják, ahogy buliznak Justinra, a 1D meg azt se tudja mivan... és ez most nem fikázás, de a felvételek magukért beszélnek...
http://indavideo.hu/video/MTV_VMA_2013_Justin_Timberlake_N_SYNC_-_Medley
2013. szeptember 01. 18:22
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline |
Idézet (Henna100 @ 2013.09.01. 18:08)
Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod? Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!
Hidd amit most le fogok írni abban semmi féle rosszindulat nincs. De a híres 1D rajongók a legrosszabbak (természetesen tisztelet a kivételnek mert ezt csak néhányra írom!)
Nem támogatják őket és még a fiúk is félnek tőlök...
Az meg hogy ha te is elérsz valamit blablalba ... Annak semmi értelme. Mert nem kell világhírű séfnek lenni ahhoz neked sem h eldöntsd valaki finoman főz vagy sem
2013. szeptember 01. 18:24
Idézet (Ágika21 @ 2013.09.01. 17:31)
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O
Justin egy komplett performansz a 1D-vel ellentétben. Ő tud show-t csinálni, táncolni. Érdekes, amit csinál és azt is iskolázottan teszi. Neki nincs szüksége arra, hogy az ügyeletes hülyét játssza és arra se, hogy mások alsógatyáját húzgálja.
6 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beach Baby,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
Szandiiii,
MadHatter
2013. szeptember 01. 18:25
Idézet (adri001 @ 2013.09.01. 18:22)
ha jobbak lennének akkor nem lenne a one directionnak ennyi rajongója hanem inkább a N Syncnek
Hidd el, nekik is megvan a maguk rajongótábora. Kicsit idősebbek, kicsit érettebbek is talán. Olyanok, akik nem szólna bele az életükbe és nem kergetik őket őrületbe.
2013. szeptember 01. 18:26
ha jobbak lennének akkor nem lenne a one directionnak ennyi rajongója hanem inkább a N Syncnek
Csakhogy míg az utóbbi csapatot még 30 év múlva is ismerni fogják, az 1D-t pár hónap után elfelejtik, miután feloszlanak. Az pedig 5 éven belül bekövetkezik, amikor a "cukicicafiúk" kiöregednek a "csiniszerepből".
2013. szeptember 01. 18:29
liáÁSDúj tag |
Ez is korosztály függő. Mert lehet hogy az idősebb korosztály szívesebben meghallgat egy N Sync számot mint egy 1D számot. És ez igaz fordítva is.
2013. szeptember 01. 18:32
Hát lehet hogy szerinte jobb, de az 1D 10x annyira sikeres, szóval... Meg amúgy is ízléstől függ hogy kinek mi jön be! Felesleges összehasonlítani a két bandát ha nem igazán hasonlít a stílusuk...
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline |
liáÁSD teljesen igazad van!
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
És milyen igaza van.
Bár, minden kornak megvan a fiúbandája, és a mostani a 1D-é, ők nem tudnak majd így visszatérni. Bőven van különbség a kettő között.
Bár, minden kornak megvan a fiúbandája, és a mostani a 1D-é, ők nem tudnak majd így visszatérni. Bőven van különbség a kettő között.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 18:34
Idézet (liáÁSD @ 2013.09.01. 18:29)
Ez is korosztály függő. Mert lehet hogy az idősebb korosztály szívesebben meghallgat egy N Sync számot mint egy 1D számot. És ez igaz fordítva is.
Én pl. szívesen hallgatok mai előadóktól is számokat. Csak az a baj, hogy sajnos annyira kevés a minőségi, hogy szó szerint ásóval kell keresgélnem a neten, hogy találjak valami hallgathatót.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.