Bizarr! Csigákkal szépülnek a britek
2013. szeptember 01. 20:15
Én imádom a csigákat, mert szerintem kifejezetten aranyosak és ők aztán a légynek se ártanak. Ezt a csigás szépülést meg inkább a nevetséges kategóriába sorolnám nem a bizarrba, persze akik undorodnak tőlük azoknak persze, hogy bizarr.
A magam részéről elég hülyeségnek tartok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Azt meg nem értem miért is lennének ezek más csigák a természetben lévőknél. A természetben is csak fűszálakat, leveleket és hasonlókat esznek, így most kifejezetten megmosolyogtatott, hogy az elmondása szerint ő bió cuccal eteti az állatkákat. Perszemit is mondhatna mást hisz akkor a szépülni vágyók inkább összeszednek egy-kettőt a kertből és nem tudja kihúzni az emberek zsebéből a pénzt. De aki van olyan hülye, hogy ilyenért fizet az meg is érdemli.
A magam részéről elég hülyeségnek tartok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Azt meg nem értem miért is lennének ezek más csigák a természetben lévőknél. A természetben is csak fűszálakat, leveleket és hasonlókat esznek, így most kifejezetten megmosolyogtatott, hogy az elmondása szerint ő bió cuccal eteti az állatkákat. Perszemit is mondhatna mást hisz akkor a szépülni vágyók inkább összeszednek egy-kettőt a kertből és nem tudja kihúzni az emberek zsebéből a pénzt. De aki van olyan hülye, hogy ilyenért fizet az meg is érdemli.
2013. szeptember 01. 20:25
Én ebben nem hiszek, de ha ingyen lenne, lehet, hogy megpróbálnám
2013. szeptember 01. 20:28
Hát ha hatásos akkor oké. Kipróbálnám, de csak azért, hogy megtudjam milyen érzés ha az arcomon kúsznak.
2013. szeptember 01. 20:38
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
undorito.. de hiszek benne ettol durvabb szepsegi tanacsot olvastam.. viszont nem vallalnam be,iszonyatosan fajhat
2013. szeptember 01. 20:39
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
szerintem nem olyan undi, főleg ha utána sima lesz az arcod
de ha valakinek még mindig undi, ott a smink!
de ha valakinek még mindig undi, ott a smink!
2013. szeptember 01. 20:40
Az emberek már minden gusztustalan beteg dologra képesek a szépségük érdekében... ott van még elrentettő példának a multkori cikk ahol galandféreg nyelésével akart fogyni a nő...
2013. szeptember 01. 20:42
Én biztos hogy nem próbálnám ki! Nem félek a csigáktól, de ez azért beteges!
2013. szeptember 01. 20:43
Akkor már összeszedek a kertből 3 rohadt csigát azt ráteszem az arcomra... Ki a franc ad ki ennyi pénzt ezért?
*b*szki ezt benéztem, szóval a kertben nem találok... megint előbb írtam minthogy olvastam..
*b*szki ezt benéztem, szóval a kertben nem találok... megint előbb írtam minthogy olvastam..
2013. szeptember 01. 20:53
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
fúúúúúúúúúúúúj.....
2013. szeptember 01. 20:57
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline |
jó, oké, lehet mondani, hogy ez gusztustalan, de valljuk be, szegény brit nők beltenyészett fejére ráfér a csigázás. ha már mást nem tudnak tenni a szépségért (mert ugye egy implantátum/botox) drágább mint a csigazás én amúgy ilyet halasban láttam, és ha az nem u8ndi, akkor ez se gondoljatok vissza arra az időre, amikor az oviban a csigákkal játszottunk! akkor mindenki szerette őket
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.