Harry Styles szerint a twerk ostobaság
2013. szeptember 03. 18:37
Na jó hagyjátok már békén Miley-t.Harrynek is igaza van de Miley twerkelésével semmi baj nincs.Az a lényeg, hogy ő tudja mit csinál hisz az ő élete és mi nem szólhatunk bele. Akinek nem tetszik az ne kommenteljen és kész. Ennyi, ilyen könnyen megoldható. De én mindezek a botrányos híreken felül még mindig szeretem Miley-t és szeretni is fogom.Akár ilyen akár olyan.A hülyeségeit is bírom.♥♥♥
2013. szeptember 03. 18:38
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Harrynek kicsit van csak igaza.Oké, elfogult vagyok Cyrussal, de õt még mindig jobban tisztelem, mint Szépfiút.
2013. szeptember 03. 18:45
Igaza van Harry-nek nem kell annyit fújolni.
Van hangja az a lényeg !
Van hangja az a lényeg !
2013. szeptember 03. 19:01
cintia27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 202358 offline |
Az ő hobbija milyen jó..pasikkal csókolózik..D
amúgy meg ha annyira ostobaság akkor miért csinálja ő is...??
http://www.youtube.com/watch?v=d5EcaoxMiXE
amúgy meg ha annyira ostobaság akkor miért csinálja ő is...??
http://www.youtube.com/watch?v=d5EcaoxMiXE
2013. szeptember 03. 19:26
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Azon a képen az egész család:fuuuujjj...kivéve Will nézzétek meg az a fejet... XD... Am sztem Harrynek most is igaza van ... mint mindig!!!!!
2013. szeptember 03. 20:01
Mennyünk végig minden egyes sztáron, és foglalják össze néhány mondatban Miley fenomenális előadását. Na vajon ki lesz a következő? Rihanna, Selena?? Akadjanak már le róla. Nincs jobb dolguk mint ezt szajkózni orrba-szájba? Mindenki tudja már a fejleményeket, mindenkihez eljutott a hir. Kész. Mit kell ezen ennyit filózni?
2013. szeptember 03. 20:01
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Egyetértek a kedvencemmel,s az utolsó kép nagyon jó
2013. szeptember 03. 20:07
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline |
Szerintem meg fogja be a száját Harry Styles. Elegem van abból hogy ezek a srácok mondják meg miről/kiről mi a véleménye a többi sztárról. Szerintem Miley nagyon szép. Ha megmeri ezt tenni akkor megmeri, ő élete NE szóljon bele ez a h*lye gyerek. -.- Ő csak énekelgessenek, és ne úgy legyenek híresek hogy más sztárról mondják el a véleményeiket, mert senkit nem érdekel. Főleg meg a Directionok, vagy hogy hívják a rajongóit. Bocsi, hogy ezt mondom de nagyon idegesitő ez a srác. :*
2013. szeptember 03. 20:09
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Teljesen egyet értek Harry-vel!!!!!!.
2013. szeptember 03. 20:31
Szandi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179810 offline |
Kedves b.vivien.13!
Szerintem senki nem kíváncsi a te véleményedre. Én sem szimpatizálom Miley-t e nem beszélek ró úgy mint te Harry-ről. Én is elhordhatnám őt mindennek de nem teszem. Amúgymeg éppen elég híres ő már nem azzal lett híres hogy sztárokról mondott ilyen meg olyan véleményt... Amúgymeg Miley is csak énekelget és ő is éppen olyan idegesítő tud lenni mint Harry! És Directioner! Nem Direction! Legközelebb légy oly kedves és tartsd meg magadnk a véleményed! Köszi
Szerintem senki nem kíváncsi a te véleményedre. Én sem szimpatizálom Miley-t e nem beszélek ró úgy mint te Harry-ről. Én is elhordhatnám őt mindennek de nem teszem. Amúgymeg éppen elég híres ő már nem azzal lett híres hogy sztárokról mondott ilyen meg olyan véleményt... Amúgymeg Miley is csak énekelget és ő is éppen olyan idegesítő tud lenni mint Harry! És Directioner! Nem Direction! Legközelebb légy oly kedves és tartsd meg magadnk a véleményed! Köszi
2013. szeptember 03. 21:21
Az utolsó kép xD De Harrynek igaza van.
Ez az Ő véleménye. Amúgy szerintem baromság és csodálkoznak h annyi gyerek "el van rontva" Igen el lesznek, ha őt (Miley-t) nézik, hogy mit csinál.
Ez az Ő véleménye. Amúgy szerintem baromság és csodálkoznak h annyi gyerek "el van rontva" Igen el lesznek, ha őt (Miley-t) nézik, hogy mit csinál.
2013. szeptember 04. 12:10
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Szerintem a 'twerk' a világ egyik leggusztustalanabb dolga. Egyáltalán nem szexi, sőt, azok a nők akik ezt csinálják azok önbecsülés hiányos lotyók akik azt hiszik ettől lesznek nagylányok.
A sok buta liba meg utánozza Mileyt meg a többit mert milyen menő dolog, pedig sokkal inkább hányingerkeltő!
A sok buta liba meg utánozza Mileyt meg a többit mert milyen menő dolog, pedig sokkal inkább hányingerkeltő!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.