Demi Lovato életét megváltoztatta afrikai kiruccanása
2013. szeptember 03. 21:10
Áh tényleg nem lehet rajtatok kiigazodni. Én is ugyanezt vettem észre, mint Meisan, hogy most alá csorgatjátok nyálatok, bezzeg a merész képeknél meg olyan kommentárok születtek, hogy "én nagyon csalódtam benne, most már nem is fogom szeretni", vagy ehhez hasonlóak. xD Szerintem Demi eléggé egy megosztó személyiség, akiben ott lapul a vadabb, illetve angyalibb éne. Most jót cselekedett, ezért emelem is kalapom, de mostanság már túl felkapott lett. Ott a sztéj sztrong kifejezése, az önsajnáltatás felsőfokon, a múltbéli fájdalmai, amit minden második interjúnál fel kell hozni. Néha zavarosan is taglalja ezt, mert van mikor önmagának látszólagosan ellentmond és ehhez hasonlók. Kicsit uncsivá vált számomra. De igy vagyok Selenával és Mileyval is, hogy az erőltetés nem megoldás.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 03. 21:18
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Meisan @ 2013.09.03. 20:09)
Igen, most hirtelen szentecske lesz. Amikor meg csajszik nyalogatják a testét, akkor egy büdös r.ibanc. Nem tudok rajtatok kiigazodni
Nagy részt nekem is ez jutott eszembe.
Értékelem, sőt kalapot emelek neki, hogy nem féktelen ivászattal töltötte el a születésnapját, de eskü, addig nyomogatja a p*fámba azt, hogy ő segített, míg az embernek hányingere nem lesz. Oké, szép volt tőle, felnőtt, érett viselkedésre utal, de most állítsak neki szobrot? Azért nem a rák ellenszerét találta fel. Mondjuk már megszokhattuk tőle, hogy mindig agyonfényezi magát, oszt' eljátssza mindenkinek Teréz anyut. Pontosan ez vált ki belőlem ellenszenvet, hiszen, aki tényleg a jótékonykodásért csinálja az nem dugja állandóan az orrod alá. Beképzeltség level 999, s a lapokat is mindig úgy forgatja, hogy tényleg ő jöjjön ki szentnek és sérthetetlennek. Egyre nevetségesebb...
baisée
2013. szeptember 03. 21:21
Idézet (Levin @ 2013.09.03. 21:10)
Áh tényleg nem lehet rajtatok kiigazodni. Én is ugyanezt vettem észre, mint Meisan, hogy most alá csorgatjátok nyálatok, bezzeg a merész képeknél meg olyan kommentárok születtek, hogy "én nagyon csalódtam benne, most már nem is fogom szeretni", vagy ehhez hasonlóak. xD Szerintem Demi eléggé egy megosztó személyiség, akiben ott lapul a vadabb, illetve angyalibb éne. Most jót cselekedett, ezért emelem is kalapom, de mostanság már túl felkapott lett. Ott a sztéj sztrong kifejezése, az önsajnáltatás felsőfokon, a múltbéli fájdalmai, amit minden második interjúnál fel kell hozni. Néha zavarosan is taglalja ezt, mert van mikor önmagának látszólagosan ellentmond és ehhez hasonlók. Kicsit uncsivá vált számomra. De igy vagyok Selenával és Mileyval is, hogy az erőltetés nem megoldás.
Nem értem mért kell ide is bele keverni az "önsajnáltatást és a sztéj sztongot', mikor ha megnyitottad volna a videót, láthattad volna, hogy egy szóval sem beszélt róla, és egy nagyon jó hangulatú interjút adott. Sőt már nagyon rég nem beszélt az ezzel kapcsolatos dolgairól. De úgy látom, hogy te és a hozzád hasonló emberek arra vártok hogy mikor nyilatkozik valamit erről, mert ha éppen nem teszi, már akkor is ezt emlegetitek...
Selena Gomez 199
2013. szeptember 03. 21:28
Idézet (Beyla @ 2013.09.03. 21:18)
Nagy részt nekem is ez jutott eszembe.
Értékelem, sőt kalapot emelek neki, hogy nem féktelen ivászattal töltötte el a születésnapját, de eskü, addig nyomogatja a p*fámba azt, hogy ő segített, míg az embernek hányingere nem lesz. Oké, szép volt tőle, felnőtt, érett viselkedésre utal, de most állítsak neki szobrot? Azért nem a rák ellenszerét találta fel. Mondjuk már megszokhattuk tőle, hogy mindig agyonfényezi magát, oszt' eljátssza mindenkinek Teréz anyut. Pontosan ez vált ki belőlem ellenszenvet, hiszen, aki tényleg a jótékonykodásért csinálja az nem dugja állandóan az orrod alá. Beképzeltség level 999, s a lapokat is mindig úgy forgatja, hogy tényleg ő jöjjön ki szentnek és sérthetetlennek. Egyre nevetségesebb...
Most nyilatkozott ezzel kapcsolatban először, néhány mondatot, mert ezzel kapcsolatban kérdezték. Hűűű, tényleg menősködik vele.
2013. szeptember 03. 21:34
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline |
ez nagyon aranyos tole. én mnidig is tudtam hogy demi egy nagyon rendes kedves lány. neki is voltak rossz idoszakai, de látni hogy már tul van ezen és probál mindenkin segíteni Példakép
2013. szeptember 03. 21:39
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
Ő először is nem magától mondta el hanem ez egy interjú és megkérdezték tőle ez nem úgy működik hogy beront a stúdióba és elkezd magáról dumálni de ha ezt csinálná az se érdekelne minden sztárba benne van az hogy mindent a nyilvánosság előtt akarnak csinálni de ez a tulajdonság engem nem zavar azért gondolkozzatok el azon hogy nem akart szerepelni a saját klippjében és azon is hogy ezeket kérdezték tőle!!!!
2013. szeptember 03. 21:39
nem vagyok Demi rajongó, de ez tényleg rendes volt tőle..
2013. szeptember 03. 21:43
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Love1DForeva @ 2013.09.03. 21:28)
Most nyilatkozott ezzel kapcsolatban először, néhány mondatot, mert ezzel kapcsolatban kérdezték. Hűűű, tényleg menősködik vele.
Az interjúk nagy részét (99%-ban) megbeszélik, hogy mik legyenek a kérdések és úgy szinte mindig a válaszokat is megírják előre. Valahogy emiatt nem tudom elhinni, hogy demike nem szándékosan eteti a népet a Teréz anyu imidzsével...
baisée
2013. szeptember 03. 21:48
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Beyla, vártam már, mikor fogsz megint valami krva okosságot írni
egy sztártól egy interjúban azt kérdezik, amire az emberek kíváncsiak, vagy amelyik kérdésből pénzt tudnak kaszálni. nem gondoltam volna, hogy pont téged kell felvilágosítani
egy sztártól egy interjúban azt kérdezik, amire az emberek kíváncsiak, vagy amelyik kérdésből pénzt tudnak kaszálni. nem gondoltam volna, hogy pont téged kell felvilágosítani
2013. szeptember 03. 21:59
Beylacarter |
Idézet (Karina197 @ 2013.09.03. 21:48)
Beyla, vártam már, mikor fogsz megint valami krva okosságot írni
Azt sajnos eddig is tudtam, hogy mindig arról kell kérdezni, ami a legtöbb pénz hozza a konyhára - újat nem mondtál vele. Na, most akkor demike ezekszerint egy marionett bábú, akinek saját gondolatai sem lehetnek, mert mindent megírnak helyette? Ennyit róla. Az meg abszurd amúgy, hogy ki mire kíváncsi, mert speciel szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki egy sztárnak a karrierjéről sokkal szívesebben olvas. Már lassan ez a csaj úgy van előadva, mintha a széklete is arany lenne, kezdve a sztéjsztrongtól át egészen az afrikai jótékonykodásig. Elton John milliókat adományozott már a HIV fertőzötteknek, Carrie Underwood a Vöröskeresztet segíti, Jennifer Garner pedig nemrégebben adományozott nagyobb összeget egy egészségügyi alapítványnak. Valahol ez böki a csőrömet. Ezekről a nagyszerű emberekről miért nem születik cikk, vagy miért nem dugdossák az orrom alá? Mert ők szívből teszik és nem a pénzért. Pont fején találtad a szöget így most, hogy belegondolok egyébként. Ha nem a saját nyomorából húz hasznot, akkor máséból, de egy hallgatható lemezt összehozni képtelen énekesnő lévén. Döntse el: énekesnőnek vagy Teréz anyunak akarja magát aposztrofálni? Mert a kettő együtt nevetséges.
baisée
2013. szeptember 03. 22:46
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Ooolyan kedves.
2013. szeptember 04. 15:03
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.09.03. 21:59)
Azt sajnos eddig is tudtam, hogy mindig arról kell kérdezni, ami a legtöbb pénz hozza a konyhára - újat nem mondtál vele. Na, most akkor demike ezekszerint egy marionett bábú, akinek saját gondolatai sem lehetnek, mert mindent megírnak helyette? Ennyit róla. Az meg abszurd amúgy, hogy ki mire kíváncsi, mert speciel szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki egy sztárnak a karrierjéről sokkal szívesebben olvas. Már lassan ez a csaj úgy van előadva, mintha a széklete is arany lenne, kezdve a sztéjsztrongtól át egészen az afrikai jótékonykodásig. Elton John milliókat adományozott már a HIV fertőzötteknek, Carrie Underwood a Vöröskeresztet segíti, Jennifer Garner pedig nemrégebben adományozott nagyobb összeget egy egészségügyi alapítványnak. Valahol ez böki a csőrömet. Ezekről a nagyszerű emberekről miért nem születik cikk, vagy miért nem dugdossák az orrom alá? Mert ők szívből teszik és nem a pénzért. Pont fején találtad a szöget így most, hogy belegondolok egyébként. Ha nem a saját nyomorából húz hasznot, akkor máséból, de egy hallgatható lemezt összehozni képtelen énekesnő lévén. Döntse el: énekesnőnek vagy Teréz anyunak akarja magát aposztrofálni? Mert a kettő együtt nevetséges.
egyáltalán nem a pénzért csinálta, arról nem ő tehet ha a paparazzik minden nap a nyomában vannak, ez azért van mert híres és az újságírók meg megírják. Demi nem mondta senkinek hogy na ezt most írjátok meg. Ha híres az ember akkor mindenki tud róla mindent, azt is hogy éppen mit evett és ez hogy most meg jelent egy cikk róla nem azt jelenti hogy nem szívből csinálta. Nem értem miért baj ha az ember jótékonykodik :/ Sok sztár nem is tesz semmi ilyesmit. A kettő együtt egyáltalán nem nevetséges mert pontosan a hírnevével és a pénzével tud segíteni azoknak akiknek kell. De ha neked ez böki a csőrödet..:/
2013. szeptember 04. 18:21
Egy csodálatraméltó ember ez a Demi! Én egyre jobban szeretem őt.
2013. szeptember 04. 19:14
Demi amúgy tényleg kedves tud lenni,de sokszor többet hallunk ilyenekről,mint a karrierjéről.Ha akkora tehetsége lenne,mint amilyen világmegváltó,az más lenne.Ezt most nem azért mondom,már hozott össze pár nagyon is értékelhető lemezt,de mikor látom már végre,hogy mit tudom én valamikor jól érezte magát?Jótékony,de azért gondolom ő is szeret kapni,nem csak adni.Tényleg elhiszem,hogy jól érezte magát,de nagyon erőltetett szöveget nyomott le,amit csak azért mondott mert azt súgták a fülébe.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.