Matt Bomer: „Nem kértek fel Christian szerepére”
2013. szeptember 05. 21:37
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
LEHET OFF:Harmadik évad forgatása a WC-nek?!Azon mintha már túllennénk.Mellesleg nem az USA csatorna az eredeti sugárzó?
Mattet megnéztem volna ádám kösztümben az tuti.Örültem volna ha megkapja a szerepet ha már szóba került.De egyrészt örükök,hogy nem vállalta el,mivel a könyv agy nagy rakás szutyok,és inkább ne mocskolja be evvel a kezét.
Mattet megnéztem volna ádám kösztümben az tuti.Örültem volna ha megkapja a szerepet ha már szóba került.De egyrészt örükök,hogy nem vállalta el,mivel a könyv agy nagy rakás szutyok,és inkább ne mocskolja be evvel a kezét.
2013. szeptember 06. 00:49
zsuzsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 4 Azonosító: 69922 offline |
személy szerint én nagyon örülök, hogy nem ő lett beválogatva. imádom meg minden, de ne rontsa el a renoméját egy ilyen filmmel. (btw charlie hummanet is szeretem) az már más kérdés, hogy ha mégis ő lett volna a főszereplő, egy élmény lett volna a sok begyepesedett elméjű ember arcát nézni, mikor rájönnek, hogy a nagy kedvencüket egy meleg alakítja még mindig james deenhez állt volna a legközelebb a szerep, neki legalább megvan hozzá a múltja/jelene ennek ellenére várom, hogy charlie mit hoz majd ki a karakterből, bár nem értem az óriási felhajtást a könyv körül, hiába olvastam el.
2013. szeptember 06. 08:18
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Őszintén szólva én örülök, neki, hogy egy ilyen "szennyhez" (már bocsánat) nem adta a nevét, sem az arcát.
2013. szeptember 06. 15:03
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Koszi a cikket mar vartam vele ezzel kapcsban.
Hat, oszinte legyek, en is ot tudtam volna elkepzelni legjobban meg talan Ryan Goslingot, de biztos akiket valasztottak, az nem hiaba lett
Hat, oszinte legyek, en is ot tudtam volna elkepzelni legjobban meg talan Ryan Goslingot, de biztos akiket valasztottak, az nem hiaba lett
2013. szeptember 06. 15:22
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
tényleg ennyire sz@r a könyv?
2013. szeptember 06. 16:18
Én nem mondanám megtisztelőnek a felkérést egy szadista, arrogáns koravén s*ggfej szerepére.
Selena Gomez 199: Ennél gusztustalanabb dolgot még életemben nem láttam. Abszolút nem vagyok prűd, de nem jön be a szadomazó.
Selena Gomez 199: Ennél gusztustalanabb dolgot még életemben nem láttam. Abszolút nem vagyok prűd, de nem jön be a szadomazó.
2013. szeptember 08. 15:24
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Rajta kívül még Ryan Gosling lett volna a legmegfelelőbb,de ez van. Mondjuk nekem mellékes,mert annyira nem érdekel,hogy majd megnézzem
2013. szeptember 10. 15:22
Én is neki örültem volna a legjobban, és sajnálom hogy nem kapta, és nem is vállalta volna el...
2013. október 19. 12:32
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Az elsődleges oka ,hogy nem kérték fel a szerepre az ,hogy az írónő a homoszexuálisokat nem igazán kedveli és szerinte nem lett volna jó a szerepre. Ne attól függjön már megkap egy szerepet vagy nem hogy milyen nemi beállitottságú a színész
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.