Kedves Maggot!
1.minden korosztályban van directioner;)
2.,,Más előadó többéves szünetet tart"-mert csak ennyi idő alatt képes hozni ezt a szintet(ahogy te mondanád drága,igénység 0)
3.három év alatt mennyit szeretnél??1 albumot??
4.szégyen ez a *direction???mindenki magából indul ki,a te kedvenced annyira sz*r h inkább már nem is írod,és te is egy olyan directionator vagy aki csak mindent lehord,irigy...stb
Legközelebb semmi olyan poszthoz ne írj ahol Directioner hatalom van;))
csókol:többszázezer directioner/vagynemxdd/
Kiderült a One Direction új albumának címe
2013. szeptember 07. 13:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.09.07. 10:14)
2016-ig tart a szerződésük, nem?
Ne kiabáld el, mert az egy dolog, hogy a lemezszerződésük 2016-ig érvényes, de utána újabban az orruk alá dughatnak egy ugyanilyen papírt. Én is azt várom már, hogy mikor fognak eltűnni, hiszen még a tehetség apró szikrája sincs meg bennük, s csak a cukimukipofijuk tartja bent őket az iparban. Egyszer pedig mindenki ki fog öregedni, a rajongók meg felnőni.
Idézet (Magggot @ 2013.09.07. 13:38)
Nem akarok kötekedni de miért kell minden évben egy összecsapott ratyi album? "kemény" három éve pályán vannak és már a harmadik albumukat csinálják? Ja hogy ők mennyit dolgoznak , aha. Más előadó többéves szünetet tart, mert tényleg dolgozik az albumon és nem akarja a f*st lemezrerakni. De ezek? Igényesség 0 úgylátom , de végülis a mai 8-14 éves korosztálynak úgysincs nagy elvárása (kinek nem ingje , tudjátok.. ) , de akkor is Szégyen ez a sz*rdireksön.
Ez valóban így van. Az én kedvenc zenekarom négy évet dolgozott a legújabb albumán, de az tényleg olyan is lett, hogy az összes szám szerethető, értelmes és imádható, nem csak hallgatható. Ezek az egydé féléknek csak az a lényeg, hogy minél több lóvét kaszáljanak az olyan buta kislányokon, akik még a tampont is megvásárolják, ha heri sztájölsz, zéjn málik vagy a többi nyomi "férfinak" aposztrofált kisfiú arca van. Alapjáraton az ilyen rajongó kislányocskáknak nem a zene és az értéke a lényeg, hanem maga a cukimuki tagok és énekelhetnek akár az állatkínzásról vagy Hasfelmetsző Jackről, akkor is szeretni és hallgatni fogják, mert szerelmesek a a bojbend tagjaiba. Hát igen, az igénytelenség az nagyon megvan. Ha mindenki letojná a kukába való zenei munkásságukat, s a tinijánykák bugyija sem lenne nedves tőlük, akkor már rég a Tescoban dolgoznának takarítóként vagy árufeltöltőként, miközben normális egyetemi szakra szeretnének bejutni, hogy valamire vigyék is. Esküszöm, még úgy értékelhetőbb emberek is lennének, mint most. Jelenleg csak öt selyemfiúcskát látok, akiknek a valaga alá toltak mindent, s játsszák az agyukat a nulla tehetségükkel. Szánalom.
Idézet (kvanda26 @ 2013.09.07. 13:54)
Legközelebb semmi olyan poszthoz ne írj ahol Directioner hatalom van;))
Direksöner hatalom van? WTF? Nézz utána, hogy mi Magyarország államformája, légyszíves! Ha a hülyeség fájna...
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. szeptember 07. 14:05
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
nem értem, miért kell nektek, directionereknek azokat támadni, akik kimondják a véleményüket. tetszik, nem tetszik, nekem is egyet kell értenem, undorító, hogy még szinte ki sem adnak egy lemezt, máris a következővel mennek stúdióba - tehát nem ők írják meg a szöveget, rohadtul nem csinálnak semmit, mert ennyi idő alatt nem lehet. csak ugranak, ahogy a menedzser fütyül. érdekes módon az én kedvenc zenekarom, akik mindent maguknak csinálnak, 2009 óta most ad ki teljes lemezt - és ez hallható is a minőségén. lehet, hogy ti örültök a három év alatti három sz*rnak, már bocsánat, de az igényes zenélés egyáltalán nem erről szól, és nem itt kezdődik, amit ők csinálnak az csak a pénz körül forog...
és biztos bennem van a hiba, én inkább hallgatom azt a hét lemezt, amit a kedvenceim adtak ki HÚSZ év alatt, minthogy minden évben legyen egy gyenge albumuk, amit talán kétszer meghallgatnék, aztán meg is unnám, mert semmiféle zenei értéke nincs... talán majd egyszer a vandájreksön is felnő, és rájön, hogy a zenélés nem erről szól, a "tehetség" pedig nem a kiadott lemezek számától függ.
és biztos bennem van a hiba, én inkább hallgatom azt a hét lemezt, amit a kedvenceim adtak ki HÚSZ év alatt, minthogy minden évben legyen egy gyenge albumuk, amit talán kétszer meghallgatnék, aztán meg is unnám, mert semmiféle zenei értéke nincs... talán majd egyszer a vandájreksön is felnő, és rájön, hogy a zenélés nem erről szól, a "tehetség" pedig nem a kiadott lemezek számától függ.
Beyla
2013. szeptember 07. 14:38
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Kell és nem csak kell- úgyis megveszem xd majd... am ebbe a cikkbe hogy a szent sz×rba tudtok megint belekötni? Esetleg szerepel az órarendeteken a 'Kössünk bele fűbe-fába-bandába' tantárgy? 0_0
2013. szeptember 07. 14:45
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Elody @ 2013.09.07. 14:38)
Kell és nem csak kell- úgyis megveszem xd majd... am ebbe a cikkbe hogy a szent sz×rba tudtok megint belekötni? Esetleg szerepel az órarendeteken a 'Kössünk bele fűbe-fába-bandába' tantárgy? 0_0
unatkoznak
2013. szeptember 07. 15:01
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
ahh kell majd az album!!.
2013. szeptember 07. 15:11
Megfogom venni az albumukat!!! (ha törik ha szakad)
2013. szeptember 07. 15:17
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Vikóca20 én is *.*
2013. szeptember 07. 15:29
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Nem akarok kötekedni de miért kell minden évben egy összecsapott ratyi album? "kemény" három éve pályán vannak és már a harmadik albumukat csinálják? Ja hogy ők mennyit dolgoznak , aha. Más előadó többéves szünetet tart, mert tényleg dolgozik az albumon és nem akarja a f*st lemezrerakni. De ezek? Igényesség 0 úgylátom , de végülis a mai 8-14 éves korosztálynak úgysincs nagy elvárása (kinek nem ingje , tudjátok.. ) , de akkor is Szégyen ez a sz*rdireksön.
mivel úgy szól a szerződésük hogy minden évben új lemez! ennyit erről!
2013. szeptember 07. 15:31
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Kedves utálkozók: ne már egy cikkben mondjátok el miért utáljátok őket! (ez már nagyon gyerekes viselkedés)
Amúgy nem hiszem hogy csak a tinik szeretik őket mivel nekem van egykét ismerősöm akik már NEM tinik és szeretik őket!
Amúgy nem hiszem hogy csak a tinik szeretik őket mivel nekem van egykét ismerősöm akik már NEM tinik és szeretik őket!
Lambika
2013. szeptember 07. 15:39
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (hazza08 @ 2013.09.07. 15:31)
Kedves utálkozók: ne már egy cikkben mondjátok el miért utáljátok őket! (ez már nagyon gyerekes viselkedés)
én sem vagyok már tini
2013. szeptember 07. 17:22
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
vároom máár *-*
2013. szeptember 07. 17:40
LambikaCseh Banán |
Ebben nincs igazad, akkor mondom az ABBA-t példának, gondolom azt mindenki ismeri, és ők minőségi zenét játszottak és 10 évig voltak fent, és abban a 10 évben szinte minden évben volt új albumuk (1973,1974,1975,1976, 1977-ben jött ki a filmjük, ebben az évben is volt új album, majd utána 1979-ben, 1980, 1981 és 1982-ben feloszlottak). Tehát nem értem miért jó az olyan előadó akik több évig rajta ülnek és komolyan az olyanok a kedvenceid? Hát sztem azok pont h unalmasak mert mindig ugyanazokat a számokat hallgathatod csak. Tehát ezt kár volt felhozni ellenük.
2013. szeptember 07. 17:56
Lambika:
Ebben nincs igazad, akkor mondom az ABBA-t példának, gondolom azt mindenki ismeri, és ők minőségi zenét játszottak és 10 évig voltak fent, és abban a 10 évben szinte minden évben volt új albumuk (1973,1974,1975,1976, 1977-ben jött ki a filmjük, ebben az évben is volt új album, majd utána 1979-ben, 1980, 1981 és 1982-ben feloszlottak). Tehát nem értem miért jó az olyan előadó akik több évig rajta ülnek és komolyan az olyanok a kedvenceid? Hát sztem azok pont h unalmasak mert mindig ugyanazokat a számokat hallgathatod csak. Tehát ezt kár volt felhozni ellenük.
Miért baj ha ő az olyanokat szereti akik nem akarnak mindig reflektorfényben lenni, és nem adnak ki minden évben albumot?
"Sztem" meg sokkal jobb dalok születnek ha nem csapsz össze minden egyes nap egy újjabb számot, hanem vár vele kb. 2-3 hónapot, vagy addig írod. És általába azok a számok nem unalmasak, mert sokat dolgoznak rajtuk, így minden tökéletes, a zene, a szöveg az összhang.
Miért baj ha ő az olyanokat szereti akik nem akarnak mindig reflektorfényben lenni, és nem adnak ki minden évben albumot?
"Sztem" meg sokkal jobb dalok születnek ha nem csapsz össze minden egyes nap egy újjabb számot, hanem vár vele kb. 2-3 hónapot, vagy addig írod. És általába azok a számok nem unalmasak, mert sokat dolgoznak rajtuk, így minden tökéletes, a zene, a szöveg az összhang.
2013. szeptember 07. 19:01
HannaDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 211384 offline |
Már most imádom ♥ :D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.