Bella-nak gratulálok de hogy könyvbe kezdett komolyan mondom a kis sztárocskákat már minden kell....
Katy nagyon szép
Miley-val kapcsolatban pedig nem is csodálom Liam-et :/ már rég otthagytam volna Miley-t a helyébe
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 07. 15:02
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline |
2013. szeptember 07. 15:03
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Szerintem Zack filmje egy kicsit leutánozta a Nagy fiúk 2-őt :/
2013. szeptember 07. 15:13
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
az our moments-re már nagyon kiváncsi vagyok én is!! Zac filmjéről meg ha megjelenik egy hosszabb előzetes akkor nyilatkozom!
2013. szeptember 07. 15:16
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Az 1D-s parfüm keell! *__*
2013. szeptember 07. 15:28
Belláéknak Gratulálok! At 1D parfüm egyáltalán nem érdekel! Katy borítója nem rossz:)
2013. szeptember 07. 15:31
Bella Thorne is mindenképpen könyvet kell, hogy írjon? Ez kötelező a dizninél? Zendaya is valami könyvet akart írni a múltkor... kíváncsi vagyok, mennyire köthető hozzájuk, és mennyiben más munkája...
Miley és Liam - végre elkezdhetek reménykedni. Már hónapok óta várom, hogy mikor telik be a pohár, és mikor szakítanak, Liamhez egyszerűen nem illik Miley, és a mostani közös képeiken is látszik hogy nincsen köztük rendben a dolog.
Miley és Liam - végre elkezdhetek reménykedni. Már hónapok óta várom, hogy mikor telik be a pohár, és mikor szakítanak, Liamhez egyszerűen nem illik Miley, és a mostani közös képeiken is látszik hogy nincsen köztük rendben a dolog.
2013. szeptember 07. 15:35
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
Bella: höhh szerencsés!!
1D parfüm: élőben jobban tetszik az üveg kár, hogy ilyen kicsi az üveg annyi pénzért :/
A rossz vélemények miatt még kíváncsibb lettem a Spring Breakers-re majd valamelyik nap megnézem
Milye&Liam: chh ez már várható volt...
Katy: sajnálom, de nekem sem jön be a borító, de a Roar-t imáádom ♥
Zac filmje az előzetes alapján annyira nem fogott meg
1D parfüm: élőben jobban tetszik az üveg kár, hogy ilyen kicsi az üveg annyi pénzért :/
A rossz vélemények miatt még kíváncsibb lettem a Spring Breakers-re majd valamelyik nap megnézem
Milye&Liam: chh ez már várható volt...
Katy: sajnálom, de nekem sem jön be a borító, de a Roar-t imáádom ♥
Zac filmje az előzetes alapján annyira nem fogott meg
2013. szeptember 07. 15:49
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
gratula Belláéknak xdd és kell a parfüm!!!
2013. szeptember 07. 15:51
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Belláról nem is tudtam...
1D parfüm venni fogok! <3
Miley tényleg elszúrtad :\\
Nekem Katy albumborítója nem igazán tetszik
a film előzetese tök jó majd megnézem ha már a mozikba is adják!
1D parfüm venni fogok! <3
Miley tényleg elszúrtad :\\
Nekem Katy albumborítója nem igazán tetszik
a film előzetese tök jó majd megnézem ha már a mozikba is adják!
2013. szeptember 07. 15:59
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Ez egy nagy film lesz... Állatok xD
2013. szeptember 07. 16:03
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Jaj James! Felejtsd már el azt a filmet! Az a karriered szégyenfoltja, tuti, hogy poénból csinálja az egészet, és nem számít Oscarra, azért annyi józan ítélőképessége Neki is van, meg annyi év mögötte a filmiparban, hogy meg tudja állapítani, mennyire esélyes a filmje. Akkor inkább már az As I lay Dying-ért adnék neki díjat, ami a saját rendezése. AZért viszont megérdemelné.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.