Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 07. 16:03
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Ha nem ezért a filmért, akkor majd kap másért! 1D parfüm?! Oh te jó ég, mi jöhet még?!....
2013. szeptember 07. 16:05
Hú, Katy albumborítója nekem nagyon bejön.
One Direction parfüm..oké.
A Spring Breakers-t még nem láttam, de szerintem nem is fogom megnézni.
One Direction parfüm..oké.
A Spring Breakers-t még nem láttam, de szerintem nem is fogom megnézni.
2013. szeptember 07. 16:05
Bellaról nem tudtam,de gratulálok nekik!
One Direction parfümről már régóta tudok,és természetesen venni fogok.
Miley&Liam ...Durva,hogy eddig fajult a kapcsolatuk
One Direction parfümről már régóta tudok,és természetesen venni fogok.
Miley&Liam ...Durva,hogy eddig fajult a kapcsolatuk
2013. szeptember 07. 16:15
McFell Jacksonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203424 offline |
Bellának csak gratulálni tudok! a Shake It Up óta figyelemmel követem az alakulását.
One Direction parfüm? ne haragudj, de most ezt csajoknak vagy férfiaknak szánták? komolyan, ez is olyan na kidobunk x mennyiségű dollárt csak azért, hogy még több csaj hódoljon nekünk. -.- Amúgy a zenéjük jó, de mint emberek, utálom őket...
Hát a Spring Breakers nagyon jó film, és szerintem Franco abszolút megérdemelné a kis arany figurát.
Miley-t sajnálom a leginkább, és mondjak valamit? Ez a hapsi nem elég tökös, hozzá. Ha nem fogadja el olyannak amilyen, akkor meg mi a francnak hülyítette a házassággal? -.- komolyan. Miley remélem jobbat találsz ennél a halvérűnél...
Katy-t is nagyon szeretem, és a Roar klipje nagyon magával ragadó. xd nagyon gyönyörű és mutatós azon a borítón...
Justin anyjával tökéletesen egyet értek, és maximálisan igazat adok neki!
Zac Efron nem is ismerem, csak a High School Musical-ban alakított Troy bolton szerepében ismertem meg, de nem nagyon foglalkoztam a további életével.. : S
One Direction parfüm? ne haragudj, de most ezt csajoknak vagy férfiaknak szánták? komolyan, ez is olyan na kidobunk x mennyiségű dollárt csak azért, hogy még több csaj hódoljon nekünk. -.- Amúgy a zenéjük jó, de mint emberek, utálom őket...
Hát a Spring Breakers nagyon jó film, és szerintem Franco abszolút megérdemelné a kis arany figurát.
Miley-t sajnálom a leginkább, és mondjak valamit? Ez a hapsi nem elég tökös, hozzá. Ha nem fogadja el olyannak amilyen, akkor meg mi a francnak hülyítette a házassággal? -.- komolyan. Miley remélem jobbat találsz ennél a halvérűnél...
Katy-t is nagyon szeretem, és a Roar klipje nagyon magával ragadó. xd nagyon gyönyörű és mutatós azon a borítón...
Justin anyjával tökéletesen egyet értek, és maximálisan igazat adok neki!
Zac Efron nem is ismerem, csak a High School Musical-ban alakított Troy bolton szerepében ismertem meg, de nem nagyon foglalkoztam a további életével.. : S
2013. szeptember 07. 16:23
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline |
Remélem James kap Oscart-díjat!
2013. szeptember 07. 16:33
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
McFell Jackson:
Liam nem elég tökös???MOst komolyan melyik férfi nézné el a menyasszonának hogy ország világ előtt rázza a seggét...És ez már tényleg az utolsó csepp volt a pohárban mert nem ez volt az első Miley-ka botrányos viselkedésére..Csodálom hogy eddig kibírta mellette..És amúgy meg ez hogy nem tudja elfogadni??Miley 360 fokos fordulatot vett és esetleg nem lehet megérteni hogy így műr nem kell neki???Nekem se kellene..Én is a szerettem a régi Miley-t de mostmár megy nagyképú és magamutató ribanc lett.
Liam nem elég tökös???MOst komolyan melyik férfi nézné el a menyasszonának hogy ország világ előtt rázza a seggét...És ez már tényleg az utolsó csepp volt a pohárban mert nem ez volt az első Miley-ka botrányos viselkedésére..Csodálom hogy eddig kibírta mellette..És amúgy meg ez hogy nem tudja elfogadni??Miley 360 fokos fordulatot vett és esetleg nem lehet megérteni hogy így műr nem kell neki???Nekem se kellene..Én is a szerettem a régi Miley-t de mostmár megy nagyképú és magamutató ribanc lett.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 07. 16:34
Ellena.Bellarinasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209758 offline |
áááááhhh....**** bella könyve film cd mi jöhet mág ... yeahhhhh... gratu Bella
2013. szeptember 07. 16:51
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
A Spring Breakers egy borzalmas film, nem is értem hogy tudnak abból valakit egyáltalán kiemelni :'D James persze nagyszerű színész, a film viszont akkor is szörnyű...
2013. szeptember 07. 16:56
Our Moment *-* Már régóta tudom h lesz/van, de jó cikk lett.
2013. szeptember 07. 17:03
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
A Neighbors nagyon jónak ígérkezik szerintem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.