teljesen egyetértek Pattieval:DD
#FOREVER BELIEBER!! <3
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 10. 15:53
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
gratu Bells
2013. szeptember 10. 19:05
Remélem Miley meggyógyul az agykárosodásból,mert így ép ésszel nem szeretné senki (a családján kívül).Parfüm?!Esetleg málnaillatú.Kíváncsi leszek rá azért.:)Bellának gratulálok!Persze most jönnek a fujjolók hogy így meg úgy Bella.Beszélni könnyű,akiről annyit tudnak hogy a risza fel dizniben ő CeCe.Ez a divat,hogy ezért szeretik vagy utálják.Mind a kettő szánalmas.
2013. szeptember 10. 19:14
Justin anyja nem értem,mit vár.Amikor a kicsi "fia" belecsöppent a hírnévbe,és 10-13 éves lányok kedvence lett azzal a hatalmasnagy tehetségével és szívével,akkor nem gondoltak arra,hogy mi lesz a médiában?Tessék,ennyi.Amúgy most nem szeretem Justint,de azért együttérzek vele,milyen lehet így élni,és igazából azért néha megsajnálom,néha meg emelek egy kalapot előtte,hogy bírja azért,de.Ő olyan dolgokat csinál,amihez igazán nagy önbizalom kell,hogy ne omoljunk össze lelkileg,köp,rúg,harap,karmol,ami csak megy.Ez mind olyan "menő",de ha egy kis foszlány menőség is szorult volna belé,akkor visszavenne,a közveszélyből,és fel merné vállalni magát,a stílusát,mindent,nem pedig menőzni aztán a rajongóknak beadni a rizsát,hogy sajnálom.Ebből kösz,nem.A családja,mint látszik,mellette áll,azt pont őt fogom megsajnálni hogy milyen "cuki". Ha egy kicsit nőne az önbizalma és az idáig nem létező esze,akkor nem kéne így élnie.
2013. szeptember 10. 19:38
James megérdemelné. a 127 óránál jelölték is, de sajnos nem kapta meg. A spring breakers meg egy nagy sz*r.
De nagyon tehetséges színész!
De nagyon tehetséges színész!
2013. szeptember 11. 16:23
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline |
Hát ezek jók de szerintem Bella nem- túl fiatal ahoz hogy már másfél éve járjon egy sráccal? SZERINTEM KICSIT IGEN
2013. szeptember 12. 13:11
Abigail R.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 211482 offline |
Our Moment <3 Kell *-*
2013. szeptember 13. 14:34
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline |
Bella gratu csak így tovább! Miley meg Liam én már az elején kitettem volna a szűrét a helyében nem tudom minek vártak vele ennyi időt...Zac Efron meg nem igazán izgat utoljára high school musicalbe láttam meg a megint 17-be nem vmi nagy színész inkább tini ugribugri énekesbe való jah és persze 1D hogy pukkadnának meg...
2013. szeptember 13. 20:04
1. remélem még sokáig együtt lesznek, oan édik együtt
2. sorry directonerek, de ki nem állhatom az 1d-t, szerintem nagyon gáz, és soha nem kéne ilyen parfüm.. bleh!
3. felőlem szeressen
4. birom katy-t
5. utálom justient, sorry.
6. zeck efron... van egy film, amit imádok tőle, de ő szentem nem olyan jó szinész.
2. sorry directonerek, de ki nem állhatom az 1d-t, szerintem nagyon gáz, és soha nem kéne ilyen parfüm.. bleh!
3. felőlem szeressen
4. birom katy-t
5. utálom justient, sorry.
6. zeck efron... van egy film, amit imádok tőle, de ő szentem nem olyan jó szinész.
2013. szeptember 13. 20:35
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Belláéknak sokáig!
A 1D parfüme pedig gondoltam,hogy nagy sikert arat majd.Remélem egyszer M.O.n is kapható lesz.
JAmes hát rajta fel,csak rajtad múlik.
Szegény Miley nagyon sajnálom a történtek miatt,reméltem,hogy nem igaz,de sajnos ez a valóság. :/
Katy gyönyörű,mint mindég!
Zack fimjére kiváncsi leszek!
A 1D parfüme pedig gondoltam,hogy nagy sikert arat majd.Remélem egyszer M.O.n is kapható lesz.
JAmes hát rajta fel,csak rajtad múlik.
Szegény Miley nagyon sajnálom a történtek miatt,reméltem,hogy nem igaz,de sajnos ez a valóság. :/
Katy gyönyörű,mint mindég!
Zack fimjére kiváncsi leszek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.