Sírt az X-Faktor válogatásán Alföldi Róbert!
2013. szeptember 08. 11:17
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
sokan azt mondják rá hogy meleg...ez most igaz vagy nem?
2013. szeptember 08. 11:18
Utálom ez az embert, de egy vicces s*ggfej, ezt be kell ismernem!
2013. szeptember 08. 11:20
Ez az ember engem kiborított, bunkó és lekezelő, az a sírás meg annyiból állt, hogy "megtörölte" a szemét. Igen, igen, sírt. (Y)
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:22
Idézet (Kitty miau @ 2013.09.08. 11:17)
sokan azt mondják rá hogy meleg...ez most igaz vagy nem?
Az. Bevallottan a pasikat szereti.
Egyébként hihetetlen, hogy az emberek még mindig bedőlnek a médiának és nem veszik észre, hogy az összes gesztus, az egész verseny úgy bunda, ahogy van. De hát ugye Kenyeret és Cirkuszt a a népnek. Nos, a cirkusz már megvan.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:25
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hú, megint kezdődik elölről az ökszfaktor, ami újabban csak az embereket fogja butítani. Remek. Magyarországon tényleg mani lehet ezekből a tehetségkutatós blődségekből, ha ilyen sokat indítanak. Azt meg végképp nem értem, hogy Robikánk mégis mi a lópikulát keres a zsűriben, holott tudtom szerint (elnézést, ha netán tévednék) fingja sincsen a zenélés mibenlétéről, hiszen inkább a színészethez és a rendezéshez konyít. Az meg abszolút korrekt kijelentés, hogy az egész le van zsírozva. Mindenki tudja, hogy ez az egész hececáré egy baromi nagy színjáték, ami sokkal inkább hajaz egy kabaréra, annyira röhejes és nevetséges. Az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy sokan még nézik az ilyen tehetségkutatós baromságokat, amelyeknek a színvonala valahol a béka farpofái alatt van fényévekkel.
Charlotte Benning,
selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:27
Idézet (Beyla @ 2013.09.08. 11:25)
Hú, megint kezdődik elölről az ökszfaktor, ami újabban csak az embereket fogja butítani. Remek. Magyarországon tényleg mani lehet ezekből a tehetségkutatós blődségekből, ha ilyen sokat indítanak. Azt meg végképp nem értem, hogy Robikánk mégis mi a lópikulát keres a zsűriben, holott tudtom szerint (elnézést, ha netán tévednék) fingja sincsen a zenélés mibenlétéről, hiszen inkább a színészethez és a rendezéshez konyít. Az meg abszolút korrekt kijelentés, hogy az egész le van zsírozva. Mindenki tudja, hogy ez az egész hececáré egy baromi nagy színjáték, ami sokkal inkább hajaz egy kabaréra, annyira röhejes és nevetséges. Az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy sokan még nézik az ilyen tehetségkutatós baromságokat, amelyeknek a színvonala valahol a béka farpofái alatt van fényévekkel.
Az emberek azért nézik, mert nem is nagyon van más a tévében. Másrészt, akik nézik, azoknak a legtöbbje már agyilag annyira gyík, hogy az értelmesebb műsort fel nem fogja. Ezért olyan nagy a nézettsége az ikszfaktornak, meg a meganyálnak és az összes hasonló "tehetségkutatónak". A valóvilágról és társairól nem is beszélve.
Saját véleményem szerint Alföldi színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném. Azok után, amit az István a királlyal elkövetett, fel kéne lógatni.
Beyla
2013. szeptember 08. 11:27
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
lemaradtam az első adásról! Valaki ttud linket?
2013. szeptember 08. 11:36
Tegnap én is néztem a X-faktort,én nini mit lát szemem azt,hogy Alföldi tényleg sír Amúgy utálom Alföldit!
2013. szeptember 08. 11:37
Idézet (Vikóca20 @ 2013.09.08. 11:36)
Tegnap én is néztem a X-faktort,én nini mit lát szemem azt,hogy Alföldi tényleg sír Amúgy utálom Alföldit!
Én is bőgnék, ha jól megfizetnének érte.
2013. szeptember 08. 11:44
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Alföldi: Meleg. Na és? Szakmailag nagyon ott van, és másként szemléli a tehetséget, mint az énekesek.
Tucatnak mondta a lányt. Igen nekem sem tetszett az egész. Kíváncsi leszek. Kicsordult a könnyem a gyönyörűségtől:We <3 Karapándzsity Kristóf
Tucatnak mondta a lányt. Igen nekem sem tetszett az egész. Kíváncsi leszek. Kicsordult a könnyem a gyönyörűségtől:We <3 Karapándzsity Kristóf
2013. szeptember 08. 11:48
Kedves mindenki!
Sokan kértetek linket Kristóf előadásáról, úgyhogy most itt egy:
http://youtu.be/WKtLuvQs_G4
Sokan kértetek linket Kristóf előadásáról, úgyhogy most itt egy:
http://youtu.be/WKtLuvQs_G4
2013. szeptember 08. 11:54
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.08. 11:27)
Az emberek azért nézik, mert nem is nagyon van más a tévében. Másrészt, akik nézik, azoknak a legtöbbje már agyilag annyira gyík, hogy az értelmesebb műsort fel nem fogja. Ezért olyan nagy a nézettsége az ikszfaktornak, meg a meganyálnak és az összes hasonló "tehetségkutatónak". A valóvilágról és társairól nem is beszélve.
Saját véleményem szerint Alföldi színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném. Azok után, amit az István a királlyal elkövetett, fel kéne lógatni.
Ha nincsen semmi sem a tévében, akkor az emberek miért tévéznek? Nem azért, csak én tudom, hogy nincs semmi értelmes abban a dobozban, akkor nem kapcsolom be és nem nézem a hülyítő baromságok tömkelegét. Ilyenkor szívesebben olvasok vagy éppen írok. Én az új István, a király rockoperát kihagytam, mert úgy voltam vele, hogy stól(a) előadásában csak egy rakás f*stalicska lehet. Aztán hallottam ezt, hallottam azt, és megnyugodtam, hogy az ég világon semmiről sem maradtam le - állítólag az eredeti művet gyalázták meg.
Idézet (SweetDancer @ 2013.09.08. 11:44)
Szakmailag nagyon ott van, és másként szemléli a tehetséget, mint az énekesek.
Másképp szemléli a tehetséget? Hogyan? Igazából csak egy szakmabeli tudja eldönteni, hogy amit valaki csinál a színpadon az jó vagy rossz, esetleg, ha rossz, akkor mégis mi a gikszer. Robika maximum tud mondani egy ugyanolyan laikus véleményt, mint te, én vagy egy olyan ember, akinek köze sincs a zenéléshez. Ne haragudj, de ennyi erővel én is ülhetnék a zsűriben, annyira jelentéktelen szakmailag Alföldi széke. Ebből kiindulva pedig szimplán csak majomkodás céljából zsúfították be a zsűribrigádba.
Charlotte Benning
2013. szeptember 08. 11:56
Nagy cucc, nem olyan hírértékű. Mindenki sír, mindenkinek vannak érzései és könnyei..
Charlotte Benning
2013. szeptember 08. 11:57
Idézet (xxxMajaxxx @ 2013.09.08. 11:56)
Nagy cucc, nem olyan hírértékű. Mindenki sír, mindenkinek vannak érzései és könnyei..
Főleg ha fizetnek is érte hogy kimutassák.
2013. szeptember 08. 11:58
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
ennyi pénzért ki nem bőgne?
Charlotte Benning
2013. szeptember 08. 11:59
Idézet (luca_pretty-liar14 @ 2013.09.08. 11:58)
ennyi pénzért ki nem bőgne?
Riporter: Alföldi, maga tényleg sírt a tegnapi adásban?
Alföldi: Hát, jól megfizetnek érte, meg amúgy is ez állt a forgatókönyvben.
selena_taylor_fan,
Beyla
2013. szeptember 08. 12:04
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Én láttam annak a rácnak az előadását, és igazán nem értem, miért sírt rajta. Ráadásul egy olyan dallal indult, amit minden harmadik ember el tud énekelni pont úgy, mint ő. Nem vagyok szakértő, de azért azt meghallottam, hogy néha hamiskás volt a hangja. Szerintem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.