Starity

Sírt az X-Faktor válogatásán Alföldi Róbert!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 08. 11:03 #81
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 674
Csatolások: 0
Azonosító: 197566
hát nagyon komoly volt! thumbsup.gif
2013. szeptember 08. 11:16 #82
- törölt felhasználó -    
egyettértek devilroseval
biggrin.gif
2013. szeptember 08. 11:17 #83
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
sokan azt mondják rá hogy meleg...ez most igaz vagy nem?
2013. szeptember 08. 11:18 #84
- törölt felhasználó -    
Utálom ez az embert, de egy vicces s*ggfej, ezt be kell ismernem!
2013. szeptember 08. 11:20 #85
- törölt felhasználó -    
Ez az ember engem kiborított, bunkó és lekezelő, az a sírás meg annyiból állt, hogy "megtörölte" a szemét. Igen, igen, sírt. (Y)
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:22 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kitty miau @ 2013.09.08. 11:17)
sokan azt mondják rá hogy meleg...ez most igaz vagy nem?

Az. Bevallottan a pasikat szereti.

Egyébként hihetetlen, hogy az emberek még mindig bedőlnek a médiának és nem veszik észre, hogy az összes gesztus, az egész verseny úgy bunda, ahogy van. De hát ugye Kenyeret és Cirkuszt a a népnek. Nos, a cirkusz már megvan. malade.gif
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:25 #87
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hú, megint kezdődik elölről az ökszfaktor, ami újabban csak az embereket fogja butítani. Remek. Magyarországon tényleg mani lehet ezekből a tehetségkutatós blődségekből, ha ilyen sokat indítanak. Azt meg végképp nem értem, hogy Robikánk mégis mi a lópikulát keres a zsűriben, holott tudtom szerint (elnézést, ha netán tévednék) fingja sincsen a zenélés mibenlétéről, hiszen inkább a színészethez és a rendezéshez konyít. Az meg abszolút korrekt kijelentés, hogy az egész le van zsírozva. Mindenki tudja, hogy ez az egész hececáré egy baromi nagy színjáték, ami sokkal inkább hajaz egy kabaréra, annyira röhejes és nevetséges. Az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy sokan még nézik az ilyen tehetségkutatós baromságokat, amelyeknek a színvonala valahol a béka farpofái alatt van fényévekkel.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, selena_taylor_fan
2013. szeptember 08. 11:27 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.08. 11:25)
Hú, megint kezdődik elölről az ökszfaktor, ami újabban csak az embereket fogja butítani. Remek. Magyarországon tényleg mani lehet ezekből a tehetségkutatós blődségekből, ha ilyen sokat indítanak. Azt meg végképp nem értem, hogy Robikánk mégis mi a lópikulát keres a zsűriben, holott tudtom szerint (elnézést, ha netán tévednék) fingja sincsen a zenélés mibenlétéről, hiszen inkább a színészethez és a rendezéshez konyít. Az meg abszolút korrekt kijelentés, hogy az egész le van zsírozva. Mindenki tudja, hogy ez az egész hececáré egy baromi nagy színjáték, ami sokkal inkább hajaz egy kabaréra, annyira röhejes és nevetséges. Az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy sokan még nézik az ilyen tehetségkutatós baromságokat, amelyeknek a színvonala valahol a béka farpofái alatt van fényévekkel.

Az emberek azért nézik, mert nem is nagyon van más a tévében. Másrészt, akik nézik, azoknak a legtöbbje már agyilag annyira gyík, hogy az értelmesebb műsort fel nem fogja. Ezért olyan nagy a nézettsége az ikszfaktornak, meg a meganyálnak és az összes hasonló "tehetségkutatónak". A valóvilágról és társairól nem is beszélve. dry.gif

Saját véleményem szerint Alföldi színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném. Azok után, amit az István a királlyal elkövetett, fel kéne lógatni. furesz.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 08. 11:27 #89
abogika001
abogika001
visszatérő vendég

StátuszEvery body knows there's a party at the end of the world <3
Hozzászólás: 214
Azonosító: 204499
lemaradtam az első adásról! Valaki ttud linket?
2013. szeptember 08. 11:36 #90
- törölt felhasználó -    
Tegnap én is néztem a X-faktort,én nini mit lát szemem azt,hogy Alföldi tényleg sír tongue.gif Amúgy utálom Alföldit!
2013. szeptember 08. 11:37 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikóca20 @ 2013.09.08. 11:36)
Tegnap én is néztem a X-faktort,én nini mit lát szemem azt,hogy Alföldi tényleg sír tongue.gif Amúgy utálom Alföldit!

Én is bőgnék, ha jól megfizetnének érte. rohog.gif
2013. szeptember 08. 11:44 #92
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 705
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Alföldi: Meleg. Na és? Szakmailag nagyon ott van, és másként szemléli a tehetséget, mint az énekesek.
Tucatnak mondta a lányt. Igen nekem sem tetszett az egész. Kíváncsi leszek. Kicsordult a könnyem a gyönyörűségtől:We <3 Karapándzsity Kristóf wub.gif
2013. szeptember 08. 11:48 #93
- törölt felhasználó -    
Kedves mindenki!
Sokan kértetek linket Kristóf előadásáról, úgyhogy most itt egy:
http://youtu.be/WKtLuvQs_G4
2013. szeptember 08. 11:54 #94
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.08. 11:27)
Az emberek azért nézik, mert nem is nagyon van más a tévében. Másrészt, akik nézik, azoknak a legtöbbje már agyilag annyira gyík, hogy az értelmesebb műsort fel nem fogja. Ezért olyan nagy a nézettsége az ikszfaktornak, meg a meganyálnak és az összes hasonló "tehetségkutatónak". A valóvilágról és társairól nem is beszélve.  dry.gif
Saját véleményem szerint Alföldi színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném. Azok után, amit az István a királlyal elkövetett, fel kéne lógatni.  furesz.gif

Ha nincsen semmi sem a tévében, akkor az emberek miért tévéznek? bolond.gif Nem azért, csak én tudom, hogy nincs semmi értelmes abban a dobozban, akkor nem kapcsolom be és nem nézem a hülyítő baromságok tömkelegét. Ilyenkor szívesebben olvasok vagy éppen írok. Én az új István, a király rockoperát kihagytam, mert úgy voltam vele, hogy stól(a) előadásában csak egy rakás f*stalicska lehet. Aztán hallottam ezt, hallottam azt, és megnyugodtam, hogy az ég világon semmiről sem maradtam le - állítólag az eredeti művet gyalázták meg.

Idézet (SweetDancer @ 2013.09.08. 11:44)
Szakmailag nagyon ott van, és másként szemléli a tehetséget, mint az énekesek.

Másképp szemléli a tehetséget? think.gif Hogyan? Igazából csak egy szakmabeli tudja eldönteni, hogy amit valaki csinál a színpadon az jó vagy rossz, esetleg, ha rossz, akkor mégis mi a gikszer. Robika maximum tud mondani egy ugyanolyan laikus véleményt, mint te, én vagy egy olyan ember, akinek köze sincs a zenéléshez. Ne haragudj, de ennyi erővel én is ülhetnék a zsűriben, annyira jelentéktelen szakmailag Alföldi széke. Ebből kiindulva pedig szimplán csak majomkodás céljából zsúfították be a zsűribrigádba.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. szeptember 08. 11:56 #95
- törölt felhasználó -    
Nagy cucc, nem olyan hírértékű. Mindenki sír, mindenkinek vannak érzései és könnyei..
2013. szeptember 08. 11:57 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (xxxMajaxxx @ 2013.09.08. 11:56)
Nagy cucc, nem olyan hírértékű. Mindenki sír, mindenkinek vannak érzései és könnyei..

Főleg ha fizetnek is érte hogy kimutassák. rohog.gif
2013. szeptember 08. 11:58 #97
luca_pretty-liar14
luca_pretty-liar14
visszatérő vendég

Státuszdm me your birth chart
Hozzászólás: 365
Azonosító: 210861
ennyi pénzért ki nem bőgne? biggrin.gif
2013. szeptember 08. 11:59 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (luca_pretty-liar14 @ 2013.09.08. 11:58)
ennyi pénzért ki nem bőgne? biggrin.gif

Riporter: Alföldi, maga tényleg sírt a tegnapi adásban?
Alföldi: Hát, jól megfizetnek érte, meg amúgy is ez állt a forgatókönyvben. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, Beyla
2013. szeptember 08. 12:01 #99
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2277
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Hát pláne ha fizetnek érte?
2013. szeptember 08. 12:04 #100
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Én láttam annak a rácnak az előadását, és igazán nem értem, miért sírt rajta. Ráadásul egy olyan dallal indult, amit minden harmadik ember el tud énekelni pont úgy, mint ő. Nem vagyok szakértő, de azért azt meghallottam, hogy néha hamiskás volt a hangja. Szerintem. smileeee.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok