Demi Lovato: „Mi történt az igazi tánccal?”
2013. szeptember 08. 14:28
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline |
Idézet (Misao @ 2013.09.08. 13:47)
Az ő esetében meg "Mi történt az igazi énekléssel?"
Gratulálok. A zenei hozzáértésed vetekszik egy krumplival!
Azt el tudom fogadni ha valaki nem szereti az adott előadót. Na de azért bírjuk már azt beismerni hogy a csajnak élőben is van hangja...
2 felhasználónak tetszik:
summertündérke,
Kelsey
2013. szeptember 08. 14:33
Encsi Ramóna Rita:
DAGI? Azt hiszem karácsonyra szemüveget kéne kérned! És egy kislexszikont, hogy értelmezhesd azt amit leírsz! Mellesleg én egyet értek Demivel nem vagyok fan, de nem is utálom. Amúgy meg szerintem is hülyeség a twerk, de ha valakit boldoggá tesz, hogy mint valami részeg csirke, rázhassa a seggét, akkor csinálja nyugodtan én nem szólok bele!
DAGI? Azt hiszem karácsonyra szemüveget kéne kérned! És egy kislexszikont, hogy értelmezhesd azt amit leírsz! Mellesleg én egyet értek Demivel nem vagyok fan, de nem is utálom. Amúgy meg szerintem is hülyeség a twerk, de ha valakit boldoggá tesz, hogy mint valami részeg csirke, rázhassa a seggét, akkor csinálja nyugodtan én nem szólok bele!
2013. szeptember 08. 14:33
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.09.08. 14:11)
csakhogy megmutassam, hogy van aki tényleg mindent ki tud énekelni, egy Demi Lovatónál ezerszer erősebben. És nem, csak azért is olyannal jövök aki nem annyira ismert.
http://www.youtube.com/watch?v=i2COz3WfWtU
http://www.youtube.com/watch?v=i2COz3WfWtU
Ez a nő lenne az ideális énekesnő? Hallgatni rossz és ráadásul hamis is volt itt-ott. Lehet hogy Demi nem tud mindent kiénekelni. ÉN sem tudok mindent kiénekelni 6 év éneklés után...
De összelehet hasonlítani a mostani tini idollokkal akik csak a lemezen tudnak énekelni!
1 felhasználónak tetszik:
summertündérke
2013. szeptember 08. 14:34
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Egyetértek Demivel!
2013. szeptember 08. 14:36
liáÁSDúj tag |
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.09.08. 12:40)
Még ő beszél? O Ő egy nagy k*va már nem azért Sőt még dagi is szóval neki csitt van Harry meg,eléggé jól csinálta Megnézném ő hogy csinálja (dehogyis szarkazmus )Ő beszél az igazi táncról?Basszus,nem is tud táncolni -.-
Először is egy 10-es skálán hány éves vagy drágám?!
Másodszor is elnézem neked hogy nem vagy tisztában a k*rva szó fogalmával...
Harmadszor tud táncolni keress utána mint minden normális ember..
1 felhasználónak tetszik:
summertündérke
2013. szeptember 08. 14:37
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline |
Idézet (liáÁSD @ 2013.09.08. 14:28)
Gratulálok. A zenei hozzáértésed vetekszik egy krumplival!
Azt el tudom fogadni ha valaki nem szereti az adott előadót. Na de azért bírjuk már azt beismerni hogy a csajnak élőben is van hangja...
vééégre egy értelmes ember!
2013. szeptember 08. 14:38
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline |
Idézet (liáÁSD @ 2013.09.08. 14:33)
Ez a nő lenne az ideális énekesnő? Hallgatni rossz és ráadásul hamis is volt itt-ott. Lehet hogy Demi nem tud mindent kiénekelni. ÉN sem tudok mindent kiénekelni 6 év éneklés után...
De összelehet hasonlítani a mostani tini idollokkal akik csak a lemezen tudnak énekelni!
köszönöm szépen! van, aki felfogja a 'tisztelet' szó jelentését. ez ritka.
2013. szeptember 08. 14:43
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
Encsi Ramóna Rita írta:
Még ő beszél? ohmy.gifO Ő egy nagy k*va már nem azért biggrin.gif Sőt még dagi is szóval neki csitt van biggrin.gif Harry meg,eléggé jól csinálta wink.gif Megnézném ő hogy csinálja (dehogyis szarkazmus biggrin.gif )Ő beszél az igazi táncról?Basszus,nem is tud táncolni -.-
Azt hiszem te nem vagy tisztában veled hogy kiről beszélsz.Még hogy k*rva???Már nem azért de ismered Demi lovatót beszéltél már vele,találkoztál már vele??Dagi???Na persze...Tudod te hogy mi a dagi szó jelentése.Kíváncsi vagyok hogy te hány kiló lehetsz....Neked van csitt oké?Ahogy már más is mondta nézd meg a Camp Rockot és uttána ítélkezz.
Még ő beszél? ohmy.gifO Ő egy nagy k*va már nem azért biggrin.gif Sőt még dagi is szóval neki csitt van biggrin.gif Harry meg,eléggé jól csinálta wink.gif Megnézném ő hogy csinálja (dehogyis szarkazmus biggrin.gif )Ő beszél az igazi táncról?Basszus,nem is tud táncolni -.-
Azt hiszem te nem vagy tisztában veled hogy kiről beszélsz.Még hogy k*rva???Már nem azért de ismered Demi lovatót beszéltél már vele,találkoztál már vele??Dagi???Na persze...Tudod te hogy mi a dagi szó jelentése.Kíváncsi vagyok hogy te hány kiló lehetsz....Neked van csitt oké?Ahogy már más is mondta nézd meg a Camp Rockot és uttána ítélkezz.
2013. szeptember 08. 14:43
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
A kommenteken még mindig remekül el tudok szórakozni. De most komolyan. Arról kezdtek el vitatkozni, hogy Demi milyen jó énekes? A cikkben egy szó nem volt róla, és konkrét sértéssel sem nagyon találkoztam. Megértem én, hogy ő a kedvenc, de ne ugorjatok már neki annak a torkának sem, aki elmondja az egyéni -hangsúlyozom az EGYÉNI- véleményét. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán szerettek vitatkozni, vagy annyira ostobák vagytok -már elnézést-, hogy azt hiszitek egynéhány kommentel más belátásra bírhattok valakit (főleg, ha abban az illetőt szapuljátok). Mindenesetre a twerkingnek én sem látom értelmét, de nem ítélkezem, inkább magasról leszarom
2013. szeptember 08. 14:51
Láttom mindenki veszekszik mindenkivel xD.. És se rajongók ezért a táncért de valaki igen.. És nem annyira könnyű ez a seggrázás.. Kíváncsi lennék Deminek hogy sikerülne.. Talán egyetértettem volna Demivel ha nem ilyen lenézően írt volna.. Nem, erre nem kaphat egy áment.. Nem tetszik neki akkor ne foglalkozzon ezzel.. Én nem utálom Demit.. Sőt amit Afrikában tett nagylelkű volt.. Ezért nem értem miért ilyen stílusban írt..
2013. szeptember 08. 14:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (liáÁSD @ 2013.09.08. 14:33)
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy honnan tudod, hogy az a dal hamis volt, mert szerintem, mint ahogyan én sem, te sem ismerted ezt az arab dalt. Ha nem tudod, hogy hol vannak a hangok, akkor honnan tudod, hogy melyiket énekelte ki rosszul? Gondolom, csak szimplán írni kellett valamit, nehogy véletlenül is a másik nyerje a szócsatát. Annyira ez az arab dal nekem sem tetszett, de meghallgattam, és körökkel veri demit, csak úgy mondom. Gyönyörűen játszott a hangjával, a hajlítások is élvezhetőek voltak, szóval kicsit sem elfogultságból írtad azt, amit, igaz?
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.