Lady Gaga új albuma máris rekordot döntött
2013. szeptember 08. 15:53
valahogy nem értem hogy ezen miért nem tudok csodálkozni... :DDD
2013. szeptember 08. 16:00
Szerintem nagyon jó album lesz, nekem az Applause is tetszik, tényleg nem olyan átütő sláger,(nem is annak szánták) ahhoz képest jól teljesít, de nem is értem miért kéne az elején ellőni a legjobb számaikat? Az albumhoz annyit, hogy meg fogom venni, mint a többit, ehhez most nagy reményeket fűzök, mert visszatér a korábbi stílusaihoz, pl: (Fame era- MANiCURE, Fame Monster- Sex Dreams) rohadt jó számok, emellett más stílusokat is kipróbál, asszem lesz egy rap szám is a Jewels & Drugs, ami nekem nem jön be. Aztán ugye ott vannak az elektronikus tombolások, amiket beígért: Swine. De a kedvenc dalom az ARTPOP, még így a koncertverzió is tök jó, mert az a dal, valahogy más mint az eddigiek. A rekordon nem lepődök meg. Korai még temetni Gagát és egyben nagy hiba is, majd novemberben kiderül.
2013. szeptember 08. 16:00
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Gratulálok neki!!!!!!!!!!
Bár kicsit szomorú is vagyok
Bár kicsit szomorú is vagyok
2013. szeptember 08. 16:30
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Gratulálok neki
2013. szeptember 08. 17:08
Nem döntött semmiféle rekordot! A Daft Punk Random Access Memories c. albuma 84 országban volt #1 az iTunes-on, az előrendelések alapján. Bírom az ilyen félreinformáló cikkeket. Madonna MDNA-je pedig 71 és nem 50 államban volt #1 az előrendelések alapján. Nevetséges, hogy még mindig próbálják elhitetni erről a nőről, hogy különleges és van benne spiritusz, pedig nincs.
2013. szeptember 08. 17:22
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
Idézet (Norah @ 2013.09.08. 17:08)
Nem döntött semmiféle rekordot! A Daft Punk Random Access Memories c. albuma 84 országban volt #1 az iTunes-on, az előrendelések alapján. Bírom az ilyen félreinformáló cikkeket. Madonna MDNA-je pedig 71 és nem 50 államban volt #1 az előrendelések alapján. Nevetséges, hogy még mindig próbálják elhitetni erről a nőről, hogy különleges és van benne spiritusz, pedig nincs.
ha már maga a kiadó is megerősítette akkor hidd már el kérlek
2013. szeptember 08. 17:43
Idézet (Norah @ 2013.09.08. 17:08)
Szerintem az nevetséges, hogy folyton leszólód minden szarba belekötsz, én is ezt csinálom, de én nem szoktam meghazudtolni akikről beszélek. Emellett, miért ne lenne benne különlegesség? A legérdekesebb popelőadó manapság, bármelyik kritikus, zenei oldal, vagy aki nem elvakultan látja a dolgokat megmondja, én szeretem Gagát, de ha nem szeretném akkor is azt mondanám, hogy ' na igen, Gaga tényleg tehetséges és érdekes ember', mert valóban az.Nem kell szeretni, de lassan el kell fogadni :3
2013. szeptember 08. 17:45
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Az Applause száma nagyon király lett.
2013. szeptember 08. 18:14
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Az album megjelenése nagyon messze van még. Madonna legutóbbi albuma eléggé cumi volt, az emberek jobban szerették a Hard Candy-t és a Confessions on a dancefloor-t. Valamint a válogatásalbumát 2009-ben( Celebracion). Ezzel az elővételi dologgal az elvakultabb rajongók számát lehet mérni, akik szeretnének mindent azonnal, elsőre. Én nem ilyen vagyok, megvárom a megjelenést. A Born this way-el is így volt és annak ellenére sem bántam meg, hogy a Judas nagyon nem tetszett. Szerintem itt (is) a turné fog eldönteni mindent, a mai előadók már nem az albumok eladásából élnek.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.