Starity

Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 12. 18:50 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.12. 17:13)
Pedig a poén az, hogy anno szerintem ennek a nőnek volt stílusa, csak én speciel egyáltalán nem voltam rá vevő. Kissé túlzás azt kijelenteni, hogy stílustalan volt, mert annyira azért nem, de az tény és való, hogy zenéjével magát a rock fogalmát gyalázza meg. Mondjuk sosem értettem, hogy Avril, hogy a pikulába lehet rock-punk előadó, míg a dalai középszeren nagyjából a pop műfajt verdesték pár basszusgitár hangeffektussal. blink.gif Ez a kislányos pinkiminki-princessz stílus valóban eléggé gáz. Örülök annak, hogy Chad boldog meg minden, de, hogy őszinte legyek, még a mai napig nem vágom, hogy mit lát ebben a nőben. A zenéje sem egetrengető és szvsz iszonyatosan irritatív.

Igazából az a gáz , hogy amit csinál az csak színház. Elvileg ő maga nyilatkozta azt , hogy a "deszkás stílust" is ráerőltették , innentől kezdve számomra teljesen stílustalan. Viszont divattá tette a műrockot , ami miatt később aztán megjelent a sok divatbúza.
Engem amúgy mindez nem érdekelne , ha nem tartanák sokan ezt a fake műnőt punkrocknak és nem lenne ennyire túlértékelve és túlsztárolva...
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, MadHatter
2013. szeptember 12. 20:10 #82
littlebadgirl123
littlebadgirl123
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 211583
BlackAngel.x.100 szerintem igazad van.Megnézném,hogy ez a pár bunkó milyen egetrengető sz*r dalt írna.Amugy meg mondom,ha nemtetszik akkor ne halgasd,és ne nézd.Ilyen egyszerű.Vagy nehéz felfogni??
2013. szeptember 12. 20:12 #83
littlebadgirl123
littlebadgirl123
új tag
Nimrod ahhoz képest,hogy nemszereted nagyon sokat tudsz róla.
2013. szeptember 12. 20:14 #84
littlebadgirl123
littlebadgirl123
új tag
supremacy(tudod állatok nevét kisbetüvel irom)megnézném a te szuper dalodat.
2013. szeptember 12. 20:18 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (littlebadgirl123 @ 2013.09.12. 20:14)
supremacy(tudod állatok nevét kisbetüvel irom)megnézném a te szuper dalodat.

Nincs dalom, de ha követni akarom avril példáját akkor lopok valakitől és eladom sajátomként. ^^ Mondjuk a Green Day-től...tőlük úgyis előszeretettel lopkod. (Nyugodtan írhatod kicsivel a Supremacy-t nem fogok sírni amiért"állatnak" tartasz, meg amúgy is ez egy dalcím. Csak gondoltam mondom mert lehet h nem jöttél rá a csökkent agyiszinteddel. Veled ment harcolni az ősember. wink.gif )
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2013. szeptember 12. 20:35 #86
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (littlebadgirl123 @ 2013.09.12. 20:10)
BlackAngel.x.100  szerintem igazad van.Megnézném,hogy ez a pár bunkó milyen egetrengető sz*r dalt írna.Amugy meg mondom,ha nemtetszik akkor ne halgasd,és ne nézd.Ilyen egyszerű.Vagy nehéz felfogni??

Szerintem neked sem kell mester séfnek lenned ahhoz, hogy eldöntsd egy ételről rossz vagy sem. Netán tévednék? rolleyes.gif Egyszerűen van, akinek nem jön be az amit Avril zenélés címen csinál évek óta az iparban. Egyébként annyira szeretem, amikor azzal vagdalkoznak egyesek - köztük te is -, hogy a negatív véleményezők ennél csak rosszabbat tudnának írni. Komolyan, honnan tudod azt, hogy itt ki milyen kvalifikált a zene terén? Nem tudhatod. Tudod, akik jó zenészek, azok valahogyan tanulták is azt, és kétlem, hogy te zenei konzervatóriumba járnál iskolába... sőt azaz érzésem, hogy még az nyolc elemit sem fejezted be...
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. szeptember 12. 20:45 #87
littlebadgirl123
littlebadgirl123
új tag
ők leírják Avrilt mindennek,én őket,te engem.mi a külömbség?azt meg nemmondtam,hogy rossz,csak azt,hogy ha annyira utálya akkor száljon le a témáról,és kész.mit játsza a haját?
2013. szeptember 12. 21:04 #88
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (littlebadgirl123 @ 2013.09.12. 20:45)
ők leírják Avrilt mindennek,én őket,te engem.mi a külömbség?azt meg nemmondtam,hogy rossz,csak azt,hogy ha annyira utálya akkor száljon le a témáról,és kész.mit játsza a haját?

Én nem írtam le senkit és szerintem a többiek sem. Sem Avrilt (csak nem tetszik nekünk az, amit csinál), és téged sem, mert nem ismerünk. Jelen esetben legszívesebben hozzád vágnék egy Magyar Helyesírási Szótárat egyébként. Valami szörnyű a helyesírásod, komolyan! 110.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. szeptember 12. 21:24 #89
- törölt felhasználó -    

Na jó ezen pislogtam egy sort...és azon is elgondolkoztam hogy egyáltalán magyar anyanyelvű vagy. Mert ez a "külömbség", "utálya" szavak valahogyan nem szerepelnek a szótáramban.

"Ők leírják Avrilt mindennek"...villog a piros kis lámpácska ami mutatja hogy téves meglátás. Nem Avrilt írjuk le, hanem az erősen idézőjeles "munkásságát" , mert sokakkal ellentétben nekem/nekünk (akik elöttem hozzászóltak) van hallásunk amivel meg tudjuk különböztetni az igényes, jó zenét, a pocsék, igénytelen nyivákolástól. Meg mondjuk a fejünkbe is szorult némi ész mivel nem dőlünk be egy kamu embernek (még mindig Avrilről van szó, csak gondoltam mondom mert lehet elvesztetted a fonalat wink.gif )
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. szeptember 12. 22:28 #90
- törölt felhasználó -    

Nimrod ahhoz képest,hogy nemszereted nagyon sokat tudsz róla.

Nem tudok róla olyan nagyon sok mindent (hála az égnek) , pusztán a tényeket és a saját véleményemet mondtam el. Viszont tudok róla valamit amit te nem: Azt , hogy mennyi mondanivalót , énektudást , tehetséget és hitelességet tartalmaz. És semmit! biggrin.gif
A középfokú angoltudásommal (ami azért elég messze van az anyanyelvi szinttől) jobbat írok ezeknél a gagyi szövegeknél biggrin.gif
Nem tartom többre mint Selena Gomez-t , mindkettőt a média futtatja és a befolyásolható tiniket célozzák meg velük.
Egyébként mindezen okok ellenére lehet őt szeretni , de azért nem árt tisztába lenni néhány dologgal wink.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. szeptember 13. 11:33 #91
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Azonosító: 204440
Szuper dal!

(elképesztő, hogy egy cikken ennyit tudtok veszekedni.)
2013. szeptember 13. 11:34 #92
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Azonosító: 204440
Valóban, a Hello Kitty elég furcsa cím, de Avril dolga hogy mit csinál. smileeee.gif
2013. szeptember 14. 15:11 #93
Petrucsia15
Petrucsia15
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Azonosító: 171913
tök jó a dallista smileeee.gif a számot még nem tudtam meghallgatni...
2013. szeptember 14. 15:30 #94
Petrucsia15
Petrucsia15
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Azonosító: 171913
na,meghallgattam....nagyon jóó biggrin.gif
2013. szeptember 14. 18:06 #95
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
már a lista is jól hangzik smileeee.gif
2013. szeptember 15. 11:54 #96
- törölt felhasználó -    
Imádom! Egyszerűen imádom!!! Nem lehet megunni. biggrin.gif
Viszont, ahogy látom egyes emberek a veszekedést sem tudják megunni. Utálod? MIért vagy itt? Fogd meg a sej-hajod, cipeld el innen, és máshol gyűlölködj, ne pedig itt. Véleményedet természetesen elmondhatod, de ne utálkozz, hogy mennyire sz*r, meg hogy mennyire nem csinál semmit jól, mert ezek a cikkek nem erre vannak kitalálva. Hozz létre fórumot, a további idióta embernek, akik hozzátok hasonlóan gyűlölettel vannak egyes emberek iránt, és ott éld ki a vágyaidat. Ezzel csak leírod magad...
2013. szeptember 15. 12:22 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.09.15. 11:54)
Viszont, ahogy látom egyes emberek a veszekedést sem tudják megunni. Utálod? MIért vagy itt? Fogd meg a sej-hajod, cipeld el innen, és máshol gyűlölködj, ne pedig itt. Véleményedet természetesen elmondhatod, de ne utálkozz, hogy mennyire sz*r, meg hogy mennyire nem csinál semmit jól, mert ezek a cikkek nem erre vannak kitalálva. Hozz létre fórumot, a további idióta embernek, akik hozzátok hasonlóan gyűlölettel vannak egyes emberek iránt, és ott éld ki a vágyaidat. Ezzel csak leírod magad...

Te meg azzal írod le magad hogy nekünk üzengetsz. wink.gif Mert veled ellentétben mi nem téged véleményezünk hanem Avrilt, bár lehet hogy nehezen jutott el a tudatodig amit írtunk, mert akinek tud tetszeni egy ilyen nyüszítés annak komoly gondjai lehetnek. O.o Ha meg létrehoznék egy fórumot akkor meg az fájna, meg a látványa is hogy mennyien nem szeretik a Mádörfáking Princesszedet. rolleyes.gif
2013. szeptember 15. 15:04 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.09.15. 11:54)

Egy régebbi kommentemben már elmagyaráztam, hogy mi az a gyűlölködés , ezek szerint nem sikerült felfognotok. 110.gif
Mi csak a véleményünket mondtuk el , és állításoddal ellentétben a "szar" szót sem használtuk. Veszekedésnek se nevezném ami itt van , mi egyetértünk abban , hogy nem jó (enyhén fogalmazva), ti jöttök mindig a problémáitokkal kötözködni. A nyakamat tenném rá , hogy sokkal jobban benne vagyunk a zenei "dolgokba" mint te és a többi Avril bálványozó. Igazából ahhoz nem is kell olyan sok zenei tudás , hogy rájöjjön az ember , hogy Avril egy senki. Mellesleg mi nem utáljuk Avrilt (ha valaki mégis akkor tőle elnézést kérek) , mi inkább csak megvetjük. A kettő nem ugyanaz , bár kétleném hogy feltudnád ezt fogni. Az utálkozó oldalakról meg csak annyit , hogy semmi értelmük nincs , nem fogunk lesüllyedni a ti értelmi szintetekre , hogy ilyen oldalakat csináljunk rolleyes.gif
2013. szeptember 15. 15:21 #99
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Én nagy Avril rajongó vagyok (nem baj, hogy ki mit gondol), de ez a szám nekem nem tetszik. Sajnálom Avril, ez most nem lett nagy áttörés, nagyon hiányzik a rockos korszaka. A mostani pop korszak is tetszik, de legalább ne mondaná azt, hogy rock zenét játszik.
2013. szeptember 19. 18:11 #100
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
Hozzászólás: 148
Azonosító: 199790
Nekem annyira nem tetszik, bocsi, de én maradnék Avril rockosabb oldalánál, valahogy az jobban tetszik. Inkább lázadós dalokat írjon, mert ez olyan Swiftes...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok