Idézet (Beyla @ 2013.09.12. 17:13)
Pedig a poén az, hogy anno szerintem ennek a nőnek volt stílusa, csak én speciel egyáltalán nem voltam rá vevő. Kissé túlzás azt kijelenteni, hogy stílustalan volt, mert annyira azért nem, de az tény és való, hogy zenéjével magát a rock fogalmát gyalázza meg. Mondjuk sosem értettem, hogy Avril, hogy a pikulába lehet rock-punk előadó, míg a dalai középszeren nagyjából a pop műfajt verdesték pár basszusgitár hangeffektussal. Ez a kislányos pinkiminki-princessz stílus valóban eléggé gáz. Örülök annak, hogy Chad boldog meg minden, de, hogy őszinte legyek, még a mai napig nem vágom, hogy mit lát ebben a nőben. A zenéje sem egetrengető és szvsz iszonyatosan irritatív.
Igazából az a gáz , hogy amit csinál az csak színház. Elvileg ő maga nyilatkozta azt , hogy a "deszkás stílust" is ráerőltették , innentől kezdve számomra teljesen stílustalan. Viszont divattá tette a műrockot , ami miatt később aztán megjelent a sok divatbúza.
Engem amúgy mindez nem érdekelne , ha nem tartanák sokan ezt a fake műnőt punkrocknak és nem lenne ennyire túlértékelve és túlsztárolva...