Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 09. 20:13
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
De am most komolya orsi14678 meg társai, ez annyira gáz, akkor most énis hívhatlak titeket r*bancnak?! ^^ Mert kb annyira ismerlek titeket, mint ti Mileyt és mégis mindennek tituláljátok, mert nem egy szent bárányka.. Nembaj előítéleteid vannak, biztos ti tökéletesek vagytok. ♥
2013. szeptember 09. 20:16
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline |
Azt hittem a VMA-nél már nem lesz lejjebb.de miley megint alakitott, és én vagyok az aki még ennek ellénére is szerette de most már komolyan mondom nem vágom mi van vele..hát hogyha csak ezzel tudja elérni hogy vagyék majd az albumát, akkor valami baj van..
2013. szeptember 09. 20:16
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Talán egy kis javulást mutatott a We Can't Stop óta.Maga a dal szerintem egyáltalán nem rossz,igaz,nem kedvencem,de szerintem hallgatható kategória bőven.Elméletileg ez egy érzelmes ballada,amihez sehogy sem passzol a meztelenkedés és egy kalapács nyalogatása...Sokkal jobb lett volna az összhatás,ha vesz magára egy picit több ruhát,és az előbb említett elemet mellőzi.Valami letisztult,egyszerű klip dukálna a dalhoz,de Miley ilyet nem tud produkálni,annyira feltűnési viszketegségben szenved.
2013. szeptember 09. 20:17
A szám nem is lenne olyan rossz, ha nem készült volna hozzá ez a klip. Miley persze hozza a szokásos stílusát, úgyhogy 2 perc után meguntam a videót, és inkább csak a számot hallgattam.
Bár azt nem értem, hogy egy ilyen dalhoz hogy jön az, hogy (meztelenül) nyalogassa a kalapácsot és hasonlók de azt hiszem ezen már nem is kéne meglepődnöm.
Bár azt nem értem, hogy egy ilyen dalhoz hogy jön az, hogy (meztelenül) nyalogassa a kalapácsot és hasonlók de azt hiszem ezen már nem is kéne meglepődnöm.
2013. szeptember 09. 20:19
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline |
és hogy szakmai szemmel is értékeljek:DDD
Szerintem egyébként klip maga jó lenne persze a pucér meg a kalapács nyaldosós részeket leszámitva.mert meggyőző mert ugye ez egy szomorú dal, és tetszik hogy egyedül szerepel benne, illetve hogy tör zúz mert ez is ki fejezi a dalban érződő indulatokat.
Szerintem egyébként klip maga jó lenne persze a pucér meg a kalapács nyaldosós részeket leszámitva.mert meggyőző mert ugye ez egy szomorú dal, és tetszik hogy egyedül szerepel benne, illetve hogy tör zúz mert ez is ki fejezi a dalban érződő indulatokat.
2013. szeptember 09. 20:20
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Nem szoktam Miley-t hallgatni, de ez a klip akár jó is lehetne ha kihagyta volna belőle a pucérkodást és nyalogatást. Egyáltalán nem illik bele a képbe.
Mindent összevetve a szám viszont jobban tetszik mind az előző.
Se így sem lesz a kedvencem.
Mindent összevetve a szám viszont jobban tetszik mind az előző.
Se így sem lesz a kedvencem.
2013. szeptember 09. 20:25
A dal tetszik. A klip is egyszerű, és még jó is lenne, ha megint nem a nyelvét nyújtogatná benne, ja meg persze ha nem mutatná benne meg körülbelül mindenét. Tényleg lehet művészien vetkőzni, de itt szerintem sem kívánta meg a dal, hogy így pucérkodjon, meg mutogassa a hátsóját, hogy szépen fogalmazzak. Szóval ha a kalapácsnyalogatás meg a pucérkodás kimarad, lehetett volna egy normális klipje a We can't stop után.
2013. szeptember 09. 20:27
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline |
Booooooooooooooorzalmas!!!!
Undi,undi,undi!
Undi,undi,undi!
2013. szeptember 09. 20:29
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Most már viszont úgy érzem a sok olvasott hozzászólás után nekem is le kell lepleznem valamit
A "klip" szó helyesen egy "p"-vel irandó, nem kettővel helytelenül, hogy "klipp".
A "klip" szó helyesen egy "p"-vel irandó, nem kettővel helytelenül, hogy "klipp".
2013. szeptember 09. 20:31
Pusszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203003 offline |
én személy szerint imádom a we can't stop-ot és a wercking ball-t is. Nem vagyok rajongója, de vannak számai amit szeretek, de így vagyok szinte minden sztárral (pl. One Direction, Justin Bieber stb.) így nem ítélem el, de nem is vagyok tőle elragadtatva ez van!
2013. szeptember 09. 20:32
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Nekem a dal borzasztóan tetszik, napok óta azt hallgatom. A klipben is vannak jelenetek amik jól elvannak találva, de maga a dal nem kívánta volna a levetkőzést szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.