Daniel Radcliffe „Nehezen szabadulok Harry Pottertől”
2013. szeptember 10. 18:59
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
A Harry Potter alatt nőtt fel. E miatt a film miatt szerette meg mindenki és ennek a szerepnek köszönheti a rahedli vagyonát!
2013. szeptember 10. 19:04
Én számomra Harry Potter marad!!! És az utolsó filmje A Halál ereklyéje nagyon jó volt!!!
2013. szeptember 10. 19:07
szerintem ennek a gyereknek nem ez a legkisebb baja, hát hogy néz ki?! ne ítéljetek el ;D
2013. szeptember 10. 19:13
Hát azért sajnálom, persze nekem mindig Harry Potter fog eszembe jutni róla.
2013. szeptember 10. 19:33
szerintem tényleg nehéz 7 film után megszabadulni egy karaktertől, de annak már vége van. felnőtt, nagyon jó színész! gratulálok neki büszke lehetne, hogy kiskorában is feltörekvő színész volt!
2013. szeptember 10. 19:41
nekem tök mindegy, hogy milyen híres szerepei lesznek, nálam mindig Harry Potter lesz.
Mint Rober Downey Jr. a Bosszúállókban.
Mint Rober Downey Jr. a Bosszúállókban.
2013. szeptember 10. 19:54
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Jesszusom... már 24 éves:') Emlékszem, mikor még a kis kerek keretes szemüvegben játszotta a varázslót:') Juj, ezt sosem fogom elfelejteni:'3
És igen... innen is látszik, hogy nagyon sok ember - köztük én is - innen ismerem Daniel-t. Ez olyan, mint a Disney-sztárok; nekik sem egyszerű lemosni magukról azt a bizonyos jelzőt... de ez ezzel jár:3 És ha Daniel azt mondja, hogy ezzel a 3 filmmel, lehet, hogy sikerülni fog egy kicsit változtatni a helyzeten, akkor az úgy is van:)
És igen... innen is látszik, hogy nagyon sok ember - köztük én is - innen ismerem Daniel-t. Ez olyan, mint a Disney-sztárok; nekik sem egyszerű lemosni magukról azt a bizonyos jelzőt... de ez ezzel jár:3 És ha Daniel azt mondja, hogy ezzel a 3 filmmel, lehet, hogy sikerülni fog egy kicsit változtatni a helyzeten, akkor az úgy is van:)
2013. szeptember 10. 20:21
spongyabob11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 205570 offline |
Én is mindig imádtam Harry-t!! Harry Potter rajongó vagyok...
2013. szeptember 10. 20:31
MIért nem büszke? amit vamphanna mondott az tökre igaz! LEgyen büszke!!!
2013. szeptember 10. 20:56
Persze, hogy nem szabadul Harry Pottertől. Nyolc filmben játszotta el, és kb. van 9 alkotása, egy amiben nem HP volt.
Mégis hogy szabadulna??
Mégis hogy szabadulna??
2013. szeptember 10. 20:59
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Nem értem hogy miért olyan nagy baj,hogy nem tudja levakarnimagáról Harry Pottort..Lehet hogy azzal a 3 filmmel nem érne el kkora sikert mint a HP-vel.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.