Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 13. 20:39
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Százas szögeket vernék egyesével bele a lábujjától a feje búbjáig, inkább a fájdalomba dögöljön bele ... Idióta rifke, a f_szért járnak ilyenek szabadlábon ?! Undorító féreg ....
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. szeptember 13. 20:39
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline |
Ezt a csajt ezért fel is lehetne jelenteni! Annyira idegesítők az ilyen emberek! Ők már nem is rajongók, nem is tisztelik az "imádottjukat"! Őrült emberek, akik nem bírnak magukkal, ls ezt másokra vetítik ki!
2013. szeptember 13. 20:41
Beteg!!! Én is sok mindent megtennék, hogy visszakövessenek, de ilyen messzire nem mennék! Az ilyen ember nem is érdemli meg, hogy éljen! Perszer most nem a halálát kívánom, de most őszintén...beteg!
2013. szeptember 13. 20:41
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Ez nem rajongás. Ez a lány egy őrült,de tényleg.Aki ilyet csinál,annál valami nagyon nincs rendben.Az ilyen már tényleg klinikai eset.Meg kellene vele is csinálni ugyanazt,amit ő csinált a családjával,és azokkal a szegény állatokkal.Az ilyen tényleg NEM NORMÁLIS.
2013. szeptember 13. 20:45
Ennek a lánynak sürgős segítség kell. Most azonnal. Egyszerűen nem értem miért van ilyenekre szükség. Felfoghatatlan. Az a kép is, amikor az anyját fojtogatja. Hát gratulálok, a pokol legmélyebb bugyrába süllyednék el, ha valaha is megfordulna a fejemben, hogy ilyet csináljak anyával vagy bármelyik családtagommal, háziállatommal. Már attól is rendes sokkot kapok, ha meglátom a macskáimat egy fa tetején. Ennek a lánynak viszont szemmel láthatólag az égvilágon semmit nem jelentett az a szerencsétlen kutya vagy bárki, bármi más, ha képes volt ezt tenni velük. Szörnyű, hogy mire nem képesek egyesek.
2013. szeptember 13. 20:46
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline |
Amúgy komolyan nem értem a szülei miért nem viszik a lányukat elmegyógyintézetbe mikor ilyeneket csinál... Csak fojtogatja anyut, ugyan ha ez nem nyitja fel a szemüket, hogy a csaj szociopata akkor nem tudom mi...
A slusszpoén az utolsó üzenet: "Imádlak titeket, kérlek kövessetek, a kutyám épp most halt meg" Most szórakozol?
A slusszpoén az utolsó üzenet: "Imádlak titeket, kérlek kövessetek, a kutyám épp most halt meg" Most szórakozol?
2013. szeptember 13. 20:46
Egyszerűen felfoghatatlan. Diliház kell neki!
2013. szeptember 13. 20:49
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
ez már nem normális .... Szegény kis állatok ...
2013. szeptember 13. 20:50
HannaDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 211384 offline |
Ez azért már durva. Az ilyet elmegyógyintézetbe kéne záratni vagy nem tudom. Az ilyenek valami agyi betegsége van. Lesokkolódtam.
2013. szeptember 13. 20:51
Beteg állat !!!!
Törődjön bele hogy nem fogják követni !!
Barom állat !!!
Törődjön bele hogy nem fogják követni !!
Barom állat !!!
2013. szeptember 13. 20:54
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
Édes jó Istenem... hát milyen elkorcsosult fandom lettünk emberek? Az ilyen hibbant libák mi a jó életért vannak még szabadlábon?
Tudjátok mi a vicc? Hogy ez csak EGY lehozott példa volt a sok közül, amikről még nem is tudunk...
Szégyellje magát a lány, és erősen ajánlok neki valami pszichomókust.
Tudjátok mi a vicc? Hogy ez csak EGY lehozott példa volt a sok közül, amikről még nem is tudunk...
Szégyellje magát a lány, és erősen ajánlok neki valami pszichomókust.
2013. szeptember 13. 20:55
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline |
Na ezt a lányt addig ütném amíg mozog...-.-
én is szeretem a one.directiont de ez már túlzás a legfelső fokon!
1. a kutya meg a macska miatt biztos hogy elvittem volna egy elmegyógyintézetbe..vagy min. ugyanazt tettem volna ezzel a kis görccsel amit ő tett a szegény állatokkal!
a màsik meg hogy megkötözi a testvérét meg az anyját fojtogatja hát ez meg már.......:@@ biztos hogy az anyja helyébe csináltam volna vele valamit -.-" vagy minimum laposra kellett volna verni hogy tudjahol a helye!!
remélem jogya fió
én is szeretem a one.directiont de ez már túlzás a legfelső fokon!
1. a kutya meg a macska miatt biztos hogy elvittem volna egy elmegyógyintézetbe..vagy min. ugyanazt tettem volna ezzel a kis görccsel amit ő tett a szegény állatokkal!
a màsik meg hogy megkötözi a testvérét meg az anyját fojtogatja hát ez meg már.......:@@ biztos hogy az anyja helyébe csináltam volna vele valamit -.-" vagy minimum laposra kellett volna verni hogy tudjahol a helye!!
remélem jogya fió
2013. szeptember 13. 20:56
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Most olvastam el, már láttam egy újság weboldalán, de mikor elolvastam a címet akkor nem tudtam elolvasni. Bár most se tettem volna..
Nagyon hülye társadalom van kialakulóban...szegény kutya. Nem jut el az agyamig, hogy ez a lény micsoda, mert az, hogy ember kizárt. Az emberek gondolkodnak, éreznek, szeretnek...
Nagyon hülye társadalom van kialakulóban...szegény kutya. Nem jut el az agyamig, hogy ez a lény micsoda, mert az, hogy ember kizárt. Az emberek gondolkodnak, éreznek, szeretnek...
2013. szeptember 13. 20:58
Szegény állatok, + az öccse és az anyja. Nem értem miért nem vitték a csajt a gyogyóba?Az ilyet kéne folytogatni, meg belepréselni egy turmixgépbe. Komolyan, én már félek ettől a rajongótábortól
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.