Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 13. 21:45
Ez nem normális!!! Az ilyen nem is directioner!!!!
2013. szeptember 13. 21:47
Én az ő nyakát szívesen eltörném, ez már nem normális, beteg, mocskos állatkínzó, már bocsánat. A saját nyakát nem merné kitörni, neeem, inkább a kutyát...ő nem érez majd semmit...
2013. szeptember 13. 21:48
Ez nem normális... Olyanokat büntetni akik nem is tehetnek semmiről..meg mit várja el egy másik embertől/emberektől hogy azt csinálja amit ő akar :s
2013. szeptember 13. 21:50
Van pár directioner, akik nem súllyednek idáig csak egyszerűen rajonganak értük.Sajnos ők kevesebben vannak. Én nem is értem, hogy lehet ennyire rajongani egy bandáért. Jó, perszee mindenkinek van kedvence, de ez már beteges! Ez egy nagyon jó példa az "Előbb gondolkozz utána cselekedj!" mondásra. Nem tudom ő hogy képes ezekre. Nagyon durva, hogy pár ember képes folytogatni a családját csak azért hogy bekövessék. Olvastam itt kommentbe, hogy le kéne állniuk-ugye a directon fíúknak- , de az se lenne jobb, mert akkor meg több elvetemült fan biztos öngyilkos lebne, ha feloszlanának. És mennyi ilyen történik naponta-hetente, amiről nem is tudunk, nem is akarunk. Én már régg elmegyógyintézetbe vitem volna. A TW-t és az internetet is kikötettem volna. Sajnálom a családot és a kutyát.
2013. szeptember 13. 22:02
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Hogy lehet valaki ennyire elmebeteg?! Uram atyám mire nem vetemednek az emberek. Ezeknek nincs életük?!!! Én is imádom a srácokat, de ilyenre soha a jó életbe nem vetemednék... az ilyen emberek szánalmasak a javából... !!
2013. szeptember 13. 22:04
katicaaa23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 206161 offline |
uristen..:'DDDD ekkora gyíkokatxdd még jó hogy nem követték visszaxdd az ilyt kéne a turmixgépbe rakni nem azt a szerencsetlen állatot..xddd
2013. szeptember 13. 22:07
Én az ilyen rajongókat még a mai napig nem tudom megérteni. Már túlzásnak tartom a mai tinédzserek viselkedését, igaz én is az vagyok, de azért a rajongásom sose fajulna el ennyire. Ezek nem rajongók, hanem már függők a kedvenceikkel kapcsolatban. Ha bármi negatív megnyilvánulásom van, már kiharapják a torkomat. Hiába mondják, hogy a One Direction-nek van az egyik legnagyobb rajongói tábora, de az egyik legelmebetegebb is, mivel én folyamatosan ezekről a bizonyos rajongókról olvasok, és nem valami kellemes dolgokat.
Ha igaz, hogy képes volt ezért kiontani egy életet, hát csak gratulálni tudok a lánynak. Értelmetlen volt szerintem a tette. Sőt, undorítónak találom. Egyszrűen hánynom kell az ilyen emberektől. Ennyierővel már írhatta volna azt is nagy erőszeretettel, hogy ha valamelyik szív szerelme nem követi be megöli magát. Mondjuk ki is nézném már a mai rajongókból, hogy megöljék magukat, vagy ártsanak a saját maguknak és a körülötte élőknek. Szánalmasnak tartom, azt is, hogy képes ilyen képeket megosztani az interneten. A saját anyja torkát szorongatja? - Idióta. Képes a saját tervérét bántani? - Szánalmas. Én az ilyen emberekre már nem tudok mit mondani. Ez nem bizarr, hanem inkább szörnyű és elviselhetetlen dolog.
Ha igaz, hogy képes volt ezért kiontani egy életet, hát csak gratulálni tudok a lánynak. Értelmetlen volt szerintem a tette. Sőt, undorítónak találom. Egyszrűen hánynom kell az ilyen emberektől. Ennyierővel már írhatta volna azt is nagy erőszeretettel, hogy ha valamelyik szív szerelme nem követi be megöli magát. Mondjuk ki is nézném már a mai rajongókból, hogy megöljék magukat, vagy ártsanak a saját maguknak és a körülötte élőknek. Szánalmasnak tartom, azt is, hogy képes ilyen képeket megosztani az interneten. A saját anyja torkát szorongatja? - Idióta. Képes a saját tervérét bántani? - Szánalmas. Én az ilyen emberekre már nem tudok mit mondani. Ez nem bizarr, hanem inkább szörnyű és elviselhetetlen dolog.
2013. szeptember 13. 22:08
Jézus Isten... csoda, ha ezek után nem álmodok rosszat... nagyon remélem, hogy járt pszichiáternél! Ez betegség!
2013. szeptember 13. 22:09
szánalmasak az ilyen "rajongók", egyébként szerintem kamu kép, mert még 5 nyálas köcsög-ért sem ölné meg a kutyáját.
2013. szeptember 13. 22:14
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Ez komolyan nem normális ez egy örült úristen ez bekellene zárni valahova ....
2013. szeptember 13. 22:19
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
jézusom.. pontosan ÍGY néz ki egy kezdő psichopata sorozat gyilkos... gratulálok!! az emberiség szintje ma még egy fokot csökkent! tapsi tapsi!...
2013. szeptember 13. 22:31
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
Ez egy hülye idióta megölt egy kutyust ezért ? Idióta bunkó állat ez a csj mindenkit kepes lenne kinyírni mit szolna hozzá ha megfolytanák őt csak azert mert valakit nem kovet az one direction?
2013. szeptember 13. 22:45
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline |
Jézusom!! Ez a csaj egy elmebeteg!! A saját kutyáját megöli!!! Az anyját fojtogatja, megkötözi a tesóját??!! Ezek az elmevetegek!!! És börtönbe kén zárni(állatkínzás stb. dolgok miatt!!! )
2013. szeptember 13. 22:46
luca0301új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 199702 offline |
Ez szörnyű az ilyen emberek elmebetegek én lassan féltem a fiukat az ilyen még arra is képes lenne hogy őket folytogassa és akkor a kutyus ez felkavaró és az a szegény cica a tumixgépben!!!!!
2013. szeptember 13. 22:49
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline |
Csak egy szót mondok....elmegyógyintézet!!!!De sürgősen...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.